cris41 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Κουπονακι 4.90€ και μεσα εξω πλυσιμο. Τελος! Και στη συγγρου εχει ενα νεο που εχει ανοιξει με 10 μεσα εξω που κανει πολυ καλη δουλεια. Δε θα ασχοληθω με πλυσιμο μονος με κερματα μπλαμπλα. Κουπονι ραντεβου και σε μιση ωρα τελος.
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Φιλε μου εχει περασει ο καιρος που πηγαιναμε το αμαξι αθε 10 μερες για πλυσιμο και πληρωναμε 10-12 ευρω Τωρα πιο αραια και το κοστος ειναι 8-10 ευρω και υπαρχει ενα που καθε Σαββατο το κανει με 5 ευρω στην εξοδο της Εθνικης προς Μεταμορφωση διπλα στον Στεργιου . 4 αμαξια ειχα παει το προπροηγουμενο Σαββατο .
Fubar.gr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Το πλυντήριο παλιά έβγαζε λεφτά αλλά τώρα δέν είναι καλή δουλειά. Εχουν ανοίξει πολλά και σκοτώνουν τις τιμές, ενώ παράλληλα έχει πέσει η κίνηση κατακόρυφα γιατι ο κόσμος δέν πλένει τόσο συχνά. Τα 5 ευρώ για μέσα έξω δείχνει πόσο απελπισμένοι είναι, γιατι με τόσο χαμηλή τιμή ουσιαστικά μπαίνουν μέσα. Θα πρότεινα να μήν πετάξεις τα λεφτά σου για πλυντήριο. 1
iTechBlogGr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Στις 7/9/2016 στις 2:00 ΜΜ, Haldol είπε Βλέπεις τα πράγματα μονόπλευρα και αυτό δεν είναι καλό όταν θέλεις να τρέξεις επιχείρηση. Πρέπει να προσπαθήσεις να μπεις στο μυαλό του καθενός, όχι να εστιάσεις μόνο στη δική σου λογική. Π.χ. εγώ το χειμώνα πλένω πολύ συχνότερα από ότι το καλοκαίρι. Δε θέλω να μένουν λάσπες πάνω στο αμάξι μου. Έχει τύχει να πλύνω μέχρι και 3 φορές μέσα σε μία εβδομάδα! Το καλοκαίρι ο καιρός μου επιτρέπει να επισκέπτομαι πιο αραιά το πλυντήριο, καθώς ο μόνος εχθρός είναι η σκόνη, που φεύγει πανεύκολα. Ανέφερα επίσης το πρόβλημα της εμπιστοσύνης σε ένα κλασικό πλυντήριο, καθώς μου έχουν κάνει ζημιά ουκ ολίγες φορές, ενώ στο self-service ελέγχω εγώ τι κάνω, ακόμα κι αν έχω ένα κλικ παραπάνω άγχος. Τα 3,5€ που είπα είναι για μέσα - έξω με σκούπα παντού (και πορτ-παγκάζ στο χώρο της ρεζέρβας!). Αν δε θέλω να κάνω τόσα, και θέλω "να ρίξω απλά ένα νερό να φύγουν τα πολλά" ξεμπερδεύω και με 1€. "Βρωμόπανα" και άλλα τέτοια όμορφα δε βάζεις. Πολλά έχουν νερό από R/O όπως έγραψα, το οποίο δεν αφήνει σημάδια ακόμα και αν το αφήσεις ασκούπιστο (δεν έχει άλατα) ή αν θέλεις να σκουπίσεις, δε κάνει πολύ κόπο να φέρεις εσύ το πανάκι ή το πετσί σου, αφού όλα έχουν χώρο να αφήσεις να το αμάξι και να το περιποιηθείς λίγο παραπάνω. Στάσου στην πρώτη γραμμή του post: δες το θέμα σφαιρικά, όχι μόνο με το πως σου φαίνεται εσένα. Αυτό που λες για τα σημάδια είναι απάτη. Να ξέρεις κανένας δεν χρησιμοποιεί τίποτα και δεν υπάρχει τίποτα.
Haldol Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 8 λεπτά πριν, iTechBlogGr είπε Αυτό που λες για τα σημάδια είναι απάτη. Να ξέρεις κανένας δεν χρησιμοποιεί τίποτα και δεν υπάρχει τίποτα. Ξέθαψες ένα θέμα που 'χει λήξει εδώ και 2 χρόνια για να γράψεις "κανένας δε χρησιμοποιεί τίποτα και δεν υπάρχει τίποτα" χωρίς να λες τι είναι το τίποτα.
iTechBlogGr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 17 λεπτά πριν, Haldol είπε Ξέθαψες ένα θέμα που 'χει λήξει εδώ και 2 χρόνια για να γράψεις "κανένας δε χρησιμοποιεί τίποτα και δεν υπάρχει τίποτα" χωρίς να λες τι είναι το τίποτα. Είναι απάντηση που αρμόζει σε αυτό που ακούω. Και για να σου δώσω να καταλάβεις. Ότι και να έχουν τα μηχανήματα τους όποιος και να το λέει αυτό. Δεν μπορούν να αποτρέψουν τα σημάδια. Αν θέλεις να το διαπιστώσεις αυτό αν το πλένεις έτσι. Πάνε πάρε ένα μικροσκόπιο και κοίταξε από κοντά το χρώμα.
Free Bird Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Επειδή ψάχνομαι για κάτι αντίστοιχο ( πλυντήριο αυτοκινήτων ) κυρίως στη Γερμανία αλλά και Ελλάδα βρήκα το συγκεκριμένο νήμα. Καλό θα ήταν να δούμε αν ο φίλος που άνοιξε το θέμα, τελικά έκανε τη δουλειά ( δύσκολο το κόβω ) και τι έγινε στην πορεία ....
futureshock Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Ειναι δυνατον να ανοιξεις πλυντηριο με πλυσιμο στο χερι χωρις να εχεις εμπειρια; Φαναρια; αλοιφες ; Ποιος θα τα κανει ολα αυτα; Ο Θειος σου; Χωρις εμπειρια ουτε αμαξι δε θα μπορεις να πλυνεις σωστα. Και στον πρωτο μηνα θα χασεις ολους τους πελατες σου. edit: και μολις τωρα ειδα οτι ξεθαψατε θεμα 7 χρονων 😂 Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2023 από futureshock
NikosKallithea Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 6 ώρες πριν, futureshock είπε Ειναι δυνατον να ανοιξεις πλυντηριο με πλυσιμο στο χερι χωρις να εχεις εμπειρια; Φαναρια; αλοιφες ; Ποιος θα τα κανει ολα αυτα; Ο Θειος σου; Χωρις εμπειρια ουτε αμαξι δε θα μπορεις να πλυνεις σωστα. Και στον πρωτο μηνα θα χασεις ολους τους πελατες σου. edit: και μολις τωρα ειδα οτι ξεθαψατε θεμα 7 χρονων 😂 ...και που εισαι ακομα😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα