Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια ενδιαφερομαι για αγορα νεου κινητου και ειμαι αρκετα μπερδεμενος!θελω ενα κινητο με αρκετα καλη καμερα κυριως θα ηθελα να μην ξεπερναει της 5 ιντσες εκτος και αν αξιζει παρα πολυ το budjet ειναι στα 3 κατοσταρικα ενδιαφερομαι και για μεταχειρισμενα ?τι περοτεινετε? το mate s και το xiaomi note 3 pro τι λενε αξιζουν?επισης αξιζει να περιμενω μεχρι το δεκεμβριο να βγουν τα καινουργια nexus?

Δημοσ.

Σε αυτά τα χρήματα καινούργια νομίζω το nexus 5x, το mate s και το lumia 950 είναι οι καλύτερες επιλογές. Το 5x έχει απίθανη κάμερα, με την τεχνολογία hdr+ απλά βγάζεις το κινητό και πυροβολείς. Το αρνητικό είναι ότι δεν παίρνει sd card. Το lumia έχει απίστευτη κάμερα, για εμένα είναι στα top 3. Το mate s επειδή το έχω, νομίζω θα σε ικανοποιήσει η κάμερα, έχει τη λειτουργία pro camera με άπειρες ρυθμίσεις, όρεξη να έχεις να ασχοληθείς. Αν θες δείγματα, ανεβάζω φώτο εδώ https://flic.kr/s/aHskv16GFz , έχει και νυχτερινές, οι πιο πολλές στο αυτόματο.

Το LG g4 φυσικά έχει απίθανη κάμερα, αλλά με τα bootloops όσοι το έχουν παρακαλάνε να το πουλήσουν, οπότε καλύτερα να το αποφύγεις, γνώμη μου. Αν βρείς σε καλη τιμή το s7 μεταχειρισμένο είναι απιθανο, Ίσως αυτή τη στιγμή είναι στα top 3 η κάμερά του κατά τη γνώμη μου μαζί με το lumia 950 και το htc 10. Το xiaomi για την τιμή του έχει καλή κάμερα, αλλά μέχρι εκεί.

Δημοσ.

σας ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις σας htc m9 εννοεις?εχω ακουσει οτι δεν εχει καλη καμερα!!λετε δηλαδη αν τσιμπησω ενα nexus 5x?

Δημοσ.

σας ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις σας htc m9 εννοεις?εχω ακουσει οτι δεν εχει καλη καμερα!!λετε δηλαδη αν τσιμπησω ενα nexus 5x?

Για αυτό που το θες, ναι, ξεκάθαρα τσίμπα το ! 

Δημοσ.

Sorry το htc 10 εννοούσα. Ναι τσιμπα το, θα έχεις και Nougat με το καλημέρα.
Δημοσ.

Αι καλα ξεχασα να γραψω για τα κινητα...Απο μενα το nexus 5x, θα το παρεις καινουριο και οχι μεταχειρισμενο κιολας!!! Δεν ειναι να μπλεκεις με εγγυησεις κτλ ποτε δεν ξερεις τι προβληματα μπορει να εχουν τα μεταχειρισμενα! Επισης παιρνεις και αυτο με τα 32gb μνημης! Το 5x το εχει η μητερα μου (παραδοξως καλυτερο κινητο απο μενα που εχω ακομα το lg g2) και η φωτογραφικη του ειναι phenomenal! Πραγματικα δεν μπορω να το πιστεψω οτι ειναι τοσο καλη (παντα μιλαω για τα λεφτα του), ο ξαδερδος μου εχει το iphone 6s και η καμερα μπορεις να πεις οτι ειναι σχεδον ιδια αν οχι καλυτερη... Πραγματικα παρτο με τα χιλια!!! Αν και δεν ειναι flagship κινητο, σε θεμα καμερας μαμαει!!

Δημοσ.

Με βασικό κριτήριο την κάμερα θα συμφωνήσω με τους πιο πάνω 5Χ 32G όμως όχι το 16αρι είναι πολύ λίγα, όπως θα συμφωνήσω μακριά από G4 για τα bootloops.

Δημοσ.

Το έχω δει και το lg g4 από κοντά ενώ εγώ έχω το nexus, με ενεργοποιημένο το hdr+ πιστεύω ότι το nexus 5x βγάζει τουλάχιστον ίδιες αν όχι καλύτερες.

Αν συνυπολογίσεις και το πρόβλημα bootloop στο lg g4 και την παλαιότητα του μοντέλου, παίρνεις το nexus 5x με κλειστά μάτια!

Δημοσ.

το nexus δεν εχει αποσπωμενη μπαταρια! αμα χαλασει δηλαδη τι γινεται; παει για πεταμα η συσκευη;

Αμα τα φτυσει η μπαταρια τοτε θα ειναι μετα απο 4 χρονια περιπου οπου και θα χρειαζεται αλλαγη.

Δημοσ.

δηλαδη δεν παει για πεταμα η συσκευη; πρεπει να στο κανει καποιος ειδικος την αντικατασταση; επισης η πρωτη φορτιση στα smartphone ειναι μεχρι να φορτισει πληρως ετσι; οχι οπως παλια που το βαζες μια ολοκληρη ημερα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...