Προς το περιεχόμενο

USB Light από Banggood - 0,80Ε

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα πάρει τρία σε προηγούμενη προσφορά σε ανάλογη τιμή και είναι καταπληκτικά... βγάζουν πολύ δυνατό φως και φυσικά καίνε ελάχιστο ρεύμα. Τα έχω βάλει σε διάφορους χώρους στο σπίτι μόνιμα στην μπριζα (αξιοποιοώ έτσι και παλιούς ψόφιους φορτιστές) για νυχτερινό/βοηθητικό φως και είναι σούπερ. 

Δημοσ.

Ειναι οντως εξαιρετικό προιον. Εχω 2 και φωτιζουν σουπερ. Χτυπατε τα.... Με αντικαταβολη δεν γινεται απ οσο γνωριζω.. Καρτα η paypal

Δημοσ.

Η παλιά προσφορά ήταν σε Xiaomi leds. Αυτά εδώ φαίνεται ότι δεν είναι Xiaomi. Με το powerbank θα ανοίγουν και θα κλείνουν πατώντας το κουμπί ή θα πρέπει να τα βγάζεις από τη θύρα usb για να σβήσουν;

Δημοσ.

To tracking αξίζει αν πάρεις πάνω από 1. Δεν κλείνουν από το power bank της Xiaomi. Μόνο τα αυθεντικά. Επίσης λίγο άσχετο αλλά τρέχει μια προσφορά στα μπισκότα παπαδοπουλου που με 2 συσκευασίες γεμιστά δίνει ενα LED δώρο.. Νομίζω είναι τα ίδια και είναι τρομερά δυνατά.

Δημοσ.

Αξίζει το 1.30$ για tracking? 

οχι.

υγ.

αν ηταν 0,01 τοτε μαλιστα,εξαλου υπαρχουν στα γεμιστα μπισκοτα του παπαδοπουλου σαν δωρο , :-D και γλυκαινεσαι επισης......

• Like 1
Δημοσ.

Η παλιά προσφορά ήταν σε Xiaomi leds. Αυτά εδώ φαίνεται ότι δεν είναι Xiaomi. Με το powerbank θα ανοίγουν και θα κλείνουν πατώντας το κουμπί ή θα πρέπει να τα βγάζεις από τη θύρα usb για να σβήσουν;

Tα μη xiaomi δεν συνεργάζονται με τα powerbank xiaomi. Πρέπει να τα βγάζεις.

Eπίσης, χθες που τα κοιτούσα στο ebay (noname, ίδια), ξεκινούν από 0.68 ευρώ.

• Like 1
Δημοσ.

Υπόψη πως τα Xiaomi στα 3-4 δολλάρια έχουν και κουμπάκι με το οποίο ρυθμίζεις σε 6 επίπεδα τη φωτεινότητα των led (από καθόλου φως έως τέρμα). Πολύ σημαντικό, αν θες να το ρυθμίζεις ανάλογα το φως του περιβάλλοντος χώρου.

Αυτά τα φτηνά του ενός δολλαρίου δεν έχουν τέτοιο κουμπάκι.

Επίσης τα xiaomi είναι ελαφρώς πιο μεγάλα σε μήκος και πιο ευλύγιστα ενώ έχουν και καλύτερη ποιότητα πλαστικού (αναμενόμενο). Έχω και φτηνιάρικα και το γνήσιο της xiaomi. Διαλέγετε και παίρνετε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...