Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν χθες έτυχε να σκοτωθεί το κινητό μου από ένα μεγάλο ύψος και για "καλή" μου τύχη αντί να γίνει κομμάτια έσπασε η οθόνη και το digitizer! Έπαιζε μουσική πριν πέσει οπότε κατάλαβα αμέσως ότι δεν χάλασε! Λοιπόν τώρα απ'ότι έχω δει στη samsung και στο public θέλουν 60+ ευρώ για να την αλλάξουν ενώ το κινητό το πήρα 120 πριν 5 μήνες!! Στο amazon και σε άλλα παρόμοια μαγαζιά βρήκα οθόνες από 5-20. Σίγουρα είναι χειρότερης ποιότητας,σωστά? Δεν έχω πρόβλημα με το να αλλάξω κάτι μόνος μου αλλά θέλω να ξέρω αν θα είναι τζάμπα κόπος!

Δημοσ.

Εφόσον μπορείς και θέλεις να κάνεις τον κόπο να την αλλάξεις μόνος σου, και μιλώντας βέβαια για κινητό 120€, τότε σίγουρα συμφέρει να αγοράσεις την φτηνή οθόνη από το Amazon και τα παρεμφερή μαγαζιά.

Όσον αφορά στην επισκευή από Samsung/Public/Γερμανό/etc ούτε να το σκέφτεσαι, για τον προφανή λόγο που εξήγησες (60€ οθόνη σε 120€ κινητό... συμφέρει μάλλον καινούργιο κινητό :D)

Δημοσ.

Σεευχαριστώ φίλε μου! έχει κανείς να μου προτείνει καλό ανταλακτικό? Γιατί με αυτά που έχω βρει δεν είμαι σίγουρος!

Δημοσ.

Νομίζω φίλη μου που τις έσπασε την βγήκε 65€ οποτε βάλτα κάτω και υπολόγισε ακομα στεκη καλά αυτήν η συσκευή ,τώρα από ebay δεν ξέρεις αν θα σου βγει καλή η οθόνη και θα χάσεις και την εγγύηση που έχει η συσκευή ενώ άμα πας σε αυτούς θα συνεχίσεις να την έχεις

Δημοσ.

Το μοντέλο είναι J500F/DS! Βρήκα κι από άλλα μαγαζι με επισκευές λίγο πιο φθηνά την αντικατάσταση με γνήσιο ανταλλακτικό, ξέρετε αν αυτό σπάει την εγγύηση

Δημοσ.

Λοιπόν χθες έτυχε να σκοτωθεί το κινητό μου από ένα μεγάλο ύψος και για "καλή" μου τύχη αντί να γίνει κομμάτια έσπασε η οθόνη και το digitizer! Έπαιζε μουσική πριν πέσει οπότε κατάλαβα αμέσως ότι δεν χάλασε! Λοιπόν τώρα απ'ότι έχω δει στη samsung και στο public θέλουν 60+ ευρώ για να την αλλάξουν ενώ το κινητό το πήρα 120 πριν 5 μήνες!! Στο amazon και σε άλλα παρόμοια μαγαζιά βρήκα οθόνες από 5-20. Σίγουρα είναι χειρότερης ποιότητας,σωστά? Δεν έχω πρόβλημα με το να αλλάξω κάτι μόνος μου αλλά θέλω να ξέρω αν θα είναι τζάμπα κόπος!

blue-paint-color-ideas-and-shades.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...