Glarobats Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Μόλις μου ήρθε μνμ: η cosmote προσφέρει ειδικά σε εσάς που έχετε cosmote one , δώρο 10 hm για ένα μήνα, για να σερφαρετε με το αξεπεραστο mobile Internet του καλυτερου δικτύου κινητής στην Ελλάδα, συμφωνά με τις μετρησεις της διεθνώς αναγνωρισμενης εταιριας έλεγχου δικτύων p3. για ενε ργοποιηση στείλτε 10 στο 1256 δωρεαν μεχτι και 30/9. 3
stelios18120 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Το COSMOTE one είναι πρόγραμμα συνδέσης;
Physics_Rulez Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δώσε GB στο λαό Κοτέ! 10GB δωρεάν το καλοκαίρι και άλλα 10 μου ήρθαν τώρα.
Glarobats Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Το COSMOTE one είναι πρόγραμμα συνδέσης;Ναι
evoracing Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Το αξεπέραστο ίντερνετ που πριν 2 βδομάδες για 1 μήνα είχαμε ίντερνετ με ωράρια..
enterhere Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Σε εμένα ήρθε το παρακάτω μήνυμα: H COSMOTE ΠPOΣΦEPEI EIΔIKA ΣE EΣAΣ, ΔΩPO 10GB ΓIA ENA MHNA, ΓIA NA ΣEPΦAPETE ME TO AΞEΠEPAΣTO MOBILE INTERNET TOY KAΛYTEPOY ΔIKTYOY KINHTHΣ ΣTHN EΛΛAΔA, ΣYMΦΩNA ME TIΣ METPHΣEIΣ THΣ ΔIEΘNΩΣ ANAΓNΩPIΣMENHΣ ETAIPIAΣ EΛEΓXOY ΔIKTYΩN P3 (WWW.COSMOTE.GR/MOBILE/P3). ΓIA ENEPΓOΠOIHΣH ΣTEIΛTE 10 ΣTO 1256 ΔΩPEAN MEXPI KAI 30/9.
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 To ιδιο με το #1 ποστ, ποια η διαφορα; Τα τυπογραφικα του TS; 1
enterhere Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 To ιδιο με το #1 ποστ, ποια η διαφορα; Τα τυπογραφικα του TS; Δεν έχω cosmote one. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Σωστος! Τωρα ειναι και πιο εμφανες. Συμβολαιο εχεις παντως; Η καρτοκινητο;
saxos55 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν έχω cosmote one. Κι εγώ δεν έχω (έχω συμβόλαιο cosmote) αλλά έστειλα το 10 και έφαγα άκυρο. Άρα το «Ειδικά για εσάς» δεν είναι μούφα. Είτε είναι σε συγκεκριμένους συνδρομητές είτε σε συγκεκριμένα/ακριβά συμβόλαια. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Κι εγώ δεν έχω (έχω συμβόλαιο cosmote) αλλά έστειλα το 10 και έφαγα άκυρο. Άρα το «Ειδικά για εσάς» δεν είναι μούφα. Είτε είναι σε συγκεκριμένους συνδρομητές είτε σε συγκεκριμένα/ακριβά συμβόλαια. Αν ειναι επιλεκτικο και αφορα μονο οσους το ελαβαν ειναι σημαντικο και θα φυγει το τοπικ. Περιμενουμε feedback.
Glarobats Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Μα είναι επιλεκτικο, νομίζω μόνο για όσους έχουν cosmote one. Όπως ήταν και τον Αύγουστο.
gussgr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Μόλις το έστειλα για δοκιμή χωρίς να μου έρθει έρθει κάποιο sms πρώτα και ενεργοποιήθηκε! "Μόλις αποκτήσατε 10gb για ξέγνοιαστο σερφάρισμα εντός Ελλάδος απ' το κινητό σας. Ισχύει για 30 ημέρες..." Είμαι σε συμβόλαιο Business Mobile. Υπόψιν η προσφορά του καλοκαιριού με τα 10gb δεν ίσχυε σε εμένα, είχα δοκιμάσει και έφαγα άκυρο. Ευχαριστώ! 1
Πέτρος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Το αξεπέραστο ίντερνετ που πριν 2 βδομάδες για 1 μήνα είχαμε ίντερνετ με ωράρια.. ??? Αν εννοείς τη βλάβη που έγινε για 6-12 ώρες μία συγκεκριμένη ημέρα, είσαι λιγάκι υπερβολικός. Τα είχα τα 10γίγα από 26/07 έως 25/08 και με εξαίρεση εκείνη την ημέρα, σε Αττική, Αχαΐα, Καβάλα-Δράμα, δεν είχα κανένα θέμα. Τώρα αυτά τα 10 (ήρθε και σε εμένα, με Cosmote One) ψιλοάχρηστα θα μου είναι, αλλά καλή φάση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα