Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αχχ τι αναμνήσεις μου φέρνεις στο μυαλό.. Τελευταία φορά είχα στείλει φωτογραφία με bluetooth πριν 7-8 χρόνια με ένα ericson που είχα.. Φοβερό τηλέφωνο για την εποχή του.. 

Αχαχα εγώ το 'κοψα ακόμα πιο νωρίς. Και με το Κ800i που κάάάποτε είχα το BT ήταν ξεχασμένο. Καλά, για το 2010+ δε το συζητάω. Από την άλλη βέβαια καταλαβαίνω την ανάγκη κάποιων να στέλνουν φωτογραφίες με BT, μιας και καταλαβαίνω και τον παππού μου που φοβάται ότι αν του βγάλω το τηλέφωνο με το καντράν (!) δε θα μπορεί να κάνει κλήση.

:P

• Like 2
  • Απαντ. 430
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αχχ τι αναμνήσεις μου φέρνεις στο μυαλό.. Τελευταία φορά είχα στείλει φωτογραφία με bluetooth πριν 7-8 χρόνια με ένα ericson που είχα.. Φοβερό τηλέφωνο για την εποχή του.. 

Fun Fact: Φτιάχνεις μια συνομιλία στο messenger και παίρνουν την φωτογραφία όλοι ταυτόχρονα. Κοίτα να δεις που προχωράει η τεχνολογία και δεν χρειάζεται να κάθεσαι να στέλνεις την φώτο σε έναν έναν ξεχωριστά μέσω bluetooth..

Αλλά αυτά τα σάπια apple ούτε messenger δεν παίρν...... oh wait

Το messeger στέλνει την φωτογραφία στην πλήρη ανάλυση;

Επίσης προϋποθέτει βέβαια να έχουν όλοι λογαριασμό στο messeger ή σε μία ανάλογη υπηρεσία και φυσικά αρκετά mb για δεδομένα.

Δημοσ.

Το messeger στέλνει την φωτογραφία στην πλήρη ανάλυση;

Νομίζω πως όχι, αλλά το επιχείρημα σου φίλε μου και πάλι δεν στέκει.

Οι οικογένεια φίλοι κτλ που κυκλοφορείτε με Symbian θέλουν όλοι την φώτο σε πλήρη ανάλυση?

Επίσης πόσο πρακτικό θεωρείς να στέλνεις σε 5 άτομα ξεχωριστά την ΜΙΑ φώτο σε πλήρη ανάλυση που θα κάνει 4-5 λεπτά στον καθένα?

Ξεφεύγεις και πάλι από την πρακτικότητα.

Έχει ένα σωρό άλλα πλεονεκτήματα το android και το κάθε άλλο λογισμικό έναντι της Apple, δεν μπορώ να βλέπω όμως το επιχείρημα "ναι αλλά δεν στέλνει φωτογραφίες μέσω bluetooth". 2016 έχουμε παιδια

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω πως όχι, αλλά το επιχείρημα σου φίλε μου και πάλι δεν στέκει.

Οι οικογένεια φίλοι κτλ που κυκλοφορείτε με Symbian θέλουν όλοι την φώτο σε πλήρη ανάλυση?

Επίσης πόσο πρακτικό θεωρείς να στέλνεις σε 5 άτομα ξεχωριστά την ΜΙΑ φώτο σε πλήρη ανάλυση που θα κάνει 4-5 λεπτά στον καθένα?

Ξεφεύγεις και πάλι από την πρακτικότητα.

Έχει ένα σωρό άλλα πλεονεκτήματα το android και το κάθε άλλο λογισμικό έναντι της Apple, δεν μπορώ να βλέπω όμως το επιχείρημα "ναι αλλά δεν στέλνει φωτογραφίες μέσω bluetooth". 2016 έχουμε παιδια

Δεν ήξερα ότι πρέπει να έχω μηχανή 12 MP στο κινητό, αλλά αυτή που θα στείλω (ή θα πάρω) να είναι υποδεέστερη;

Τότε ποιος ο λόγος, για καλές φωτογραφικές στα κινητά;

Όπου 4-5 λεπτά, βάλε 10-20 δευτερόλεπτα. Πράγματι έχεις καιρό να χρησιμοποιήσεις το Bluetooth. :P

Το θέμα δεν είναι αν το χρησιμοποιώ "εγώ" ή "εσύ".

Το θέμα είναι γιατί να μην το κάνει; Δεν είναι περίεργο;

Δες και τι έγραψα παλαιότερα.

Είμαι εξοχικό και μόλις γύρισα από βόλτα με φωτογραφίες στην μηχανή.

Βγάζω την κάρτα SD από την μηχανή, την φοράω στο τάμπλετ, επιλέγω στην δεκάρα οθόνη του τάμπλετ, τις καλύτερες και τις στέλνω με Bluetooth στο κινητό μου και κάνω backup στο Google Drive. Υπόθεση 5-10 λεπτών.

Οπότε για την χρήση που θέλω, το iOS απλά ΔΕΝ μπορεί να ανταπεξέλθει.

Γιατί να πάω στην Apple;

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ήξερα ότι πρέπει να έχω μηχανή 12 MP στο κινητό, αλλά αυτή που θα στείλω (ή θα πάρω) να είναι υποδεέστερη;

Όπου 4-5 λεπτά, βάλε 10-20 δευτερόλεπτα. Πράγματι έχεις καιρό να χρησιμοποιήσεις το Bluetooth. :P

Βγάζω την κάρτα SD από την μηχανή, την φοράω στο τάμπλετ, επιλέγω στην δεκάρα οθόνη του τάμπλετ, τις καλύτερες και τις στέλνω με Bluetooth στο κινητό μου και κάνω backup στο Google Drive. Υπόθεση 5-10 λεπτών.

Γιατί να πάω στην Apple;

Κοιτα. Αυτο το κανει και το οικοσυστημα της apple, χωρις καν να κανεις back up (το κανει μονο του σε ολες τις συσκευες αυτοματα). Απλα πρεπει να εχεις mac, iphone, ipad για να το νιωσεις αυτο.
Δημοσ.

Γιατί να πάω στην Apple;

Είμαι στο εξοχικό γύρισα από βόλτα με την μηχανή βάζω τον αντάπτορα στο iPhone ή στο iPad, βάζω την κάρτα μνήμης επιλέγω ποιες θέλω έτοιμο, υπόθεση 1-2 λεπτών.

MJYT2?wid=572&hei=572&fmt=jpeg&qlt=95&op

γιατί να ψάχνω Workarounds οταν το υποστηρίζει το λειτουργικό μου γρήγορα με το που βάλω την κάρτα πάνω? Α και με το που τις βάλω στο κινητό ή στο iPad είναι αυτόματα και στις άλλες συσκευές Mac/PC/iPad/Watch/iPhone κοίτα να δεις τι κάνει το iCloud.

• Like 1
Δημοσ.

Απορώ τόσο μίσος εκατέρωθεν από που πηγάζει... Όταν ένα αντικείμενο το θεωρούμε ακριβό, πολύ απλά το προσπερνάμε και αγοράζουμε αυτό που θεωρούμε εμείς value for money.ένας φίλος σε προηγούμενο σχόλιο ορθώς έδωσε παράδειγμα την αυτοκινητοβιομηχανία και τη m4, για να του αντιπαρέλθει ο άλλος για την τιμολογιακή πολιτική της bmw στα πατάκια, και πως όχι δε θα πάρει, λες και διαφορετικά θα την αγόραζε... Δυστυχώς η νοοτροπία μας σε αυτή την χώρα είναι ΠΑΝΑΣΧΗΜΗ σε όλους τους τομείς και τις πτυχές της, το οποίο διαφαίνεται και από τις αντιλήψεις μας. Μόνο στο ινσόμνια πονάνε τα μάτια σου σε τόσο μεγάλη συχνότητα διαβάζοντας το διαδικτυακό "κονταροχτύπημα".

Δημοσ.

το ios δεν χρειαζεται πυρηνες και μνημη για να τρεξει.ειτε 1GB ram εχει ειτε 3GB ram το ιδιο ειναι.

Χαχα οχι.

Τα 3 μπηκαν για την καμερα, τα 2 γιατι απο καποια στιγμη το iOS θα ειχε πολλα features που δεν θα τα σηκωνε το 1.

Δημοσ.

Γιατί να πάω στην Apple;

Μαζί σου είμαι.. Έχω ipad air 2 και θέλω να το αλλάξω με samsung tab s2 επειδή δεν με βολεύει το iOS για τη χρήση που κάνω.

Αυτό που λέω είναι ότι δεν μπορεί το ότι δεν στέλνει με bluetooth το iOS να είναι deal breaker για την αγορά iPhone.

Είναι κλειστό ναι ναι αλλά δεν μπορώ να βλέπω το επιχείρημα "δεν είναι καλά τα iphone δεν στέλνουν με bluetooth έλεος".

Ο καθένας παίρνει με δικά του κριτήρια μία συσκευή, σύμφωνοι. Δεν κολλάω στα επιχειρήματα που παραθέτονται, κολλάω στις "πιπίλες" επιχειρήματα που διαβάζω τόσα χρόνια, όπως το bluetooth και το iTunes, και ότι δεν μπορείς να περάσεις μουσική χωρίς αυτό.

Αντί να κάθεσαι να στέλνεις με bluetooth τις καλύτερες, αφού κάνεις backup στο google drive, πάρτες μέσω αυτού στο κινητό σου :)

Δημοσ.

Άσχετο αλλά αυτό που στη Μόσχα έπαιρνες σιμ με 7γίγα δεδομένα και 500' ομιλίας,με 5€ και εδω δίνω 60 για 2,7γίγα συν ομιλία,με ξεπερνά πραγματικά...

Δημοσ.

Να σημειώσω ότι στο εξοχικό (και στο χωριό) δεν έχω internet;
Ναι συμβαίνει και αυτό!
Τι να κάνουμε που μερικοί (ακόμα) έχουμε παρτίδες με την φύση;

Ωραία και άγια αυτά που λέτε, αλλά και πάλι χρειάζομαι αντάπτορα για την SD και internet για το Cloud.
Δηλ. αντί να κάνω την ζωή μου απλή, να την κάνω δυσκολότερη;

Το back up στο Google Drive, γίνεται εφόσον το επιτρέπουν τα mb που έχω στο πρόγραμμα. Αν δεν φτάνουν κρατώ αντίγραφο στο ίδιο το tablet.

Επίσης ΔΕΝ είπα ότι το iOS είναι κακό.

Είπα ότι σου απαγορεύσει να κάνεις πράγματα χωρίς λόγο και αιτία, που αλλού γίνονται εύκολα, χωρίς αντάπτορες και internet.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι συμβαίνει και αυτό!

Ωραία και άγια αυτά που λέτε, αλλά και πάλι χρειάζομαι αντάπτορα για την SD και internet για το Cloud.

Εγώ γιατί έχω ίντερνετ όπου και να είμαι είτε χωριό είτε πόλη? Όταν εχω 6GB LTE το εκμεταλλεύομαι γιαυτό έχω πάρει και κινητό με τέτοιο κόστος.

Δημοσ.

Ναι συμβαίνει και αυτό!

Το back up στο Google Drive, γίνεται εφόσον το επιτρέπουν τα mb που έχω στο πρόγραμμα. Αν δεν φτάνουν κρατώ αντίγραφο στο ίδιο το tablet.

δεν θα παρεις κανέναν αντάπτορα. θα επιλεξεις ενα κινητο που ταιριαζει στις αναγκες σου και σε βολευει περισσοτερο.

γιατι οι μεν πρεπει να πεισουν τους δε;

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ γιατί έχω ίντερνετ όπου και να είμαι είτε χωριό είτε πόλη? Όταν εχω 6GB LTE το εκμεταλλεύομαι γιαυτό έχω πάρει και κινητό με τέτοιο κόστος.

Φυσικά και το κόστος, για εμένα, είναι ανασταλτικός παράγοντας για να στραφώ στην Apple, αφού με ΠΟΛΥ λιγότερα χρήματα, μπορώ να κάνω περισσότερα πράγματα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...