Προς το περιεχόμενο

Xiaomi mi notebook

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα τις προάλλες εδώ στο insomnia το άρθρο για το νέο notebook της xiaomi και ψήθηκα.

-i5

-8gb ram

-ξεχωριστη κάρτα γραφικών

-ελαφρύ

-ωραια οθόνη

Τι λέτε; Αξίζει τα λεφτά του; Η ύπαρξη επιπλέον υποδοχής για ssd m.2 είναι κάτι που θέλω.

Δημοσ.

εγω οσα προιοντα πηρα της xiaomi ηταν ποιοτικα και αξιζαν με το παραπανω τα λεφτα τους. πιστευω το ιδιο θα ισχιει και για αυτο.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το αγόρασα τελικά από gearbest, 850 ευρώ delivered το 13,3 με i5. Αν θέλει κάποιος ρωτήσει κάτι ελευθερα!

Έχω μια απορία ομως, Το 12.5 εχει sata m2 ssd και μια θυρα pcie 4x ελευθερη για δεύτερο m.2 2280 ssd. Το μοντέλο που πήρα εγώ έχει 256GB pcie 4x m.2 SSD. Πως μπορώ να δω αν το δεύτερο slot είναι sata ή pcie?

Thanks

Δημοσ.

Το αγόρασα τελικά από gearbest, 850 ευρώ delivered το 13,3 με i5. Αν θέλει κάποιος ρωτήσει κάτι ελευθερα!

Έχω μια απορία ομως, Το 12.5 εχει sata m2 ssd και μια θυρα pcie 4x ελευθερη για δεύτερο m.2 2280 ssd. Το μοντέλο που πήρα εγώ έχει 256GB pcie 4x m.2 SSD. Πως μπορώ να δω αν το δεύτερο slot είναι sata ή pcie?

Thanks

Τελωνειο τιποτα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τίποτα δε πλήρωσα. 850 delivered. Ήρθε πολύ καλά πακεταρισμένο σε 12 μέρες περίπου.

Μέχρι τώρα μόνο θετικά έχω να γράψω. 

1.Αρκετά γρήγορος δίσκος. Πιο πολύ ώρα μου πήρε να ετοιμάσω ένα bootable uefi usb παρά το ίδιο το installation και το αρχικό σετάρισμα.

2.Φοβερή οθόνη με αρκετά καλές γωνίες θέασης.

3.Πολύ καλός ήχος

4.Πανάλαφρο

Ενδεχωμένως να υπερβάλω γιατί πριν είχα ένα HP probook 4530s οπότε όπως και να το δει κανείς μόνο άλματα μπροστά έκανα!

Επεξ/σία από Finn
Δημοσ.

πολλα λεφτα για κατι απο κινα με αμφιβολη εγγυηση

Δεν διαφωνώ αλλά έχω κι αυτό το μικρόβιο που θέλω να δοκιμάζω εναλλακτικές προτάσεις.

Μόνο το Dell XPS 13 μου γέμισε το μάτι αλλά παίζει στα 1200 και χωρίς δεύτερο m.2 slot αν δε κάνω λάθος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...