Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έχω δει πάρα πολλές φορές σε ταινίες να χρησιμοποιούν ένα gadget ηλεκτρισμού για αυτοάμυνα..

Θέλω να ρωτήσω είναι νόμιμη η χρήση του και αν ναι που μπορώ να βρω..

Ας βρίσκεται στην άκρη κάθε μέρα τόσα γίνονται..

Δημοσ.

Δε θα σου χρειαστεί και πολύ. Δε μπορώ να φανταστώ κάποιο πραγματικό σενάριο που θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις κάτι τέτοιο και να σε σώσει.

Νομίζω πιο πιθανό είναι να φάει το zap κάνας άκυρος που παρεξήγησες τις προθέσεις του και να βρεθείς μπλεγμένος/η.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το έχω δει πάρα πολλές φορές σε ταινίες να χρησιμοποιούν ένα gadget ηλεκτρισμού για αυτοάμυνα..

Τα οπλα ηλεκτρικης εκκενωσης δεν ειναι νομιμα. Αν σε πιασουν με τετοιο πας μεσα για οπλοφορια. Ουτε καν spray πιπεριου δεν μπορεις να εχεις. Ξεχασε το...

@ haldol: απο καφρίλα ο τοπος μας έχει μπολικη. Πχ περιστατικά τροχαίου οπου ο κάφρος βγαίνει να δειρει τους πάντες γύρω του... αυτος ας πουμε χρηζει ακινητοποιησης μεχρι να τον μαζεψει η αστυνομια.

Επεξ/σία από Alphaleader
Δημοσ.

https://en.wikipedia.org/wiki/Taser

taser gun Λεγεται .ειναι παρανομο.καποιες εταιρειες ειχαν βγαλει και σε σχημα κινητου  ωστε να μην δινει στοχο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...