Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Έκπτωση και στο κουπόνι :P

Ναι, λογικο αφου καποιοι εδω μεσα βγαινουν και γραφουν ΠΕΝΤΕ φορες την ημερα σε ΚΑΘΕ θεμα του παμπλικ "θα παρεις κουπονι" μετα την ακυρωση, "θα παρεις κουπονι", "θα παρεις κουπονι", "θα παρεις κουπονι", "θα παρεις κουπονι", λες και ειναι κατι καλο να σου ακυρωσουν παραγγελια ενω υπηρχε αποθεμα στο συστημα ή λες και ειναι ο λογος που κανουν την παραγγελια. Αφου λοιπον υπαρχει τετοια χαρα, γιατι να μην το μισο-μηδενισουν ακομα και το κουπονι-συγνωμη τους;

• Like 2
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σαν να ηξερα κουπονι και σεμενα...το εχω παρατηρησει οταν αναφερεται το εκτεταμενη αναζητηση πεφτει ακυρο 99%

Δημοσ.

λογικα θα παραλαβεις επειδη ειχες κιαλλα πραγματα στν παραγγελια.εγω ανοιξα το θεμα και με ακυρωσαν

Αν το χρειάζεσαι, ευχαρίστως να στο δώσω στην τιμή που το πήρα + 1,50 τα μεταφορικά από Τρίκαλα!

Το πήρα απλά για να υπάρχει ή δωράκι σε φίλο!

( μην στέλνετε μηνύματα, δεν πωλείται, μόνο στον ts  :-) )

• Like 2
Δημοσ.

Αν το χρειάζεσαι, ευχαρίστως να στο δώσω στην τιμή που το πήρα + 1,50 τα μεταφορικά από Τρίκαλα!

Το πήρα απλά για να υπάρχει ή δωράκι σε φίλο!

( μην στέλνετε μηνύματα, δεν πωλείται, μόνο στον ts :-) )

να σε καλα φιλε μου πραγματικα μπραβο που σκεφτεσαι ετσι!! δωστο σε φιλο σου να το χαρει !! να σε καλα παντως
  • Like 2
Δημοσ.

έχει και στα ικέα με κανα 3ευρο, χωρίς ανεμιστηράκια.

Τα ανεμιστηράκια αυτά έτσι κι αλλιώς δεν βοηθάνε, αλλά σίγουρα έιναι πιο όμορφο από αυτό των ικεα.

μια χαρα βοηθανε,μιλαω απο εμπειρια.

εχω ενα στα 15-16 που ειχαν καποτε και μια χαρα κρατουσε σε παλιο λαπτοπ με χαλασμενο ανεμηστηρα που εσβηνε χωρις αυτο.

Δημοσ.

Μου ήρθε μήνυμα να παραλάβω. Σε ευχαριστώ πολύ TS. Ίσως όντως να ήταν μικρό απόθεμα. Ποιος ξέρει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...