tedgr13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά επειδη και εγώ θα στείλω πίσω την δευτέρα συσκευή που μου ήρθε με πρόβλημα, ποιά είναι η διαδικασία? Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?
NikosKallithea Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά επειδη και εγώ θα στείλω πίσω την δευτέρα συσκευή που μου ήρθε με πρόβλημα, ποιά είναι η διαδικασία? Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? Δύο σελίδες είναι όλες και όλες διάβασε και θα τα βρεις ολα,
tedgr13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δύο σελίδες είναι όλες και όλες διάβασε και θα τα βρεις ολα, Tις διάβασα τις σελίδες, μιλάω για το τυπικό κομμάτι. Δηλαδή απλά δίνω στο ταχυδρομίο τα στοιχεία που μου δώσανε, πληρώνω και μου δίνουν tracking number?
NikosKallithea Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι το οποίο τρακ βάζεις στο ππ που αναφερει η πρώτη σελιδα
tedgr13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι το οποίο τρακ βάζεις στο ππ που αναφερει η πρώτη σελιδα Και να ρωτήσω, τα στοιχεία τους τα δίνω και ετοιμάζουν αυτοί χαρτι και το κολλάνε πάνω, ή πρέπει εγώ να το ετοιμάσω κάπως? Σόρρυ αν ρωτάω τα αυτονόητα, απλα δεν το έχω ξανακάνει.Επίσης μου ζήτησαν από το κατάστημα να δηλώσω αξία 20 δολάρια. Αυτό το λέω στο ταχυδρομίο και το γράφουν αυτοί?
zananiro Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Και να ρωτήσω, τα στοιχεία τους τα δίνω και ετοιμάζουν αυτοί χαρτι και το κολλάνε πάνω, ή πρέπει εγώ να το ετοιμάσω κάπως? Σόρρυ αν ρωτάω τα αυτονόητα, απλα δεν το έχω ξανακάνει.Επίσης μου ζήτησαν από το κατάστημα να δηλώσω αξία 20 δολάρια. Αυτό το λέω στο ταχυδρομίο και το γράφουν αυτοί? Αν δεν έχεις δικό σου φάκελο, πάρε ένα φάκελο από ελτα, κάνει λιγότερο από 1€. Γράφεις εσύ τα στοιχεία με τη διεύθυνση πάνω στο φάκελο που σου έδωσε το μαγαζί ή το PayPal. Εκτός και αν έχεις εκτυπώσει τη διεύθυνση σε κάποιο χαρτί, οπότε απλά κολλάς το χαρτι πάνω στο φακελο. Μετά αναλαμβάνει ο υπάλληλος, θα κολλήσει αυτοκόλλητο με το tracking number, θα κολλήσει και ένα άλλο πράσινο χαρτί όπου θα σου πει να γράψεις περιγραφή προϊόντος, εκεί γράφεις ότι θέλεις, πόσο κλπ. Γενικά σε καθοδηγεί ο υπάλληλος, οπότε μην ανησυχείς. 1
tedgr13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Αν δεν έχεις δικό σου φάκελο, πάρε ένα φάκελο από ελτα, κάνει λιγότερο από 1€. Γράφεις εσύ τα στοιχεία με τη διεύθυνση πάνω στο φάκελο που σου έδωσε το μαγαζί ή το PayPal. Εκτός και αν έχεις εκτυπώσει τη διεύθυνση σε κάποιο χαρτί, οπότε απλά κολλάς το χαρτι πάνω στο φακελο. Μετά αναλαμβάνει ο υπάλληλος, θα κολλήσει αυτοκόλλητο με το tracking number, θα κολλήσει και ένα άλλο πράσινο χαρτί όπου θα σου πει να γράψεις περιγραφή προϊόντος, εκεί γράφεις ότι θέλεις, πόσο κλπ. Γενικά σε καθοδηγεί ο υπάλληλος, οπότε μην ανησυχείς. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!
tzioros Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ειναι οσο δυσκολο το ακους ειναι οπως τα εχουμε γραψει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα