portishead Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Ποσό που διαθέτουμε : 650 euroΧρήση υπολογιστή : video editingΕιδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Premiere, photoshopΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Όχι - Θα αγοραστεί ξεχωριστά 24' 1080pΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχιΤοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε: ΑθήναΑν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Αδιάφορο, όπου είναι πιο φθηνάΑν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Αδιάφορο Έχω φτιάξει αυτο το pc για φίλη κυρίως για 1080p video editing. τι λέτε? (Κάρτα γραφικών θα μπεί μετά της τάξης rx460- Δηλαδή κάτω απο 200 ευρώ.) (Υπάρχει μηχανικός σκληρός δίσκος που θα προστεθεί στο σύστημα) Η σύνθεση έγινε vision studio για ευκολία. Θα αγοραστούν απο διαφορετικά καταστήματα για να κατέβει το ποσό στα 650 ευρώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Πολύ καλό. (Κάρτα γραφικών θα μπεί μετά της τάξης GTX 1050- Δηλαδή κάτω απο 200 ευρώ.) Μπορείς να πάς σε αυτό που είναι full modular με πενταετή εγγύηση και ελαφρώς πιο οικονομικό. Δεν χρειάζεσαι μεγαλύτερο. http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=49948&cat=17
cpttony Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Όπως είπε και ο radiohead, Nvidia με το Premiere. Τροφοδοτικό θα προτιμούσα κάτι τέτοιο. 1
portishead Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Yeah όταν βγεί το βλέπουμε το gtx 1050 θέμα. Κάτι τέτοιο θα παίξει πάντως. οκ με το psu. Για κουτί υπάρχει καμιά καλύτερη πρόταση σε minimal σχεδίαση? (είναι χαωτικό το θέμα κουτί και δεν ξέρω αν έχω βάλει την καλύτερη δυνατή επιλογή)
cpttony Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Aerocool Aero 800 Zalman Z9 Neo (10 ευρώ κάτω από το eshop) Dukase V2 ΝΖΧΤ S340 Είναι λίγο ακριβότερα΄.
portishead Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Sorry, Ξέχασα να αναφέρω. No window pls
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Το κουτάκι που έβαλες είναι μια χαρά. Μην δώσεις παραπάνω λεφτά εκτός άν πάς στο αμέσως επόμενο https://www.skroutz.gr/s/5616390/BitFenix-Neos-Window.html που ως γυναίκα ίσως της αρέσει το μωβάκι. Αλλα είπες δεν θες παράθυρο.
costis ni Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Με 240 δίσκο θα γεμίσει αμέσως. Βάλε κι έναν 1-2 ΤΒ Α ωπα λάθος. καλό φαινεται.,
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Με 240 δίσκο θα γεμίσει αμέσως. Βάλε κι έναν 1-2 ΤΒ Α ωπα λάθος. καλό φαινεται., Αφού λέει πως έχει.
costis ni Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Αφού λέει πως έχει. Ναι το δα μετα μη βαρας.
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Sorry, Ξέχασα να αναφέρω. No window pls Γιατί σκιάζεται? Το καλύτερο ή ένα από τα λίκα καλά στα λεφτά του. Δεν είναι όμως ετοιμοπαράδοτο. https://www.skroutz.gr/s/5071227/Raijintek-Agos.html 1
portishead Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Το βρίσκει άσχημο. Για να είμαι ειλικρινής ούτε σε εμένα αρέσει το παράθυρο. Θα προτείνω το agos και το bitfenix και ας πάρει όποιο θέλει. Τροφοδοτικό θα πάμε σε xfx ts 550 που πρότεινε o cpttony που είναι και gold. Thanks insomniacs!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα