Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 http://www.iaveris.gr/dwrean-seminaria-iaveris Για οσους ενδιαφερονται...Μιας και εχω αδεια και ειμαι κοτα θα παω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Θα ήθελα κάποια στιγμή να πάω σε κάτι τέτοιο, ή στα "μαθήματα ασφαλούς οδήγησης" που κάνει. Κρίμα που δε μένω Αθήνα όμως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Απο οτι ξερω θα υπαρξει και σεμιναριο ασφαλους οδηγησης . Θα ξερω το βραδακι . Νομιζω ομως δεν ειναι δωρεαν αυτο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
visualizer Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 "Δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή προγραμματισμένα σεμινάρια για την επόμενη χρονική περίοδο!" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ξέρω αν είναι ολόκληρο, ή αν είπε κάτι διαφορετικό (τι άλλο να πει άλλωστε...) αλλά βρήκα αυτό: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι αυτα ειπε αλλα κρατησε παραπανω...Ειχαν καμερα που κατεγραφε και ανεβασαν μαλλον τα κυριοτερα.Λογω αφορητης ζεστης εφυγα στην 1η ωρα αλλα συνεχιζε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Είναι παλιό το συγκεκριμένο βίντεο, λογικά θα ανέβουν και άλλα. Μακάρι αυτά να τα ακούνε κυρίως τα μικρότερα παιδιά ΚΑΘΕ. ΓΑΜΗΜΕΝΗ. ΜΕΡΑ. προτού φτάσουν σε ηλικία να πιάσουν τιμόνι. Και επικεντρώνομαι στα μικρότερα γιατί για εμάς, δυστυχώς, δεν υπάρχει ελπίδα, myself included. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα