pantelos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Χαίρετε. Καλησπερίζω το αξιότιμο φόρουμ. Λοιπόν μπαίνω στο θέμα , έχω ένα λάπτοπ Fujitsu Lifebook AH532 , σκυλί δεν μου έχει βγάλει τίποτα. Όλα αυτά μέχρι πριν από λίγο καιρό..όπου άρχισε να σκάει τα bsod με το τσουβάλι. Όταν λέω με το τσουβάλι , εννοώ 1 2 τη μέρα..και όχι κάθε μέρα απαραίτητα.. Στην πλειοψηφία τους αυτά έχουν το error: critical process died. Κανά 2 φορές μου έχει γράψει και "unexpected store exception"... Έχω κάνει πρόσφατα φορμάτ και έχω βάλει windows 10.. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει? Να το πάω σε τεχνικό , το προλαβαίνω? Αν δεν πείτε το μου να αρχίσω να φτιάχνω τα κόλλυβα του.
GBorb Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Ενα καλο καθαρισμα μεσα χρειαζεται και αν μπορεις βγαλε ενα screenshot να δουμε το σφαλμα.
Dracus Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Πρώτα από όλα, και πριν προβείς σε οποιαδήποτε ενέργεια, κάνε ένα αντίγραφο ασφαλείας όλων των σημαντικών σου αρχείων, έτσι για να είσαι καλυμένος. Τα παλικάρια στο φόρουμ εδώ έχουν ήδη μία thread με άψογες συμβουλές σχετικά με τις BSOD, οπότε ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/434908-bsodκαι-μετά-τι// Πέρα από αυτό, πριν αρχίσεις να σκέφτεσαι το hardware και τους τεχνικούς, δοκίμασε πιθανές fixes και ελέγχους μέσα από τα Windows: Το λάπτοπ ενδείκνυται για Windows 10; Έχουν όλα τα μέρη του λειτουργικούς, ενημερωμένους οδηγούς; (ειδικά η κάρτα γραφικών) Δοκίμασε να κάνεις έλεγχο για σφάλματα στο σκληρό του λάπτοπ (το γνωστό check disk ή chkdsk) Εκάνες πρόσφατα κάποια αποτυχημένη ενημέρωση στα Windows; Δοκίμαστε να τρέξεις την εντολή sfc /scannow σε ένα παράθυρο Command Prompt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα