Mau-Maus Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Σπερες Εκανα root στο κινητό -adroid- και αφαιρώντας διαφορες εργοστασιακές εφαρμογές μαλλον κατι θα εβγαλα που δεν επρεπε και τωρα δεν μπορω να μπω στο play store ! ακολούθησα ολα τα βήματα που βρηκα στο νετ πχ https://www.google.gr/search?q=s%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%BC%CE%B1+rho1&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=UfjPV5qmIsqrU7eGoIgF#q=%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%BC%CE%B1+rho1 αλλα δεν γινεται τιποτα, τελος εκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλα το πρόβλημα παραμενει ! ξερει κανα τσακάλι πως θα το φτιαξω πριν το πετάξω απο το παράθυρο ?? ευχαριστω .. 1
Grim Ripper Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Μπορείς να περάσεις την stock rom από την αρχή ή να βάλεις custom rom αν υπάρχει και θες. Ποια συσκευή έχεις;
Mau-Maus Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 σε ευχαρισττω για την απαντηση ! asus zenfone6 εχω ! πως θα τα κανω αυτα που λες ?
Grim Ripper Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Βρήκα αυτό εδώ. http://www.asus-zenfone.com/2015/10/full-firmware-asus-zenfone-6-support-theme-engine.html Είναι η stock rom και πάνω πάνω έχει οδηγίες για το τι να κάνεις. Ελπίζω να σε βοηθήσει. Κάνε backup ότι χρειάζεσαι πρώτα, εικόνες/κτλ. Διάβασε καλά τι πρέπει να κάνεις και βεβαιώσου ότι έχεις το σωστό firmware. 1
tsilitheo1 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Προσοχη μεγαλη φιλε μου στο τι θα κανεις με το ασους σε περιπτωση φλασαρισματος. Αν δεις στο λινκ που παρεθεσε ο φιλος απο πανω ,αναγραφεται "ww" που σημαινει worldwide. Αν εχεις ιδια ενδειξη στο λογισμικο σου (ρυθμισεις-σχετικα με το φονι),προχωρα. Αν εχεις "cn"(china) "eu"(europe) ή ο.τι αλλο, και εσυ φλασαρεις το ww θα εχεις θεμα. Και δεν ειναι ευκολο απο το ενα region να αλλαξεις σε αλλο 1
Mau-Maus Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 καταρχήν thanks και στους δυο ! βασικα το εχω κατεβάσει αυτο το συμπιεσμένο το περναω στο κινητο αλλα δεν γίνεται παλι τιποτα ! επειδη δεν πολυ ασχολουμαι μου ρχεται να το πεταξω , αληθεια μου τα χει σπασει απο χθες !
tsilitheo1 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Εχεις καστομ ρικαβερυ;. Και ποια εκδοση ανδροιδ... 1
Grim Ripper Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δοκίμασε αυτό που λέει για adb sideload. Έχει οδηγίες τι να κάνεις και links για να κατεβάσεις τα αρχεία που χρειάζονται. 1
Mau-Maus Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Εχεις καστομ ρικαβερυ;. Και ποια εκδοση ανδροιδ... 4.3 , αυτη που ειχε πανω οταν το αγορασα , εχει ακομη !
tsilitheo1 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Επειδη δεν εχω χρονο,θα τα γραψω μια και εξω... Αν εχεις καστομ ρικαβερυ ,δες ποια εκδοση ανδροιδ εχεις. Π.χ 5.0.1. Πας γκουγκλ, γραφεις 5.0.1 gapps ,κατεβαζεις το αρχειο ζιπ, σβηνεις την συσκευη,εκκινεις σε ρικαβερυ(google it asus zenfon6 hard reset) ,και οταν μπεις ρικαβερυ επιλεγεις install zip και επιλεγεις το gapps.zip. Σκρολλαρεις με βολιουμ μπατονς και επιλεγεις με παουερ 1
Grim Ripper Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Λογικά έχει την stock recovery οπότε δεν τον βοηθάνε αυτά. Δοκίμασε αυτό με το adb sideload καλύτερα. 1
panos- Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Μαλλον έσβησες το Google Play Services. Κάνε search και κατέβασε το APK. 1
Mau-Maus Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Μαλλον έσβησες το Google Play Services. Κάνε search και κατέβασε το APK. Φιλε αυτο ειναι γιατι μολις θυμηθηκα οτι το συμπαν γαμηθηκεοταν εσβησα κατι αρχεια ΑΡΚ To θεμα ειναι οτι τωρα οταν παω να το συνδεσω με το καλωδιο τουυ πισι με το κινητο δεν γινεται συνδεση, δεν το βλεπει το τηλ, και οταν παω να κατεβασω τα αρχεια απο το τηλ μου λεει αποτυχια εναρξης ληψης !! πως θα κατεβασω τα αρχεια ??
Mau-Maus Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 εκανα δεν διορθώνεται με τιποτα ! ειλικρινά θα το πεταξω απο το παραθυρο δεν εχω ουτε αλλη υπομονή ουτε χρονο ! δεν δουλευει τιποτα , το βαζω με καλωδιο να μεταφερω το αρχειο απο τον υπολογιστη και δεν δουλευει Το αρχειο δεν κατεβαινει απο chrome ευχαριστω παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα