DeiX Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Οπως λεει και ο τιτλος ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 3 https://www.skroutz.gr/comparelists/1105?compare=7390278%2C8636325%2C7973762 Η χρηση ειναι για κανα ebook και internet browsing. Δεν θελω να ξεφυγω απο αυτο το badget (100-150E) και θελω να το αγορασω απο ελληνικο μαγαζι. Αν καποιος εχει δουλεψει με τα παραπανω ας μου πει τις εντυπωσεις του. Επισης μπορειτε να προτεινετε και καποιο αλλο εναλλακτικα αλλα δεν θελω κινεζιες τυπου F&U, bitmore κτλ. Ευχαριστω!
technology_guy Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Το tab e είναι το καλύτερο από τα 3, αλλά η οθόνη του είναι 9.7 ιντσών ενώ τα άλλα είναι 7 αν δεν το έχεις παρατηρήσει. Αν σε βολεύει η μεγάλη οθόνη, τότε δεν βλέπω κάτι άλλο καλύτερο.
DeiX Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Το ενα ειναι 7 το αλλο 8 και το e 9,7. Να σου πω την αληθεια για τη δουλεια που το θελω μου κανουν και τα 3 μεγεθη γιαυτο δεν δινω και πολυ σημασια. Με ενδιαφερει η διαρκεια μπαταριας και η ποιοτητα εικονας tbh
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα