Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχώς μετά τις απογοητευτικές παρουσιάσεις των αντροιντ συσκευών συατη την έκθεση και μετά την απογοήτευση από το Note 7 πολύς κόσμος θα στραφεί σε μηλοφωνο..Τι να το κανω όμως που έχει τόσο κλειστό λειτουργικό οσο το κέντρο της Αθηνα όταν υποδέχεται αρχηγο κράτους;

Έλα με την καραμέλα πια κουραστικό καταντάει, πότε χρησιμοποίησες τελευταία φορά iPhone? Τι δεν μπορείς να κάνεις; να αλλάξεις εικονίδια ή να βάζεις βγάζεις ρομ μήπως και στρώσει? Σοβαρευτείτε λίγο.

• Απαντ. 430
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ίδιο εκτεθειμένοι βγαίνουν και αυτοί που καμαρώνουν περισσότερους πυρήνες, περισσότερη ram και πάλι η συσκευή τους είναι πιο αργή από τα διπύρηνα iphone που βγήκαν πέρισυ και πρόπερσι.

ΥΓ:

Και ξαναλέω επειδή μερικοί είστε πολύ thick, εδώ οι +2 πυρήνες δεν μπήκαν ούτε για τα specs, ούτε για να σηκώσουν το ios, ούτε για να κάνουν τη συσκευή πιο γρήγορη. Μπήκαν όντως για εξοικονόμηση ενέργειας. 

αυτο γραφω φιλε μου οτι εκτεθιμενοι βγηκαν και αυτοι. Αλλα μεχρι τωρα για τους φανατικους των i-phone δεν ηταν 4+4 αλλα 8.Τωρα ομως στο i-phone ειναι 2+2 για εξοικονομηση. Επισης στο android την αποδειξη οτι οι πυρηνες δεν κανουν διαφορα την εκανε h qualcom που με 2+2 εχει διπλασιες ταχυτητες απο τον 4+4 sd 810!!! (και σε ιδιο λειτουργικο)

Δημοσ.

Καλά είπε ο haha 929 ευρώ το 32άρι Plus.

Μπα, αισιόδοξος ήμουν.

Τιμές σε Ελλάδα:

iPhone 7 Plus 32GB 959€ ή 949€

iPhone 7 Plus 128GB 1069€ ή 1059€ (βγαίνει και σε χρώμα Jet Black)

iPhone 7 Plus 256GB 1179€ ή 1169€ (βγαίνει και σε χρώμα Jet Black)

Πιο πιθανή είναι η ακριβότερη εκτίμηση για κάθε μοντέλο.

• Like 1
Δημοσ.

......στην τελική ενα καθαρό "κλειστό" λειτουργικό είναι προτιμότερο από οτιδήποτε πειραγμένο όσα καλούδια και αν προσθέτει αυτό.

Αυτό το κακό και "κλειστό" ios είναι και ο βασικότερος λόγος που εγώ προσωπικά ξαναγύρισα σε iphone μετά από 3 χρόνια android. 

Φέτος ζαχάρωνα πολύ το htc 10. Για το δικό μου γούστο, είναι η πιο όμορφη σχεδιαστικά συσκευή που έχω δει ποτέ.

Δεν ξαναγυρνάω σε android όμως.

Δημοσ.

Τόσο καιρό ούτε ένα βύσμα να σου κρατάει καβάτζα? :D

Son i'm disappoint...

Ειμαι   μελος στο iclub  αυτο .

Ρε συ εγω θα την βρω την ακρη γιατι δεν περιοριζομαι στο θεμα της πηγης οπου το βρω το πηρα .

Δημοσ.

Νομιζω μιλαμε για πολυ δυνατο κινητο,πολυ καλα specs,και ωραια εμφανιση!νομιζω οτι οντως η apple εφτιαξε το καλυτερο iphone ever.κ αι νομιζω πως ο α10 θα κασωσει πολα enemy cpu φετος.ΑΛΛΑ αυτο που δεν εχει jack καλος η κακος δεν μου αρεσει και ειναι το μονο - για εμενα,αλλα θα δειξει ο καιρος αν ειναι καλο η οχι.

Δημοσ.
Αυτό το κακό και "κλειστό" ios είναι και ο βασικότερος λόγος που εγώ προσωπικά ξαναγύρισα σε iphone μετά από 3 χρόνια android. 

Φέτος ζαχάρωνα πολύ το htc 10. Για το δικό μου γούστο, είναι η πιο όμορφη σχεδιαστικά συσκευή που έχω δει ποτέ.

Δεν ξαναγυρνάω σε android όμως.

Αυτό λέω ακριβώς όσο κλειστό και αν είναι το iOS καθαρό είναι χίλιες φορές προτιμότερο και από το android και από το iOS Jailbreak.

• Like 1
Δημοσ.

Μπα, αισιόδοξος ήμουν.

Τιμές σε Ελλάδα:

iPhone 7 Plus 32GB 959€ ή 949€

iPhone 7 Plus 128GB 1069€ ή 1059€ (βγαίνει και σε χρώμα Jet Black)

iPhone 7 Plus 256GB 1179€ ή 1169€ (βγαίνει και σε χρώμα Jet Black)

Πιο πιθανή είναι η ακριβότερη εκτίμηση για κάθε μοντέλο.

Θα ειναι ιδιες με περισυ. 869 το plus, 769 το κανονικο.
Δημοσ.

όσοι διαμαρτύρονται για το "κλειστο λογισμικο", τι ακριβως θελουν να κανουν; να κατεβαζετε τορρεντς; να βάλετε σπασμένο spotify; δεκτό αν είσαι βαριά μέχρι 20-22. απο εκει και περα χασιμο χρονου.

• Like 1
Δημοσ.

Τα Windows Phone, είναι κλειστό και δεν γίνονται kai jailbreak. Αρά, είναι το καλύτερο όλων. Oh Wait!

Ωραίο το κινητό, απαράδεκτη η τιμή του μαύρου τη στιγμή που προεξοφλούν ότι θα γρατσουνιέται και θα γεμίζει δαχτυλιές. περιμένω να δώ τις κάμερες αφού θεωρώ πως απο εποχές HTC και duo camera, εκεί ήταν το μέλλον. Τα specs είνια μόνο για το Antutu. Το iPhone (το μικρό) θα έχει πάλι χάλια αυτονομία, όσο και αν διαφημίζουν το αντίθετο σχετικά με τους πυρήνες. Μια γρήγορη βόλτα στο Cpu-z και βλέπεις ότι και η Qualcomm εδώ και πολλά χρόνια αυτό κάνει. 2 έχει να λειτουργούν για τα βασικά και οι υπόλοιποι παίρνουν μπροστά στις εφαρμογές. Τουλάχιστον έτσι είναι στην θεωρία και φαίνεται καλύτερα σε ένα κινητό Windows Phone που με Snapdragon 810 έχει αυτονομία 2,5 μέρες όταν οι αντίστοιχες με αυτό τον επεξεργαστή βγάζουν μια μέρα.

Απο εκεί και πέρα, θέλω να δώ τις κάμερες και το λογισμικό, αλλά και την επεξεργασία σχετικά με τα χρώματα και τον φωτισμό. Γιατί μη γελιέστε είναι κονταρομαχία μεταξύ Samsung και Apple. Οι εταιρείες με καλές κάμερες δεν ασχολούνται καν με αυτούς. Μόνο στην ταχύτητα λήψης.

Εξακολουθώ να θεωρώ το HTC M10 συσκευή της χρονιάς.

Αλλο το κατεστραμμενο windows 10 mobile η οπως αλλιως λεγεται κι αλλο το iOS.

Γρατζουνιες γεμιζει οταν το κακομεταχειριζεσαι και το πετας απο δω κι απο κει χωρις θηκη. Δεν σημαινει οτι γρατζιυνιεται απλα οταν το αγκιζεις,

Τα σπεκς τα χρειαζεται για γην dual camera το plus.

To iPhone το μικρο θα εχει καλυτερη αυτονομια απο πριν, συν 2 ωρες οπως λενε. Δεν το λες και χαλια το 5 ωρες sot

Η Apple θα δωσει μαθηματα στην qualcomm παλι για το πως να φτιαχνει εναν επεξεργαστη που να μην ζεματαει με το παραμικρο.

Ολα αυτα που λες, για να στο πω καλυτερα δεν ισχιουν.

• Like 1
Δημοσ.
Αλλο το κατεστραμμενο windows 10 mobile η οπως αλλιως λεγεται κι αλλο το iOS.

Γρατζουνιες γεμιζει οταν το κακομεταχειριζεσαι και το πετας απο δω κι απο κει χωρις θηκη. Δεν σημαινει οτι γρατζιυνιεται απλα οταν το αγκιζεις,

Τα σπεκς τα χρειαζεται για γην dual camera το plus.

To iPhone το μικρο θα εχει καλυτερη αυτονομια απο πριν, συν 2 ωρες οπως λενε. Δεν το λες και χαλια το 5 ωρες sot

Η Apple θα δωσει μαθηματα στην qualcomm παλι για το πως να φτιαχνει εναν επεξεργαστη που να μην ζεματαει με το παραμικρο.

Ολα αυτα που λες, για να στο πω καλυτερα δεν ισχιουν.

Δυστυχώς το θέμα με τις γρατζουνιές είναι υπαρκτό σε όλα τα iPhone 6s & plus οι γρατζουνιές δημιουργούνται εύκολα ακόμα και με προσεκτικό χειρισμό. Απλά στα προηγούμενα μοντέλα το αλουμίνιο ήταν ματ σαγρέ και δεν φαινόταν τόσο πολύ παρόλα αυτά γρατζουνιές υπήρχαν.

Δημοσ.

ολοι εσεις που διαμαρτυρεστε για το "κλειστο λογισμικο", τι ακριβως θελετε να κανετε; να κατεβαζετε τορρεντς; να βάλετε σπασμένο spotify; δεκτό αν είσαι βαριά μέχρι 20-22. απο εκει και περα χασιμο χρονου.

Θα σου πουν

• Αποστολή Ringtones *2006 like
  • FM Radio *Να κουνάς το καλώδιο πέρα δώθε
  • Να βάζεις σπασμένες ή μολυσμένες εφαρμογές δίχως να στάξεις ούτε ένα ευρώ στους προγραμματιστές γιατί δεν είσαι χάπατο να πληρώνεις 1€
  • Αλλαγή εικονιδίων γιατί είναι Must Have!
  • Αλλαγή ROM για να ικανοποιήσουν τον Hacker wannabe που έχουν μέσα τους
  • Torrents γιατί αν δεν κατεβάσεις παράνομα το περιεχόμενο και στο κινητό δεν έχει γούστο
  • Drag n Drop κατεβασμένα MP3 από το PC γιατί να πληρώσεις 4€ Music Stream είναι Main Stream
  • MicroSD Κάρτα γιατί ή MicroSD συγκρίνεται με τις ταχύτητες του Flash Storage
  • Antivirus γιατί όταν η εταιρία σου βγάζει το κινητό με ενός χρόνου λειτουργικό ή σε αφήνει με λειτουργικό 3ων χρόνων δίχως ενημερώσεις ασφαλείας, ε ελπίζεις μήπως την σκαπουλάρεις
  • Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...