tzioros Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα παραγγειλα για φιλο ενα κινητο απο Κινα και το τηλεφωνο ηρθε μετα απο 20 μερες και δεν ανοιγει καν τα δοκιμασα ολα αλλα τιποτα.Μιλησα με εξυπηρετηση του seit και μοθ ειπαν να το στειλω πισω ξερει κανεις ποσο βγαινει η αποστολη απο εδω για Κινα?
stelios18120 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Ο κούκος αηδόνι θα σου παει να το στειλεις πίσω. Ζητά να σου επιστρέψουν χρήματα πίσω. Δεν σε συμφέρει!
NikosKallithea Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 http://www.elta.gr/el-gr/επιχειρήσεις/τιμοκατάλογοι.aspx
tzioros Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Ωραια και αν ζητησω τα λεφτα πισω δεν πρεπει να στειλω και το κινητο?Εχω παραγγειλει ποσα κινητα πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο.
stelios18120 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Και σ είπαν στείλε το πίσω; Μόνο αυτό; Ζήτησε αντικατάσταση εξ ολοκλήρου του κινητού. Δες τι θα σου πούνε. Και μετά κάνε το αποστολή πίσω.
ziaba Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 άνοιξέ και υπόθεσή στο pp μην το αφήσεις έτσι 1
tzioros Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Zητησα αντικατασταση και μου ειπαν αμ σταματησε το μοντελο να βγαινει θα δουμε τι θα κανουμε.Η παυπαλ δεν εχει κατι σαν προστασια του αγοραστη σε τετοια θεματα/?
ziaba Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 εννοείται θα κάνεις διαδικασία μονό μέσω pp για να πάρεις τα χρήματά σου πίσω μην το παίξουν οι Κινέζοι τον Κινέζο στο τέλος
tzioros Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Eστειλα μηνυμα στο Κινεζομαγαζο παλι οτι ειναι ακριβο να το συειλω πισω και οτι το λαθος ειναι δικο τους επρεπε να το ελενξουν και μετα να το στειλουν αλλα θα ανοιξω και θεμα στην pp μην μας εχουν και για μ......
jimzak Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Εμένα που μου είχε τύχει κάτι παρόμοιο το είχα στείλει πίσω με ελτα 15€ ήταν ή χρέωση,και μόλις παραλάβανε και το έλεγξαν μου στείλανε καινούρια συσκευή.
tzioros Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Nαι απλα τα 15 γιατι να τα δωσω απο την στιγμη που το κινητο δεν λειτουργει καθολου?
zananiro Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Φίλε γύρω στα 9.5€ βγαίνει η αποστολή και μπορείς να πάρεις πίσω το κόστος των μεταφορικών από PayPal, δες εδώ https://www.paypal.com/gr/webapps/mpp/refunded-returns/ . Θα το στείλεις συστημένο με ελτα, θα βγάλεις μια φωτογραφία το φάκελο να φαίνεται καθαρά η διεύθυνση του παραλήπτη και το tracking number που θα σου κολλήσουν πάνω τα ελτα. Θα κρατήσεις και την απόδειξη από τα ελτα. Την απόδειξη θα τη βγάλεις φωτογραφία την οποία μαζί με τη φωτογραφία του φακέλου με τη διεύθυνση θα τα χρειαστείς για να πάρεις πίσω τα μεταφορικά απο το PayPal. Το ζήτημα είναι αν εμπιστεύεσαι το μαγαζί ότι θα κρατήσει την υπόσχεση του και θα σου κάνει refund ή ότι άλλο συμφωνήσεις με το μαγαζί. 1
tzioros Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Να σαι καλα αδερφε θα παω αυριο να το στειλω οχι τιποτα αλλο ειναι και φιλου να ταν δικο μου θα περιμενα αλλα ειναι για αλλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα