georgerou1 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Λοιπόν χθες έτυχε να σκοτωθεί το κινητό μου από ένα μεγάλο ύψος και για "καλή" μου τύχη αντί να γίνει κομμάτια έσπασε η οθόνη και το digitizer! Έπαιζε μουσική πριν πέσει οπότε κατάλαβα αμέσως ότι δεν χάλασε! Λοιπόν τώρα απ'ότι έχω δει στη samsung και στο public θέλουν 60+ ευρώ για να την αλλάξουν ενώ το κινητό το πήρα 120 πριν 5 μήνες!! Στο amazon και σε άλλα παρόμοια μαγαζιά βρήκα οθόνες από 5-20. Σίγουρα είναι χειρότερης ποιότητας,σωστά? Δεν έχω πρόβλημα με το να αλλάξω κάτι μόνος μου αλλά θέλω να ξέρω αν θα είναι τζάμπα κόπος!
Dracus Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Εφόσον μπορείς και θέλεις να κάνεις τον κόπο να την αλλάξεις μόνος σου, και μιλώντας βέβαια για κινητό 120€, τότε σίγουρα συμφέρει να αγοράσεις την φτηνή οθόνη από το Amazon και τα παρεμφερή μαγαζιά. Όσον αφορά στην επισκευή από Samsung/Public/Γερμανό/etc ούτε να το σκέφτεσαι, για τον προφανή λόγο που εξήγησες (60€ οθόνη σε 120€ κινητό... συμφέρει μάλλον καινούργιο κινητό )
georgerou1 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Σεευχαριστώ φίλε μου! έχει κανείς να μου προτείνει καλό ανταλακτικό? Γιατί με αυτά που έχω βρει δεν είμαι σίγουρος!
coolerman Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Ποιό μοντέλο είναι ακριβώς;; j5;; j500fn?
κουξκουκ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Νομίζω φίλη μου που τις έσπασε την βγήκε 65€ οποτε βάλτα κάτω και υπολόγισε ακομα στεκη καλά αυτήν η συσκευή ,τώρα από ebay δεν ξέρεις αν θα σου βγει καλή η οθόνη και θα χάσεις και την εγγύηση που έχει η συσκευή ενώ άμα πας σε αυτούς θα συνεχίσεις να την έχεις
georgerou1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Το μοντέλο είναι J500F/DS! Βρήκα κι από άλλα μαγαζι με επισκευές λίγο πιο φθηνά την αντικατάσταση με γνήσιο ανταλλακτικό, ξέρετε αν αυτό σπάει την εγγύηση
κουξκουκ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Την σπάει ναι φίλε πρέπει να είναι εξουσιοδοτημένο το μαγαζί (smartek)αλλιώς την χάνεις την εγγύηση
coolerman Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Οτίδηποτε πέρα απο την αντιπροσωπεία,η εγγύηση χάνεται δυστυχώς!!
ziaba Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Λοιπόν χθες έτυχε να σκοτωθεί το κινητό μου από ένα μεγάλο ύψος και για "καλή" μου τύχη αντί να γίνει κομμάτια έσπασε η οθόνη και το digitizer! Έπαιζε μουσική πριν πέσει οπότε κατάλαβα αμέσως ότι δεν χάλασε! Λοιπόν τώρα απ'ότι έχω δει στη samsung και στο public θέλουν 60+ ευρώ για να την αλλάξουν ενώ το κινητό το πήρα 120 πριν 5 μήνες!! Στο amazon και σε άλλα παρόμοια μαγαζιά βρήκα οθόνες από 5-20. Σίγουρα είναι χειρότερης ποιότητας,σωστά? Δεν έχω πρόβλημα με το να αλλάξω κάτι μόνος μου αλλά θέλω να ξέρω αν θα είναι τζάμπα κόπος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα