Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Σε cosmote mobile family δούλεψε επισης

Είμαι με συμβόλαιο XL.

Αλλαξα στον τιτλο το "cosmote one" με "συμβολαιο". Αν και φαινεται πως δεν ισχυει σε ολους, σε πολλα συμβολαια ισχυει, οχι σε καρτοκινητα συμφωνα με το feedback που ειχαμε απο τους συμφορουμιτες.

Δημοσ.

Μόλις πήρα τα 10 Gb. Είμαι με συμβόλαιο Business Mobile 1500 και είχα φάει άκυρο στην προηγούμενη προσφορά.

Ευχαριστώ τον TS!

Δημοσ.

Μόλις και εγω τσίμπησα τα 10 γίγα . Το πρωί μου ήρθε μηνυμα απο Cosmote σε συμβόλαιο XL ( πάγιο απο 70 το εχω στα 26 ευρό !)

Οπότε έχουμε καί λεμε 10GB καλοκαιρινή προσφορά + 1 GB (λόγω βλάβης δικτύου τον αυγουστο) + 10 GB φθινοπωρινή προσφορα .... Είμαστε κομπλέ

Αν δίνει απο 10 γίγα 3 φορές το χρόνο στις διακοπές , Χριστούγεννα - Πάσχα - καλοκαίρι ....συνταξιούχοι μου φαίνεται θα φτάσουμε στην Cosmote :-)

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις και εγω τσίμπησα τα 10 γίγα . Το πρωί μου ήρθε μηνυμα απο Cosmote σε συμβόλαιο XL ( πάγιο απο 70 το εχω στα 26 ευρό !)

Eλπιζω να μεινεις στα 26...και εγω εκει ημουν για 1 μηνα,με το που ηρθε ανανεωση με πηγαν στα 40,15.

Δημοσ.

Eλπιζω να μεινεις στα 26...και εγω εκει ημουν για 1 μηνα,με το που ηρθε ανανεωση με πηγαν στα 40,15.

Έχει ένα μήνα που μπήκα στο Cosmote XL με -70% έκπτωση για 24 μηνες, αν μετα απο 23 μήνες μου ζητήσουν 70 ευρό, θα την κάνω ελαφρά ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...