Haldol Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 ναι συμφωνώ και το αστείο είναι ότι ΣΙΓΟΥΡΑ θα μπορούσαν να το κάνουν, αλλά το κρατάνε για μια επόμενη έκδοση, πχ series 4;;;; με twin sim όλα μια χαρά.. πχ έχω ένα iPhone 4 για mp3 player για γυμναστική και περπάτημα στο οποίο του έχω τη δεύτερη κάρτα ώστε να μη το κάνω αυτό που γράφεις συνέχεια. Με το που γυρίσω σπίτι μπαίνει σε Flight Mode και ανοίγω το Note 3!!! Υποδοχή SIM δύσκολο να μπει, καθώς θα πρέπει να "στεγανοποιηθεί" και αυτή κάπως. Χώρια το ότι μία SIM είναι και μεγαλούτσικη για ένα ρολόι.
gdriver Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 ναι συμφωνώ και το αστείο είναι ότι ΣΙΓΟΥΡΑ θα μπορούσαν να το κάνουν, αλλά το κρατάνε για μια επόμενη έκδοση, πχ series 4;;;; με twin sim όλα μια χαρά.. πχ έχω ένα iPhone 4 για mp3 player για γυμναστική και περπάτημα στο οποίο του έχω τη δεύτερη κάρτα ώστε να μη το κάνω αυτό που γράφεις συνέχεια. Με το που γυρίσω σπίτι μπαίνει σε Flight Mode και ανοίγω το Note 3!!! σου εχω απαντησει παραπάνω «η αδιαβροχοποίηση (σε θαλασσινό νερό και αρκετό βάθος) είναι πολύ δυσκολότερη αν όχι αδύνατη εάν υπάρχει υποδοχή για κάρτα sim. εκτός και αν θέλει κάνείς να ξεβιδώνει προσεκτικά το back plate να περνάει την κάρτα. Όσο για το θέμα με το βγάλε βάλε κάρτα , κάποια στιγμή ίσως υπάρξει κάτι σαν ghosting κάρτες sim. λογικά κάτι τέτοιο θα προσφέρει αυτό που λέγεται intergrated sim card.»
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Έφτασεεεεεεεεε. Κατευθείαν απο το Apple Store στη Regent Street, γιατί αν περίμενα απο την εδώ istorm και τους άλλους, θα μας έβρισκαν τα Χριστούγεννα! 3
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Καμία σχέση η ταχύτητα στο φόρτωμα εφαρμογών με την πρώτη γενιά! 2
Fotis13 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Με εχεις τρελανει δεν αντεχω αλλο.. Ολοι λενε πως εχει δραματικη διαφορα απο το 1 Καλοφορετο! 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Με εχεις τρελανει δεν αντεχω αλλο.. Ολοι λενε πως εχει δραματικη διαφορα απο το 1 Καλοφορετο! Την περισσότερη δουλειά πάντως την κάνει το νέο λειτουργικό με τον τρόπο που κρατάει active τις εφαρμογές που χρησιμοποιείς συχνά. Αντίστοιχες δραματικές διαφορές στην ταχύτητα έχω δει και σε πρώτης γενιάς watch με το OS3! Η μόνη παρατήρηση που έχω για την ώρα είναι το λίγο περισσότερο "σφιχτό" crown σε σχέση με αυτό που είχα συνηθίσει (είπαμε πως είμαι λίγο ...αρρωστάκι με αυτά). Το nylon λουράκι είναι εντυπωσιακό γιατί το πιάνεις και η αίσθηση είναι εντελώς υφασμάτινη! Ακόμη και αν βραχεί το νιώθεις μετά για ώρα υγρό (ακούστηκε κάπως τώρα αυτό... ) σα να ήταν από ύφασμα! 1
margaritagr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δώσε στο λαό καποια στιγμη , ενα ωραίο review! Ελα περιμένω άρθρο για το τι μπορείς να κανεις με το Apple Watch, τι προσφέρει και πως, να ζηλέψω λιγο!! Καλορίζικο 1
DJTaurus Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Παρακαλούνται οι φορουμάδες κάθε φορά που ανεβαίνει μια είδηση για κάποιο smartwatch να περιορίσουν τα σχόλια ότι θα πάει άπατο, δεν τα έχουμε ανάγκη κτλ κτλ.... ας κάνουν μια εξαίρεση στην περίπτωση του Apple Watch που πουλάει πλέον σαν τα συμβατικά ρολόγια χειρός και κυριαρχεί στην αγορά των Smartwatch. Πριν λίγο καιρό το Apple Watch που σημείωσε ΤΡΙΠΛΑΣΙΕΣ πωλήσεις από το Amazon Echo θεωρείτο αποτυχημένο (σύμφωνα με τον τύπο) ενώ το δεύτερο απολαμβάνει μέχρι και σήμερα όλο το praise..... αυτή τη στιγμή αν απομονώσουμε τα εκτιμώμενα έσοδα του Apple Watch είναι πίσω μόνο από αυτά της Rolex. Apple Watch drove growth and dominated with 63 percent global smartwatch marketshare Q4/2016 5,2εκ Apple Watch Vs 800.000 Τσαμσαγκ Dumbwatch
Neg Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Παρακαλούνται οι φορουμάδες κάθε φορά που ανεβαίνει μια είδηση για κάποιο smartwatch να περιορίσουν τα σχόλια ότι θα πάει άπατο, δεν τα έχουμε ανάγκη κτλ κτλ.... ας κάνουν μια εξαίρεση στην περίπτωση του Apple Watch που πουλάει πλέον σαν τα συμβατικά ρολόγια χειρός και κυριαρχεί στην αγορά των Smartwatch. Πριν λίγο καιρό το Apple Watch που σημείωσε ΤΡΙΠΛΑΣΙΕΣ πωλήσεις από το Amazon Echo θεωρείτο αποτυχημένο (σύμφωνα με τον τύπο) ενώ το δεύτερο απολαμβάνει μέχρι και σήμερα όλο το praise..... αυτή τη στιγμή αν απομονώσουμε τα εκτιμώμενα έσοδα του Apple Watch είναι πίσω μόνο από αυτά της Rolex. Apple Watch drove growth and dominated with 63 percent global smartwatch marketshare Q4/2016 5,2εκ Apple Watch Vs 800.000 Τσαμσαγκ Dumbwatch Ρε π...η μετοχές έχεις και σε τρώει πόσα εκατομμύρια κέρδισε η Apple από τα προϊόντα της κάθε φορά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα