kirileman Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Business μεγάλο συμβόλαιο έχω και μου ήρθε προχθές το sms. Το καλοκαίρι που το χρειαζόμουν είχα φάει άκυρο και αγόρασα άλλα 2GB για ένα μήνα + 1 δώρο για μία εβδομάδα που ήρθε λόγω του τεχνικού προβλήματος της cosmote. Τώρα τι να το κάνω;
plpapadopoulos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 To ιδιο με το #1 ποστ, ποια η διαφορα; Τα τυπογραφικα του TS; έκλαψα :D
Moderators matrixxx Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Μαρθα Βουρτση σα να λεμε
TROjY Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μήνυμα από Cosmote:H Cosmote προσφέρει ειδικά σε εσάς, δώρο 10 gb για ένα μήνα, για να σερφάρετε με το αξεπέραστο mobile internet του καλύτερου δικτύου κινητής στην Ελλάδα, σύμφωνα με τις μετρήσεις της διεθνώς αναγνωρισμένης εταιρείας ελέγχου δικτύων P3.www.cosmote.gr/mobile/p3Για ενεργοποίηση στείλτε 10 στο 1256 δωρεάν μέχρι και 30/09.Παρακαλώ, αν έχει ξανά αναφερθεί να το σβήσετε.
NMadGun19 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μονο για συμβολαια ισχυει αυτο οχι για καρτοκινητα... 1
mirotis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μάλλον είναι σαν την καλοκαιρινή προσφορά. Οπότε και θα ισχύει για συμβόλαια πάνω από το Cosmote 60. Εγώ πάντως που προσπάθησα να το ενεργοποιησω μου έβγαλε το κλασσικό καλοκαιρινό μύνημα... EYXAPIΣTOYME ΓIA TO MHNYMA ΣAΣ.H ΠPOΣΦOPA 10GB ΔEN EINAI ΣYMBATH ME TH ΣYNΔEΣH ΣAΣ.ΓIA EΣAΣ EINAI ΔIAΘEΣIMH H KAΛOKAIPINH ΠPOΣΦOPA COSMOTE: ΔIΠΛAΣIA MB ΣE KAΘE AΓOPA ΠAKETOY MB.ΓIA ΠΛHPOΦOPIEΣ EΠIΣKEΦΘEITE WWW.COSMOTE.GR Έχω Cosmote καρτοσυμβολαιο
panagioths Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Ειναι για συμβόλαια απεριόριστα 65 και άνω ή για άλλα συμβόλαια που είναι σε σχήμα cosmote one & cosmote family
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα