UsualSuspect__ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 δηλαδη δεν παει για πεταμα η συσκευη; πρεπει να στο κανει καποιος ειδικος την αντικατασταση; επισης η πρωτη φορτιση στα smartphone ειναι μεχρι να φορτισει πληρως ετσι; οχι οπως παλια που το βαζες μια ολοκληρη ημερα! Μπορείς να την κάνεις και μόνος σου. Υπάρχουν σχετικά βιντεάκια στο youtube.
Haris San Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 δηλαδη δεν παει για πεταμα η συσκευη; πρεπει να στο κανει καποιος ειδικος την αντικατασταση; επισης η πρωτη φορτιση στα smartphone ειναι μεχρι να φορτισει πληρως ετσι; οχι οπως παλια που το βαζες μια ολοκληρη ημερα! Εγω εχω το g2 2 χρονια τωρα και η μπαταρια του ειναι αψογη! Δηλαδη 2 χρονια κραταει σιγουρα η μπαταρια και παραπανω προφανως... Στα καινουρια πλεον τα φορτιζεις μεχρι να παει 100% γιατι οταν φτασει εκει αποσυνδεεται η μπαταρια με το ρευμα και δεν φορτιζει καν...Οποτε δεν εχει νοημα. Βασικα για να ειμαστε ακριβεις κανει κακο το να αφηνεις το κινητο πολλες ωρες στο ρευμα γιατι ανεβαζει θερμοκρασια και ετσι η μπαταρια οξειδωνεται και χαλαει η χωρητικοτητα της..
ziaba Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 το nexus δεν εχει αποσπωμενη μπαταρια! αμα χαλασει δηλαδη τι γινεται; παει για πεταμα η συσκευη; δεν είναι samsung να χαλάει η μπαταρία με το καλημέρα 1
Mariosap Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 δεν είναι samsung να χαλάει η μπαταρία με το καλημέρα Εσένα σε κόβω να είσαι λάτρεις της samsung
big7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Ακόμα και να χαλάσει η μπαταρία η επισκευή δεν είναι πολύ δύσκολη, υπάρχουν βιντεάκι στο youtube, αλλά δεν χαλάει με το καλημέρα όπως λένε τα παιδιά, δεν είναι σαμσουνγκ (στο s3 mini πρόλαβε να μου χαλάσει 2 φορές η μπαταρία )
eidikos33 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 αμα κρασαρει και κολλησει η οθονη τι κανεις? περιμενεις να κλεισει απο μπαταρια?
big7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν κρασάρει και δεν κολλάει η οθόνη... έχει να μου συμβεί πολλά χρόνια κινητό να κολλήσει τόσο πολύ που να θέλει να του βγάλεις τη μπαταρία, καινούριο μοντέλο και να κολλήσει έτσι δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση. Μη σε απασχολεί ότι δεν έχει καπάκι, έχει και τα θετικά του αυτό. Το νιώθει πιο στιβαρό και κομψό. Όσα κινητά είχα πριν είχαν καπάκι και μέσα στο πρώτο χρόνο (μπορεί να λέω και πολύ, εκτός του ότι μάζευαν πολύ βρωμιά, το καπάκι ξεχείλωνε και έβγαινε εύκολα, ψιλοέτριζε κ.α.
AlienTechGR Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 αμα κρασαρει και κολλησει η οθονη τι κανεις? περιμενεις να κλεισει απο μπαταρια?Ακόμα και σε αυτή τη περίπτωση, έχω την εντύπωση ότι με έναν συγκεκριμένο συνδιασμό πλήκτρων, μπορείς να κάνεις force reboot.
zananiro Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 αμα κρασαρει και κολλησει η οθονη τι κανεις? περιμενεις να κλεισει απο μπαταρια?Κρατάς το power button πατημένο για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να σβήσει. Στο tablet δηλαδή τι κάνεις άμα κρασάρει?
eidikos33 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 δεν εχω ταμπλετ! χαχα τεσπα ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας παιδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα