Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παραγγειλα για φιλο ενα κινητο απο Κινα και το τηλεφωνο ηρθε μετα απο 20 μερες και δεν ανοιγει καν τα δοκιμασα ολα αλλα τιποτα.Μιλησα με εξυπηρετηση του seit και μοθ ειπαν να το στειλω πισω ξερει κανεις ποσο βγαινει η αποστολη απο εδω για Κινα?

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραια και αν ζητησω τα λεφτα πισω δεν πρεπει να στειλω και το κινητο?Εχω παραγγειλει ποσα κινητα πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο.

Δημοσ.

Και σ είπαν στείλε το πίσω; Μόνο αυτό;

Ζήτησε αντικατάσταση εξ ολοκλήρου του κινητού.

Δες τι θα σου πούνε.

Και μετά κάνε το αποστολή πίσω.

Δημοσ.

Zητησα αντικατασταση και μου ειπαν αμ σταματησε το μοντελο να βγαινει θα δουμε τι θα κανουμε.Η παυπαλ δεν εχει κατι σαν προστασια του αγοραστη σε τετοια θεματα/?

Δημοσ.

εννοείται θα κάνεις διαδικασία μονό μέσω pp για να πάρεις τα χρήματά σου πίσω μην το παίξουν οι Κινέζοι τον Κινέζο :devil:  στο τέλος 

Δημοσ.

Eστειλα μηνυμα στο Κινεζομαγαζο παλι οτι ειναι ακριβο να το συειλω πισω και οτι το λαθος ειναι δικο τους επρεπε να το ελενξουν και μετα να το στειλουν αλλα θα ανοιξω και θεμα στην pp μην μας εχουν και για μ......

Δημοσ.

Εμένα που μου είχε τύχει κάτι παρόμοιο το είχα στείλει πίσω με ελτα 15€ ήταν ή χρέωση,και μόλις παραλάβανε και το έλεγξαν μου στείλανε καινούρια συσκευή.

Δημοσ.

Φίλε γύρω στα 9.5€ βγαίνει η αποστολή και μπορείς να πάρεις πίσω το κόστος των μεταφορικών από PayPal, δες εδώ https://www.paypal.com/gr/webapps/mpp/refunded-returns/ . Θα το στείλεις συστημένο με ελτα, θα βγάλεις μια φωτογραφία το φάκελο να φαίνεται καθαρά η διεύθυνση του παραλήπτη και το tracking number που θα σου κολλήσουν πάνω τα ελτα. Θα κρατήσεις και την απόδειξη από τα ελτα. Την απόδειξη θα τη βγάλεις φωτογραφία την οποία μαζί με τη φωτογραφία του φακέλου με τη διεύθυνση θα τα χρειαστείς για να πάρεις πίσω τα μεταφορικά απο το PayPal.

Το ζήτημα είναι αν εμπιστεύεσαι το μαγαζί ότι θα κρατήσει την υπόσχεση του και θα σου κάνει refund ή ότι άλλο συμφωνήσεις με το μαγαζί.

• Like 1
Δημοσ.

Να σαι καλα αδερφε θα παω αυριο να το στειλω οχι τιποτα αλλο ειναι και φιλου να ταν δικο μου θα περιμενα αλλα ειναι για αλλον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...