leo066 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 μήπως η μπαταρία είναι αποσπώμενη και έχει ζελατίνα στις επαφές?
tzioros Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Οχι δοκιμασα απο ιδιο κινητο την μπαταρια αλλα δεν ανοιγει για κανεναν λογο δυστυχως.
ziaba Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Οχι δοκιμασα απο ιδιο κινητο την μπαταρια αλλα δεν ανοιγει για κανεναν λογο δυστυχως. έτσι είναι οι αγορές από τα βάθη της κινας είναι λίγο πολύ λαχείο το έχουμε πει πολλές φορές κάποιο παίζουν και κερδίζουν εσύ έπαιξες και έχασες .... τώρα πρέπει να το στείλεις πίσω με δικά σου έξοδα συστημένο πάντα για να χεις αριθμό παρακολούθησης
ergidis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Παντως εγω πιστευω οτι το κινητο ειναι οκ και κατι δεν κανεις καλα. Ασ το δει καποιος που ξερει!!
zananiro Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Παντως εγω πιστευω οτι το κινητο ειναι οκ και κατι δεν κανεις καλα. Ασ το δει καποιος που ξερει!! Αφού έβαλε και άλλη μπαταρία από ίδιο κινητό πράγμα που σημαίνει ότι το γνωρίζει το κινητό, τι άλλο να κάνει δηλαδή? Δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται ίδιο περιστατικό για την εν λόγω μάρκα. Καλά τα κινητά από Κίνα, αλλά δυστυχώς το quality control δεν είναι καλό στα περισσότερα, γι αυτό και οι χαμηλές τιμές σε κινητά με super specs και χαμηλές τιμές.
tzioros Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Το κινητο ειναι lenovo εβαλα μπαταρια απο λειτουργικο κινητο αλλα δεν κανει τιποτα εκανα και την προσπαθεια να κανω reboot αλλα τιποτα τωρα παιζει να ειναι καμια μητρικη.Βασικα επρεπε να γινει ελενχος πιν φυγει το κινητο απο Κινα αλλα νταξει οπως ειπε και ο φιλος γιαυτο ειναι αυτες οι τιμες συν του ρισκου. 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Το κινητο ειναι lenovo εβαλα μπαταρια απο λειτουργικο κινητο αλλα δεν κανει τιποτα εκανα και την προσπαθεια να κανω reboot αλλα τιποτα τωρα παιζει να ειναι καμια μητρικη.Βασικα επρεπε να γινει ελενχος πιν φυγει το κινητο απο Κινα αλλα νταξει οπως ειπε και ο φιλος γιαυτο ειναι αυτες οι τιμες συν του ρισκου.Γιατί εδώ όταν περνεις ένα οτιδήποτε κινητό το ανοίγουν να το ελέγξουν πριν στο στείλουν? Εσύ αν επερνες από Ελλάδα ένα κινητό με ανοικτή συσκευασία θα το δεχοσουν?
tzioros Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν εχεις και αδικο απλα η διαφορα ειναι οτι εδω πας και τσακ μπαμ αλλαζεις κινητο απο εξωτερικο εχεις αλλα θεματα
stelios18120 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Τελικά το έστειλες πίσω; Μην ξεχνάς το χρονικό όριο π έχεις.
tzioros Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Οχι αυριο θα παω δεν προλαβα σημερα.Νομιζω 20 μερες εχω απο την μερα που το παραλαμβανω.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν εχεις και αδικο απλα η διαφορα ειναι οτι εδω πας και τσακ μπαμ αλλαζεις κινητο απο εξωτερικο εχεις αλλα θεματα Nαι παρολα αυτα και αυτοι μετα δεν μπορουν να πουλησουν το κινητο ανοικτο γιατι θα βγει ο επομενος πελατης και θα τους πει καλα ανοικτο κινητο στειλατε
afairesths Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 και εγω ειμαι στην ιδια περιπτωση με κινητο το redmi 3s εχει προβλημα με το σημα (δοκιμασα καρτα κοσμοτε , vodafone) παρελαβα 31/8 , μιλησα με banggood οπου εστειλα φωτογραφιες , βιντεο και σημερα μου απαντησαν να το στειλω πισω και θα μου κανουν refund , ερωτηση, γινεται να σου παιξουν πουστια και να μην σου κανουν refund (αφου παρελαβαν το δεμα) ;;;; το paypal σε αυτη την περιπτωση πως το χειριζομαστε;
stelios18120 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Παίζει να το πάρουν πίσω,να το τσεκαρουν και να σου πουνε ότι για τον Α-Β λόγω εσύ φταιες Τσακο ένα 70-80% της τιμής τα υπόλοιπα δικά τους. Αν και αρκετά σπάνια το banggood κάνει τέτοια πρέπει όντως να έχεις κάνει μαλακια στο κινητό,να προσπάθησες να το ανοίξεις ή κάτι άλλο Καλό είναι όλες οι αγορές μας να είναι με pp ώστε να έχουμε μία Α' προστασία από διάφορα...
zananiro Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) και εγω ειμαι στην ιδια περιπτωση με κινητο το redmi 3s εχει προβλημα με το σημα (δοκιμασα καρτα κοσμοτε , vodafone) παρελαβα 31/8 , μιλησα με banggood οπου εστειλα φωτογραφιες , βιντεο και σημερα μου απαντησαν να το στειλω πισω και θα μου κανουν refund , ερωτηση, γινεται να σου παιξουν πουστια και να μην σου κανουν refund (αφου παρελαβαν το δεμα) ;;;; το paypal σε αυτη την περιπτωση πως το χειριζομαστε;Δεν νομίζω να σου κάνει κάτι τέτοιο το Banggood, τουλάχιστον από προσωπικές εμπειρίες με το μαγαζί αλλά και από εμπειρίες άλλων παιδιών. Σε κάθε περίπτωση, επειδή με τους κινέζους δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, αν το παραλάβουν και αρχίσουν να σου λένε ιστορίες, εφόσον έχεις βίντεο και φώτο, θα βγάλεις και φώτο το φάκελο να φαίνεται το tracking number και η διεύθυνση παραλήπτη όταν το στείλεις για να έχεις αποδείξεις ότι το έστειλες, και μπορείς να ανοίξεις dispute στο PayPal, έχεις 180 μέρες από την αγορά. Όπως έγραψα και σε πιο πάνω ποστ μπορείς να πάρεις πίσω και το κόστος μεταφορικών από υπηρεσία του PayPal αν δεν στα καλύπτει το μαγαζί. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2016 από zananiro 1
tzioros Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Νταξει το εστειλα πριν λιγο 15€ βγηκε η αποστολη και εφοσον τα παρω πισω απο pp ημαστε κομπλε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα