Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά . Έχω ένα πρόβλημα στην καταγραφή των games από τον υπολογιστή. Είτε χρησιμοποιώ το OBS είτε το HyperCam είτε ένα σωρό άλλα προγράμματα μου καταγράφει την οθόνη αλλά μόλις βάζω το παιχνίδι κολλάει στην οθόνη και ακούγεται μόνο ο ήχος του παιχνιδιού. Τι κάνω λάθος ; Λείπει κάτι ;

Δημοσ.

Μπορείς να μας δώσεις μια γενική περιγραφή του υπολογιστή σου;

Δηλαδή: Λειτουργικό, υποσυστήματα (π.χ. επεξεργαστής, μνήμη RAM, κάρτα γραφικών) και οδηγοί (drivers) των υποσυστημάτων.

Δημοσ.

Είναι το Lenovo B50-80 intel core 3 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
ΚατασκευαστήςLENOVO
Διάσταση οθόνης15.6''
ΕπεξεργαστήςCore i3-5005U (2.00GHz)
Λειτουργικό σύστημαFree DOS
Μνήμη4GB
Κάρτα γραφικώνIntel HD Graphics
Σκληρός δίσκος500GB, 5400 rpm + 8GB NAND Flash
Ανάλυση οθόνης1366 x 768
Κατασκευαστής επεξεργαστήINTEL
Χαρακτηριστικά μνήμηςDDR3 - 1600MHz
Μνήμη κάρτας γραφικώνShared
Οπτικά μέσαDVD-RW
ΔίκτυοEthernet 10 / 100 / 1000, Wi-Fi, Bluetooth
Δημοσ.

Το πρόβλημα προφάνως και πολύ πιθανόν είναι η κάρτα γραφικών, η οποία δεν είναι αρκετά δυνατή για την εργασία αυτή.

Για να πω την αλήθεια, εντυπωσιάζομαι πως μπορείς και τρέχεις παιχνίδια σε αυτό το λάπτοπ. :mellow:

Δημοσ.

To laptop τρεχει ολα τα παιχνιδια και χωρις lag σε υψηλή ποιότητα .

Και εγω ειμαι ο Σουπερμαν και σε λιγο θα παλεψω με τον Μπατμαν για το ποιος θα κοιμηθεί το βράδυ με την Λοις.

Δημοσ.

Και εγω ειμαι ο Σουπερμαν και σε λιγο θα παλεψω με τον Μπατμαν για το ποιος θα κοιμηθεί το βράδυ με την Λοις.

Λες να έχω παραισθήσεις δηλαδή ;

Δημοσ.

Λες να έχω παραισθήσεις δηλαδή ;

Μαλλον, εκτος και αν το πιο βαρύ παιχνιδι που παιζεις ειναι το lol η αν ευχαριστιέσαι παιχνιδι με 15καρε το δευτερολεπτο

Δημοσ.

Μαλλον, εκτος και αν το πιο βαρύ παιχνιδι που παιζεις ειναι το lol η αν ευχαριστιέσαι παιχνιδι με 15καρε το δευτερολεπτο

Βασικά το laptop παίζει και παιχνίδια φετινά συμπεριλαμβανομένου και του assasin's creed . Τα fps πάνε μέχρι και 80 τα οποία τα θεωρώ αρκετά καλά... Και όσον αφορά το πρόβλημα που είχα επειδή έχετε αλλάξει εντελώς το θέμα της συζήτησης βρήκα την λύση . Καλή συνέχεια ! 

Δημοσ.

Βασικά το laptop παίζει και παιχνίδια φετινά συμπεριλαμβανομένου και του assasin's creed . Τα fps πάνε μέχρι και 80 τα οποία τα θεωρώ αρκετά καλά... Και όσον αφορά το πρόβλημα που είχα επειδή έχετε αλλάξει εντελώς το θέμα της συζήτησης βρήκα την λύση . Καλή συνέχεια !

Σε καμία ανάλυση 640Χ480 μπορεί!

Παίξε εσύ με την 520 και άσε εμάς τους χαζος να δίνουμε χιλιάρικα για σοβαρές gpus!

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...