Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φυσικά και το κόστος, για εμένα, είναι ανασταλτικός παράγοντας για να στραφώ στην Apple, αφού με ΠΟΛΥ λιγότερα χρήματα, μπορώ να κάνω περισσότερα πράγματα.

Αυτο ασε να το κρινουν αυτοι που εχουν iPhone.

• Απαντ. 430
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν θα παρεις κανέναν αντάπτορα. θα επιλεξεις ενα κινητο που ταιριαζει στις αναγκες σου και σε βολευει περισσοτερο.

γιατι οι μεν πρεπει να πεισουν τους δε;

Συμφωνώ απόλυτα.

Δημοσ.

Αυτο ασε να το κρινουν αυτοι που εχουν iPhone.

Α τι παραπάνω κάτι το iPhone δηλαδή για τον φίλο που έδωσε τα επιχειρήματα του γιατί δεν προτιμάει apple, από μία συσκευή των 300 ευρώ δηλαδη?

Ρωτάω επειδή δεν έχω iPhone.

Δημοσ.

Α τι παραπάνω κάτι το iPhone δηλαδή για τον φίλο που έδωσε τα επιχειρήματα του γιατί δεν προτιμάει apple, από μία συσκευή των 300 ευρώ δηλαδη?

Ρωτάω επειδή δεν έχω iPhone.

Δεν λεω να κρινουν την δικια του χρηση αυτοι που εχουν iPhone, προς Θεου. Μπορει να μην παρει ο ιδιος iphone για χιλους δυο λογους. Αλλα σε αυτους τους λογους ειναι αδιανοητο να ειναι το "με λιγοτερα παιρνω περισσοτερα". Απο ενα σημειο και μετα αρχιζει να φαινεται ηλιθια αυτη η φραση.
Δημοσ.

Είμαστε παρέα (ζευγάρια και μικρά παιδιά) και βγάζουμε μία ωραία φωτογραφία με ένα κινητό (android ή win ή symbian). Ένας όμως από την παρέα έχει iphone.

Μάντεψε ποιος ΔΕΝ θα πάρει άμεσα την φωτογραφία μέσω Bluetooth.

Κλειστό δεν είναι αυτό που σπάει δύσκολα.

Είναι αυτό που ΔΕΝ σου επιτρέπει να κάνεις πράγματα, που σε άλλους γίνονται, απλά και γρήγορα.

mail, viber, whatsapp, messenger δεν παιζουν ε;

• Like 3
Δημοσ.

mail, viber, whatsapp, messenger δεν παιζουν ε;

Προφανώς και όχι. Τι ρωτάς κι εσύ. Δε διαβάζεις τι λέει, Symbian (!) και αποστολή φωτό με BT. Έχει μείνει το λιγότερο 4 χρόνια στο παρελθόν ο φίλος μας, μιας και το Symbian πέθανε το 2012. Τα άλλα που λες εσύ είναι σύγχρονες τεχνολογίες.

;P

• Like 2
Δημοσ.

Στο μεταξύ, ένα σπίτι κάηκε συθέμελα, αλλά εντάξει. Όταν τα φτιάξουν, εγώ θα τρέξω να πάρω ένα από τα νέα διορθωμένα, refurbished, πυρίμαχα note 7 και όχι το iPhone 7 που θα χάνω τα ακουστικά.
http://www.phonearena.com/news/Exploding-Galaxy-Note-7-may-have-caused-a-mans-house-to-burn-down_id85138

Ned-Stark.jpg

Δημοσ.

Στο μεταξύ, ένα σπίτι κάηκε, αλλά εντάξει. Όταν τα φτιάξουν, εγώ θα τρέξω να πάρω ένα από τα νέα διορθωμένα, refurbished, πυρίμαχα note 7 και όχι το iPhone 7 που θα χάνω τα ακουστικά.

http://www.phonearena.com/news/Exploding-Galaxy-Note-7-may-have-caused-a-mans-house-to-burn-down_id85138

Τι μας νοιάζουν αυτά ρε φίλε, εδώ το iPhone 6 Plus λύγιζε στην υδραυλική πρέσα!!!  :o

Να δω, θα του πάρουν νέο σπίτι από τη Samsung, ή θα κάνουν τους Κινέζ... εεε... Κορεάτες; :P

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω ότι όποιος έχει πρόβλημα με το πόσα δεδομένα θα ξοδέψει, δεν θα έπρεπε καν να ασχολείται με συσκευές ναυαρχίδες είτε αυτές είναι iPhones είτε Android. Θεωρώ ότι οποίος αγοράζει Galaxy S7 η iPhone, έχει και ένα σοβαρό data plan από πίσω.

Τώρα για το βουνό, το σήμα και τους φίλους με Symbian, για μένα τουλάχιστον αυτά τα πράγματα δεν ανήκουν καν στα κριτήρια επιλογής κινητού.

Προτιμώ να περιμένω λίγο παραπάνω για να λάβω η να στείλω φωτογραφίες παρά να επιλέξω κάτι που δεν θα κάλυπτε τις υπόλοιπες ανάγκες μου που θεωρώ πιο σημαντικές για τον εαυτό μου.

Βέβαια για όποιον τα παραπάνω είναι deal-breakers, επιλέγει την ανάλογη συσκευή. Δεν υπάρχουν συσκευές που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά.

• Like 3
Δημοσ.

Στο μεταξύ, ένα σπίτι κάηκε συθέμελα, αλλά εντάξει. Όταν τα φτιάξουν, εγώ θα τρέξω να πάρω ένα από τα νέα διορθωμένα, refurbished, πυρίμαχα note 7 και όχι το iPhone 7 που θα χάνω τα ακουστικά.

Πραγματι τραγικο αν ισχυει.

Δυστυχως λαθη που μπορει  να ειναι σοβαρα και να απειλουν την υγεια μας γινονται σε ολες τις εταιρειες, τι το ονομα ειναι Samsung ή Nokia ή HP ή Apple. (πχ να πουλας για πολλα χρονια (10+) ελαττωματικα προιοντα που ανακαλυψες προσφατα οτι υπαρχει επιβεβαιωμενο ρισκο ηλεκτροπληξιας)

Δημοσ.

Προφανώς και όχι. Τι ρωτάς κι εσύ. Δε διαβάζεις τι λέει, Symbian (!) και αποστολή φωτό με BT. Έχει μείνει το λιγότερο 4 χρόνια στο παρελθόν ο φίλος μας, μιας και το Symbian πέθανε το 2012. Τα άλλα που λες εσύ είναι σύγχρονες τεχνολογίες.

;P

Άουτς!

Στο Symbian υπάρχει το whats up. :P

Για ποιον λόγο να το χρησιμοποιήσω, όταν δεν στέλνει την φωτογραφία στην πλήρη ανάλυση και χρειάζονται όλοι στην παρέα να ξοδέψουν mb από τα δεδομένα τους και προϋποθέτει φυσικά να έχουν όλοι λογαριασμό.

Παιδιά η τεχνολογία έχει νόημα μόνο όταν κάνει την ζωή μας καλύτερη, φθηνότερη (ακόμα και για αυτόν που έχει παραπανίσια), γρηγορότερη και όχι πουλμουρ-ότερη.

Για εμένα προσωπικά, οποιαδήποτε ναυαρχίδα είναι απλά πέταμα χρημάτων. Είναι στην ιδία κατηγορία με τα κοσμήματα!

Δημοσ.

Τραβας την ιδια φωτο με ολα τα κινητα της παρεας και problem solved. :P

Βεβαια μετα θα αρχιζεις να συγκρινεις ποιοτητες...

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματι τραγικο.

Δυστυχως λαθη γινονται σε ολες τις εταιρειες , τι το ονομα ειναι Samsung ή Nokia ή HP ή Apple. (πχ να πουλας για πολλα χρονια (10+) ελαττωματικα προιοντα που ανακαλυψες προσφατα οτι υπαρχει επιβεβαιωμενο ρισκο ηλεκτροπληξιας)

Όντως. Ας ελπίσουμε η Apple να μπορέσει να ακολουθήσει τον ανταγωνισμό, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις προσανάματος και θέρμανσης, οι οποίες θα λειτουργούν αξιόπιστα και υπό όλες τις συνθήκες.

Δημοσ.

Όντως. Ας ελπίσουμε η Apple να μπορέσει να ακολουθήσει τον ανταγωνισμό, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις προσανάματος και θέρμανσης, οι οποίες θα λειτουργούν αξιόπιστα και υπό όλες τις συνθήκες.

Σε καλο δρομο ειναι, προσεφερε εδω και καμια .... δεκαρια χρονια φορτιστες με ενσωματωμενη δυνατοτητα ηλεκτροπληξιας οπως παραδεχθηκε!  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...