D.Luffy Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Το V10 είχε πιο ιδιαίτερο και original σχεδιασμό. Αυτό ακολουθεί την πεπατημένη.
pseira Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 @rose21 Σωστά έχουν να φοβηθούν τίποτα; Ούτε ξεφλούδισματα στα iphone5, ούτε bendgate , ούτε προβλήματα στο touch στα 6αρια... Όλα καλα 8
pseira Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 @rose21 Σωστά έχουν να φοβηθούν τίποτα; Ούτε ξεφλούδισματα στα iphone5, ούτε bendgate , ούτε προβλήματα στο touch στα 6αρια... Όλα καλα 1
Neg Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 @rose21 Σωστά έχουν να φοβηθούν τίποτα; Ούτε ξεφλούδισματα στα iphone5, ούτε bendgate , ούτε προβλήματα στο touch στα 6αρια... Όλα καλα Α καλά καθένας με τον πόνο του εδώ μέσα. Περιαστικά, νερό να πίνεις κάνει καλό.
rose21 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 @rose21 Σωστά έχουν να φοβηθούν τίποτα; Ούτε ξεφλούδισματα στα iphone5, ούτε bendgate , ούτε προβλήματα στο touch στα 6αρια... Όλα καλα Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι το note 7 έχει περισσότερα προβλήματα από ότι όλα τα μοντέλα iPhone μαζί . 2
rose21 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Πάντως η συσκευή είναι αρκετά ενδιαφέρουσα αλλά ... 1...το πίσω μέρος παρά πολύ άσχημο απορώ δεν βάλανε μυαλό μετά το g5 .. 2..where is oled 3....η μπαταρία είναι πολύ μικρή 1
Mariosap Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Αν βγει μέχρι 400 ευρώ θα είναι πολύ καλο
x_vagos_x Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Τα κατάφερε πάλι να βγάλει το πιο μη-ενδιαφέρον τηλέφωνο της χρονιάς.
villa.romas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Γιατί ρε LG? που είναι όλα αυτά τα rumors? η αναβάθμιση ποια είναι σε σχέση με το 10? Νομίζω ότι η Κίνα ρίχνει γέλια (σχεδόν όλα τα Brands..)
Alphaleader Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 1) η μπαταρία επιτέλους ειναι μια χαρά. Ξεφυγαμε απο την πατατα του G5 με τα 2800. Αν εχουν κανει και σωστη δουλειά στο s/w θα βγαζει ανετα 30-36 ωρες. Ειναι και προσθαφαιρούμενη... οποτε μονο θετικο αυτο. (η γκρινια που κυκλοφορει στο τοπικ γι αυτην ειναι αποτελεσμα παραλογισμου καθαρα) 2) Το κινητο ειναι μεγάλο... στις 5.7... πλέον εχω και ενδοιασμους μηπως θα επρεπε να παω απευθειας σε ταμπλετ 8αρακι με δυνατοτητα κλησεων + bt headset. 3) Λογικα στα φωτογραφικά του, θα πηγαινει πολυ καλά, αλλα για να κανει διαφορά θα πρεπει να ξεπεράσει την S7 series. 4) θα ηθελα να δω και ασυρματη φορτιση για να δεσει το γλυκο, αλλα τελος παντων 5) Η μικρη οθονη... πιο πολυ gimmick παρα ουσια μου φαίνεται. 6) καταπληκτικά νέα αυτά για τον ηχο αλλα α) για οποιον μπορει να τα ακούσει β) αμα εχεις ακριβα ακουστικα 7) design wise, ασχημο... ειδικά πλάτη. Βασικα αυτό θα επρεπε να ειναι το σωστό G5. Ελπίζω αυτή η γενια να μην παρουσιασει γενικευμενες αστοχίες οπως οι προηγουμενες τρεις. Θα πρεπει να τιμολογηθει επιθετικά θεωρώ γιατί 6 μηνες μετά την πρωτη φουρνια ναυαρχίδων, δεν φερνει κατι καινουργιο στο τραπεζι.
villa.romas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 1) η μπαταρία επιτέλους ειναι μια χαρά. Ξεφυγαμε απο την πατατα του G5 με τα 2800. Αν εχουν κανει και σωστη δουλειά στο s/w θα βγαζει ανετα 30-36 ωρες. Ειναι και προσθαφαιρούμενη... οποτε μονο θετικο αυτο. (η γκρινια που κυκλοφορει στο τοπικ γι αυτην ειναι αποτελεσμα παραλογισμου καθαρα) Δε νομίζω να "καίει" τα ίδια το G5, με το V20... άρα δεν ξέφυγες πουθενά, τα ίδια χάλια θα είναι..3500 στη χειρότερη έπρεπε κατά τη γνώμη μου.
L0k0p0k013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Εμένα μαρεσει αρκετά σχεδιαστικα, καλώς η κακώς πλεον δεν υπάρχει χωρος για καινοτομιες όποτε όλοι ακουλουθουν την πεπατημένη. Το μόνο που με ανησυχεί είναι ο sp820 θα πάρει άραγε την 8 ?
vaggelhs4 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Μια χαρά είναι το κινητάκι. Η οθόνη η δεύτερη χρησιμεύει γιατι απλα δεν έβαλε always on οθόνη. Θα σου δίνει ωρα κλπ με μικρότερη κατανάλωση. Δεν είναι σίγουρα κάτι που θα αγόραζα λόγω προηγούμενης κακής εμπειρίας με LG spirit και σχεδιασμού. επιπλέον εμένα όλα αυτά για τον ήχο μου είναι περιττά. όσο για την μπαταρία δεν ξέρω. Εμείς οι κάτοχοι των S6 edge με τα 2600 τι να πούμε; 1
nekrik Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Εμείς οι κάτοχοι των S6 edge με τα 2600 τι να πούμε; Να πάρετε S7 Edge!! η Note 7. Αυτοί εκεί στη Samsung τι θα κάνουν ε ? Κλέφτες θα γίνουν ? Τα παιδιά έχουν έξοδα! 2
George! Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Για άλλη μια φορά η Lg δεν κατάφερε να κάνει την διαφορά. Ram 4gb ενώ θα μπορούσε άνετα να βάλει 6gb, υποβάθμιση μπροστινής κάμερας στα 5mp, έξτρα οθόνη -άχρηστη κατα την γνώμη μου- που μεγαλώνει το τηλέφωνο και το κυριότερο μάπα μπαταρία, αν είχε 4000mah που έλεγαν όλες οι φήμες θα μπορούσα να προσπεράσω τις άλλες ελλείψεις-αστοχίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα