Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έλα ντε όμως που έχω dslr Nikon D3200 που κάνει παπάδες... είμαι περίπτωση μάλλον.. αυτός πάντως που δεν έχει καθόλου φωτογραφική ή έχει μέτριου επιπέδου, πιστεύω θα τρελαθεί περισσότερο με τα 12Mp

εσυ βρε παιδι μου μπορει να ειναι η δουλεια σου 'η το χομπι σου η φωτογραφια και να βλεπεις τεραστια  διαφορα. Εγω οπως και ο περισσοτερος κοσμος με μια καλη mobile camera ειμαστε κομπλε στα παντα :)

Δημοσ.

Στην ίδια τιμή αγοραζεις full frame dslr για όσους δεν ψαρωσαν με τα dual s...it camera for improved bokeh...κατα τα αλλά πανέμορφο κινητό για οσους το αποκτήσουν ειλικρινά εξαιρετικό .

Δημοσ.

Αισθάνομαι ότι έχεις μπερδευτεί. Όσοι γέλαγαν, το έκαναν επειδή άκουγαν και διάβαζαν ότι 8core>1core (ή 2core), την ίδια στιγμή που τα benchmarks έδειχναν ακριβώς το αντίθετο. Μετά κωλοτούμπιαζαν λέγοντας ότι οκ, είναι χρήσιμοι για την αυτονομία κλπ

Σκέψου ότι με 2 cores έστελνε αδιάβαστα κινητά με 8 cores & 4gb RAM που έχουν κυκλοφορήσει εδώ και λίγες εβδομάδες τώρα που θα αρχίσουν να "σκάνε" τα συγκριτικά στο youtube με το iph7 τι έχει να γίνει......το έχω ξαναπεί θα γελάσουν και τα πλακάκια και τα κουφώματα από τις πόρτες.........όπως και να το κάνουμε υπάρχουν αυτή την στιγμή 2 κατηγορίες κινητών στην αγορά τα iPhone's από την μία πλευρά και όλα τα άλλα από την άλλη.........

Λυσσάξτε τσαούσες!!!!!!!!! ήρθε η εποχή του iPhone 7.

ΥΓ Ναι ναι ναι το γυαλιστερό το μαύρο χτυπάει στα ίσα το s7 edge ΚΑΙ εμφανισιακά.......... 

• Like 4
Δημοσ.

αυτο που αναγνωριζω στην apple ειναι την απολυτη ισορροπία μεταξυ software/hardware και φυσικα το αριστο marketing που εχει ωστε να πλασαρει τα προιοντα της με σκοπο το παντοτε αρμεγμα απο τα προβατα-πελατες της με τελευταιο αποκορυφωμα την καταργηση της θυρας minijack και ουσιαστικα εξαγκασμο της χρησης των δικο της ακουστικων/αξεσουαρ.

Δεν εξαναγκάζει κανέναν με δικά της ακουστικά έχει ως λύση τον αντάπτορα ώστε να συνδέονται τα κλασικά ακουστικά. 

Προσωπικά δεν με βόλεψαν τα τελευταία ακουστικά που έχει βγάλει, δεν εφάπτονται καλά στο αυτί, ακούς και τους εξωτερικούς ήχους και βάζω τα δικά μου που εφάπτονται στο αυτί και όλα τζι τζι.. :P

Δημοσ.

αυτο που αναγνωριζω στην apple ειναι την απολυτη ισορροπία μεταξυ software/hardware και φυσικα το αριστο marketing που εχει ωστε να πλασαρει τα προιοντα της με σκοπο το παντοτε αρμεγμα απο τα προβατα-πελατες της με τελευταιο αποκορυφωμα την καταργηση της θυρας minijack και ουσιαστικα εξαγκασμο της χρησης των δικο της ακουστικων/αξεσουαρ.

Πρόβατα εμείς άσχετος εσύ. Ξέρεις έχει αντάπτορα και χρησιμοποιείς ότι ακουστικά θέλεις. Καληνύχτα σου 

• Like 5
Δημοσ.

Σκέψου ότι με 2 cores έστελνε αδιάβαστα κινητά με 8 cores & 4gb RAM που έχουν κυκλοφορήσει εδώ και λίγες εβδομάδες τώρα που θα αρχίσουν να "σκάνε" τα συγκριτικά στο youtube με το iph7 τι έχει να γίνει......το έχω ξαναπεί θα γελάσουν και τα πλακάκια και τα κουφώματα από τις πόρτες.........όπως και να το κάνουμε υπάρχουν αυτή την στιγμή 2 κατηγορίες κινητών στην αγορά τα iPhone's από την μία πλευρά και όλα τα άλλα από την άλλη.........

ΥΓ Ναι ναι ναι το γυαλιστερό το μαύρο χτυπάει στα ίσα το s7 edge ΚΑΙ εμφανισιακά.......... 

καλα ναι τωρα που το μαυρο χτυπαει και το σ7 και εβαλα και εξατμιση με μεγαλο μπουρι και ελευθερο φιλτρο και τουρμπινα καλα εεεε τον εχω μεγαλυτερο φιλε. Ασε μας ρε φιλε ναικαλο ειναι το i-phone αλλα 1000 ευρω για κινητο δεν θελουν να δωσουν ολοι. (Δεν εχω σ7 και αυτο ακριβο το θεωρω)

• Like 2
Δημοσ.

Τι έχει να γίνει; θα συνεχίσει ο καθένας να χρησιμοποιεί το κινητό του και να κάνει τη δουλειά του. Και κάποιοι θα βγάλουν ένα σκασμο λεφτά απο το Youtube για μπορείς να πεις στις τσαούσες να λυσσάξουν, επειδή ανοίγει η τάδε εφαρμογή ή το δείνα παιχνίδι "σχεδόν 3 δέκατα πιο γρήγορα". 

Εχω ρίγος απο την αναμονή 

• Like 1
Δημοσ.

Στην ίδια τιμή αγοραζεις full frame dslr για όσους δεν ψαρωσαν με τα dual s...it camera for improved bokeh...κατα τα αλλά πανέμορφο κινητό για οσους το αποκτήσουν ειλικρινά εξαιρετικό .

Για πρότεινε μας την full frame που αγοράζεις με τα ίδια λεφτά? Όχι ότι έχει σημασία γιατί είναι άκυρη η σύγκριση αλλά λέμε τώρα για την συζήτηση.

• Like 2
Δημοσ.

καλα ναι τωρα που το μαυρο χτυπαει και το σ7 και εβαλα και εξατμιση με μεγαλο μπουρι και ελευθερο φιλτρο και τουρμπινα καλα εεεε τον εχω μεγαλυτερο φιλε. Ασε μας ρε φιλε ναικαλο ειναι το i-phone αλλα 1000 ευρω για κινητο δεν θελουν να δωσουν ολοι. (Δεν εχω σ7 και αυτο ακριβο το θεωρω)

Λοιπόν οκ πολλές φορές γράφω για πλάκα και υπερβολές...αλλά για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους η Apple έχει καταφέρει με το να βγάζει λειτουργικό αποκλειστικά και μόνο για τις δικές τις συσκευές να πετυχαίνει αξιοζήλευτη ισορροπία μεταξύ hardware & software και να τα συνδικάζει ώστε να δουλεύουν άψογα τις περισσότερες φορές.

Για την τιμή επίσης αδερφέ έχεις δίκαιο είναι πολύ υψηλή για τα δεδομένα της χώρας μας αλλά μην ξεχνάμε ότι μεγαλοεταιρίες όπως η Apple απευθύνονται σε καταναλωτικό κοινό και σε οικονομίες πολύ μεγαλύτερες και ισχυρότερες από την Ελλάδα μας. Από εκεί και πέρα όποιος θέλει και μπορεί και του αρέσει ως κινητό το αγοράζει.

Δημοσ.

ειρήνη υμίν :P όποιος θέλει ας το αγοράσει, δεν θα το κάνει με τα δικά μας λεφτά (αρκεί μετά να μη μας κάνει αναπάντητες να τον πάρουμε τηλέφωνο.....)

Τα "λυσσάξτε" και τα σχετικά είναι για γέλια.....  ούτε τα πιτσιρίκια....

• Like 4
Δημοσ.

Λοιπόν οκ πολλές φορές γράφω για πλάκα και υπερβολές...αλλά για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους η Apple έχει καταφέρει με το να βγάζει λειτουργικό αποκλειστικά και μόνο για τις δικές τις συσκευές να πετυχαίνει αξιοζήλευτη ισορροπία μεταξύ hardware & software και να τα συνδικάζει ώστε να δουλεύουν άψογα τις περισσότερες φορές.

Για την τιμή επίσης αδερφέ έχεις δίκαιο είναι πολύ υψηλή για τα δεδομένα της χώρας μας αλλά μην ξεχνάμε ότι μεγαλοεταιρίες όπως η Apple απευθύνονται σε καταναλωτικό κοινό και σε οικονομίες πολύ μεγαλύτερες και ισχυρότερες από την Ελλάδα μας. Από εκεί και πέρα όποιος θέλει και μπορεί και του αρέσει ως κινητό το αγοράζει.

δεν διαφωνω μαζι σου βεβαια οποιος θελει το αγοραζει, αποψη μου βεβαια ειναι οτι ακομη και για παγκοσμιο επιπεδο οι τιμες των smarthphone ειναι πολυ μεγαλες. Ειδικα το i-phone που παρολο που περναει ο καιρος δεν χανει τιμη σε σχεση με την αρχη!!!

Δημοσ.

Το μαύρο θα κάνει τρελές πωλήσεις.

Όντως αν και θα ήθελα να το δω από κοντά γιατί φαντάζομαι θα είναι η χαρά των δακτυλικών αποτυπωμάτων......full στις δαχτυλιές λέμε.........

• Like 2
Δημοσ.

Το μαύρο θα κάνει τρελές πωλήσεις.

Στανταράκι. Βασικά, όλα θα κάνουν τρελές πωλήσεις, δεν έχει αντίπαλο έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα. 

/me wants.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...