Neg Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Πού το είδες το ποιοτικό; επειδή έχει το τίτλο Μάριο αυτόματα είναι και ποιοτικό; Εσύ δηλαδή από 2' βίντεο κατάλαβες τη ποιότητα σε ένα platform που ο χαρακτήρας προχωράει μόνος του και χειρίζεσαι με το ένα χέρι; Το Pokemon είναι ποιοτικός τίτλος; Το Pokemon δεν είναι εφαρμογή της Nintendo.
Hatsos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Μπράβο στην νιντεντο. Βρήκε τρόπο να αρμεγει και καλά κάνει. Είδε χρήμα και κάνει αρπαχτη και καλά κάνει. Δλδ ρε παιδιά πλάκα μου κάνετε? Θα είχατε εταιρεία και θα μυριζατε κάπου χρήμα και δεν θα το αρπαζατε? Και εκτός αυτού είναι η καλύτερη διαφήμιση που μπορεί να κάνει για τον εαυτό της. Μην λέμε και ότι θέλουμε, θα μπορούσα να γράψω πολλά τώρα αλλά θα σας ζαλίσω το κεφάλι, υπόψιν ότι δεν έχω καν κονσόλα της Nintendo αλλά βλέπω το θέμα ρεαλιστικά.
NickTG Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Τα παιχνίδια αυτά είναι για να προωθήσει τα κανονικά της. Αν θες πραγματικό Pokémon και ολόκληρο Mario πολύ απλά αγοράζεις την αντίστοιχη κονσόλα.
logistoulis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Τα παιχνίδια αυτά είναι για να προωθήσει τα κανονικά της. Αν θες πραγματικό Pokémon και ολόκληρο Mario πολύ απλά αγοράζεις την αντίστοιχη κονσόλα. Βρε Νίκο ειλικρινά το πιστεύεις αυτό; Και άντε και πες ότι ισχύει, το πλασάρει με αυτό το τρόπο; Περνάει αυτό στο κόσμο; Εμένα μου φαίνεται ότι απλά πάει για το εύκολο χρήμα με τη λιγότερη προσπάθεια, ακόμα και στα κανονικά της παιχνίδια Πόσο θα αντέξει με φανατικούς; και πόσο θα την ανέχονται οι φανατικοί της;
NickTG Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Γενικά ναι, αυτός πιστεύω είναι ο κύριος στόχος. Άλλωστε τι πιο απλό αν ήθελε εύκολο χρήμα να κάνει port κάμποσα από τα παλιά της παιχνίδια. Αντίθετα έκατσε να φτιάξει κάτι με mobile λογική. Εμένα μου φαίνεται ότι απλά πάει για το εύκολο χρήμα με τη λιγότερη προσπάθεια, ακόμα και στα κανονικά της παιχνίδια Εγώ πάντως δεν έχω πάρει κάποιο παιχνίδι της και μετά να μετάνιωσα για τα λεφτά που έδωσα.
djibril1908 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Full game Mario θέλετε αλλά σε touchscreen ?Επίσης η Nintendo δεν έχει βγει από την αγορά των handheld για να καθίσει να βγάλει "full ports" στα τηλέφωνα. Για αρχή είναι το τυρακι για να τονωσει τα franchises της εάν αποτύχει και το επερχόμενο NX το ξανασυζηταμε...
logistoulis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Full game Mario θέλετε αλλά σε touchscreen ?Επίσης η Nintendo δεν έχει βγει από την αγορά των handheld για να καθίσει να βγάλει "full ports" στα τηλέφωνα. Για αρχή είναι το τυρακι για να τονωσει τα franchises της εάν αποτύχει και το επερχόμενο NX το ξανασυζηταμε... το πρώτο max payne ας πούμε μια χαρά το μετέφεραν σε touch, άψογη μεταφορά και άψογος χειρισμός και έπαιζες κανονικά το παιχνίδι το ίδιο περίπου και στα gta (αν κι εκεί το θες το χειριστήριο να είμαστε ειλικρινείς) δε καταλαβαίνω τη πολυπλοκότητα του mario που δε μπορεί να μεταφερθεί κανονικά σε κινητό με τις απαραίτητες φυσικά μετατροπές απλά αυτό απαιτεί δουλειά, ενώ να βγάλεις ακόμα ένα runner είναι κάτι που κάνει και ένα μικρό στούντιο με δημιουργούς χωρίς εμπειρία που προσπαθούν να πιάσουν τη καλή, αλλά αυτή την ιδέα ήδη την έχουν σκεφτεί και είναι ντροπή ολόκληρος γίγαντας να μην έχει να παρουσιάσει κάτι παραπάνω
NickTG Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Απαιτεί περισσότερη δουλειά το να κάνεις ένα port από το να φτιάξεις ένα καινούριο παιχνίδι με νέα επίπεδα και διαφορετικούς μηχανισμούς?
logistoulis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 μίλησα για το τι μπορεί να γίνει (να παίξεις μέχρι και shooter σε touch) και τι γίνεται στη προκειμένη περίπτωση (τεμπέλικος χειρισμός) επίπεδα 2d μαριο η νιντεντο μπορεί να βγάζει με το τσουβάλι όπως έχει αποδείξει δεκαετίες τώρα αν έβγαζε ένα 3d mario θα μιλούσαμε σοβαρά, στο κάτω κάτω τι διάολο βάζουν τόσο ισχυρά τσιπ γραφικών (που είναι μάλλον πολύ πιο ισχυρά από τα handheld της nintendo) αν δε κάνουν και τίποτα ουσιαστικό με αυτά;
NickTG Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Είναι άλλος ο στόχος ρε συ. (που είναι μάλλον πολύ πιο ισχυρά από τα handheld της nintendo) Εδώ δεν χρειάζεται μάλλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα