Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτές είναι οι συνδέσεις στην μητρική το πλακέ καλώδιο με τα 6 πιν είναι το θέμα.

Για τον ανταπτορα τι εννοείτε; έχετε καμία πρόταση για να βρω;

post-243246-0-92418200-1473315602_thumb.jpg

Δημοσ.

Μάλιστα είναι custom τροφοδοτικό μόνο για HP. Way to go hp! Congrats once more!

Δυστυχως μόνο με γνήσιο ανταλλακτικό θα μπορέσεις να κάνεις δουλειά ή σε κάποιον ηλεκτρολόγος να σου μεταφέρει τα βύσματα του hp σε κανονικό τροφοδοτικό αλλά μετά θα είσαι χωρίς εγγύηση!

Δημοσ.

βασικα παρε ενα καλο τροφοδοτικο και ενα τετοιο

http://www.ebay.com/itm/ATX-24pin-to-Motherboard-2-port-6pin-Power-Supply-Cable-for-HP-Z220-Z230-SFF-/322008874246#shpCntId

Γίνεται;; αν το πάρω αυτό, το βύσμα με τα 24 πιν συνδέεται πάνω στο νέο τροφοδοτικό;; αν θα μπορούσες να μου προτείνεις ένα φθηνό τροφοδοτικό που να ταιριάζει με αυτό θα με βοηθούσε πολύ.
  • Like 1
Δημοσ.

Γίνεται;; αν το πάρω αυτό, το βύσμα με τα 24 πιν συνδέεται πάνω στο νέο τροφοδοτικό;; αν θα μπορούσες να μου προτείνεις ένα φθηνό τροφοδοτικό που να ταιριάζει με αυτό θα με βοηθούσε πολύ.

Ναι γινεται με κατι τετοιο... αυτο θα σου έκανε και ένας ηλεκτρολογος......

https://www.skroutz.gr/s/9099182/Thermaltake-TR2-S-350W.html

https://www.skroutz.gr/s/8391161/Be-Quiet-System-Power-B8-350W.html

Δημοσ.

Αυτό είναι το τροφοδοτικό τον άνοιξα και ήταν πεντακάθαρος από σκόνες

καλά,πήγαινε σε ένα βενζινάδικο να το φυσήξεις και έλα να το ξανασυζητήσουμε το "ήταν πεντακάθαρος από σκόνες"

Tip:μείνε μακριά και μην αναπνεύσεις.

H σειρά tr δεν είναι ποιοτική,προτίμησε τα bq.

Δημοσ.

Δεν έχει σημασία που το έχεις... μετα απο 5 χρόνια χρησης χωρίς καθαρισμα η σκόνη θα έχει γινει σαν χαλι πανω σε όλα τα εξαρτήματα... και αυτο το χαλί μπορει να προκαλέσει βραχυκυκλώματα και υπερθερμανσεις... 

Ti θα κάνει ακριβώς η σκόνη?????, βραχυκύκλωμα (wow) Nα υποθέσω οτι στο σπίτι ανοίγεις και την τηλεόραση ας πούμε για καθαρισμό μια στο τόσο όπως και το cd player του αυτοκινήτου!!!!!!

Μήπως να μη γράφουμε οτι μας κατέβει στο κεφάλι λεω εγω τώρα????

Δημοσ.

Ti θα κάνει ακριβώς η σκόνη?????, βραχυκύκλωμα (wow) Nα υποθέσω οτι στο σπίτι ανοίγεις και την τηλεόραση ας πούμε για καθαρισμό μια στο τόσο όπως και το cd player του αυτοκινήτου!!!!!!

Μήπως να μη γράφουμε οτι μας κατέβει στο κεφάλι λεω εγω τώρα????

μεταλλική σκόνη.Σκονη που δημιουργειτε απο τα κυκλωματα των υπολογιστων και ανακατεβεται μαζι με την συνηθισμενη.Υπαρχει πιθανοτητα να δημιουργησει βραχυκυκλωμα

Το πιο συνηθισμενο που κανει η πολυ σκονη ειναι να δημιουργει στρωμα πανω στα κυκλωματα/πηνια και να τα υπερθερμαίνει.

• Like 2
Δημοσ.

Ti να καταλάβω μωρε, πού έγραψε μια μπαρούφα ο ένας και την συνεχίζεις εσύ δινοντάς μου και συμβουλές, εχω σταματήσει ουσιαστικά να σχολιάζω εδω πέρα διαβάζοντας τέτοιες βλακείες απο ανθρώπους που νομίζουν οτι ξέρουν και μετρούν το επίπεδο γνώσης εμπειρίας ανάλογα με τον αριθμό των ποσταρισμάτων τους.

Η σκόνη το μόνο που μπορεί να κάνει ΑΝ είναι τόσο πολύ, είναι να βουλώσει  κανα ανεμιστηράκι και άντε να έχεις (τραβηγμένο απο τα μαλλία) μια υπερθέρμανση ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΜΑ δεν προκαλεί παρα μόνο στην φαντασία κάποιου.

Α και επειδή το ανέφερες ανεμηστήρα διαθέτουν οι τηλεοράσεις τύπου (pl;asma), και σοβαρά επειδή το συζητάς και όλας μήπως θες να σου αριθμήσω ΠΟΣΕΣ συσκευές με pcb όπως και του υπολογιστή σου έχεις σπίτι μέσα στην σκόνη όπου εξακολουθούν να δουλεύουν απροβλημάτιστα για όλη την διάρκεια της ζωής τους χωρίς πρόβλημα...........Η μήπως θες να σχολιάσω και σόβαρά την  "μεταλλική" σκόνη μτφ "Οτι του λωλεί......"

Αντί λοιπόν να με νουθετείς να ψάξω στο νετ για σχετικά θρέντ για την δολοφονική σκόνη, κατάλαβε πρώτα τι γράφω και γιατι το γράφω έτσι ώστε να μην εκτίθεσαι για πράγματα που νομίζεις οτι κατανοείς

• Like 1
Δημοσ.

Μάλιστα είναι custom τροφοδοτικό μόνο για HP. Way to go hp! Congrats once more!

Δυστυχως μόνο με γνήσιο ανταλλακτικό θα μπορέσεις να κάνεις δουλειά ή σε κάποιον ηλεκτρολόγος να σου μεταφέρει τα βύσματα του hp σε κανονικό τροφοδοτικό αλλά μετά θα είσαι χωρίς εγγύηση!

Είχα αγοράσει psu εποχή pentium 4 με τέτοιο βύσμα. Δε νομίζω να είναι πατέντα της hp.

Δημοσ.

Είχα αγοράσει psu εποχή pentium 4 με τέτοιο βύσμα. Δε νομίζω να είναι πατέντα της hp.

Μαλλον εννοεις αυτά..

post-260446-0-81262800-1473339260_thumb.jpg

Που είναι πριν να εφαρμοστει το atx standard!

Αυτά της hp μοιαζουν αλλα δεν είναι τετοια.... ειναι απλα πατεντα της ΗΡ. 

Δημοσ.

Ti να καταλάβω μωρε, πού έγραψε μια μπαρούφα ο ένας και την συνεχίζεις εσύ δινοντάς μου και συμβουλές, εχω σταματήσει ουσιαστικά να σχολιάζω εδω πέρα διαβάζοντας τέτοιες βλακείες απο ανθρώπους που νομίζουν οτι ξέρουν και μετρούν το επίπεδο γνώσης εμπειρίας ανάλογα με τον αριθμό των ποσταρισμάτων τους.

Η σκόνη το μόνο που μπορεί να κάνει ΑΝ είναι τόσο πολύ, είναι να βουλώσει  κανα ανεμιστηράκι και άντε να έχεις (τραβηγμένο απο τα μαλλία) μια υπερθέρμανση ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΜΑ δεν προκαλεί παρα μόνο στην φαντασία κάποιου.

Α και επειδή το ανέφερες ανεμηστήρα διαθέτουν οι τηλεοράσεις τύπου (pl;asma), και σοβαρά επειδή το συζητάς και όλας μήπως θες να σου αριθμήσω ΠΟΣΕΣ συσκευές με pcb όπως και του υπολογιστή σου έχεις σπίτι μέσα στην σκόνη όπου εξακολουθούν να δουλεύουν απροβλημάτιστα για όλη την διάρκεια της ζωής τους χωρίς πρόβλημα...........Η μήπως θες να σχολιάσω και σόβαρά την  "μεταλλική" σκόνη μτφ "Οτι του λωλεί......"

Αντί λοιπόν να με νουθετείς να ψάξω στο νετ για σχετικά θρέντ για την δολοφονική σκόνη, κατάλαβε πρώτα τι γράφω και γιατι το γράφω έτσι ώστε να μην εκτίθεσαι για πράγματα που νομίζεις οτι κατανοείς

Συγνώμη αλλά όσο έμπειρος κι αν είσαι σε κάτι, με την επιθετικότητά σου χάνεις το όποιο δίκιο σου.

Και εγώ σπανίως γράφω εδώ εκτός αν αντιμετωπίσω κάποιο τεχνικό πρόβλημα.

Όμως τι ακριβώς μπαρούφα είπε ο manos για την σκόνη; Εγώ το θεωρώ πολύ σωστό αυτό που είπε. Η σκόνη επικάθεται πάνω στα ηλεκτρονικά στοιχεία με αποτέλεσμα όσο αυξάνεται το πάχος της σε σχέση με τον χρόνο, τόσο να δυσκολεύεται η απόρριψη θερμότητας από τα στοιχεία αυτά με αποτέλεσμα να αυξάνεται η μέση θερμοκρασία τους σιγά σιγά όσο περνάει ο χρόνος.

Όσο αυξάνεται η θερμοκρασία των κυκλωμάτων και των στοιχείων τόσο μειώνεται η διάρκεια ζωής τους. Το οτι δουλεύουν για χρόνια υπολογιστές χωρίς καθάρισμα δεν λέει κάτι. Και τον δικό μου δεν τον έχω καθαρίσει από το 2009 που πήρα το μηχάνημα και λειτουργεί ακόμα. Όταν το μηχάνημα καθαρίζεται τότε εκεί που μπορεί να καεί κάτι σε Α χρόνια χωρίς καθάρισμα, με καθάρισμα θα καεί σε Β χρόνια με Β>Α. Φυσικά και μπορεί να χαλάσει ο υπολογιστής και από παράγοντα άσχετο με το θέμα της σκόνης.

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παίδες με το θέμα της σκόνης δεν ξερω αν ισχύουν όλα αυτα με μεταλλική πρώτη φορα τα ακούω αλλα ειναι δεκτά. Ξεβιδωμένο και το τροφοδοτικό απο περιέργεια και πραγματικά ειναι καθαρό απο σκόνες και το φύσηξα με κομπρεσέρ και δεν έβγαλε τιποτα. Εχει καεί πάνω στην πλακέτα γύρω απο κατι πυκνωτές απο οτι βλέπω. Θα ενημερώσω για την εξέλιξη της κατάστασης μεχρι να αγοράσω το τροφοδοτικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...