jedirafael Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Καλημέρα παιδιά, Ψάχνω κινητό έως 150 Ε απο Ελλάδα. Μπορώ να ανεβω και λίγο ακόμα αρκει να αξίζει. Απο χαρακτηριστικά αδιαφορώ για κάμερες. Να είναι όσο το δυνατον καλυτερο σε browsing και γενικα να μην lagaρει.
GianniSM Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Moto G 3rd gen 16G 154EXiaomi redmi 3s 164EXiaomi Mi4c 169E3 επιλογές, είμαι σίγουρος πως θα προτείνουν και άλλα. Και τα 3 όμως κάνουν καλά αυτό που θες και έχουν και καλούτσικες κάμερες 1
κουξκουκ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ χτες έδωσα για το Microsoft Lumia 650 115€ και εγώ πάνω κάτω αυτά κάνω που λες μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετώπιση τρελα θέματα ,στην αρχή είχα γιατί είχα εγκαταστισει τις εφαρμογές στην sd .(στα πολύ θετικά ο Microsoft edge που πάει πραγματικά μπάλα) Από πάνω ο Γιάννης έδωσε κατά πολύ ποιο δυνατά κινητά -moto g
panos- Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Πάντως το 650 δεν έχει προβλήματα. Πάει σφαίρα αρκεί να κανεις τις τελευταίες αναβαθμίσεις, μετά Reset και να πάρεις μια γρήγορη κάρτα μνήμης.
GIANNIS400 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Πάντως το 650 δεν έχει προβλήματα. Πάει σφαίρα αρκεί να κανεις τις τελευταίες αναβαθμίσεις, μετά Reset και να πάρεις μια γρήγορη κάρτα μνήμης. πες μου μια γρηγορη καρτα μνημης
panos- Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Στα 32GB αυτή είναι πάρα πολύ καλή. https://www.skroutz.gr/s/7393365/Sandisk-Ultra-microSDHC-32GB-Class-10-with-Adapter.html
mike99GR Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Moto G 3rd gen 16G 154E Xiaomi redmi 3s 164E Xiaomi Mi4c 169E 3 επιλογές, είμαι σίγουρος πως θα προτείνουν και άλλα. Και τα 3 όμως κάνουν καλά αυτό που θες και έχουν και καλούτσικες κάμερες το Moto g3 16gb δν κάνει 154€ skroutz το χει 210 και 140 με τα 8gb
AggelosTz Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 +1 και από εμένα σε όποιο Moto G(3 ή 4) βρεις μέχρι το ποσό που μπορείς να διαθέσεις. Επειδή με το Moto g3 1gb ram κλείνω 1 χρόνο δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα ,η κάμερα του είναι εξαιρετική και από lag γι'αυτά τα λεφτά δεν έχει ανταγωνισμό . Ελπίζω ότι τελικά θα πάρει Ν αν και με την ΜΜ είμαι υπερ-ευχαριστημένος επειδή τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιώ πολύ τις έχω στην sd και μένει ο εσωτερικός για όσες θέλω (instagram, viber, swipe). Xiaomi έχω ακούσει επίσης πολύ καλά λόγια και είναι σαφώς δοκιμασμένα από την πλειοψηφία εδώ μέσα οπότε δεν τίθεται θέμα αμφιβολίας.
Belisarius Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Το οτι αναφέρθηκε το 650 σαν επιλογή ελπίζω να έγινε για πλάκα. Καταλαβαίνω οτι υπάρχουν κορόιδα που αγόρασαν το 650, μέχρι εκεί όλα καλά. Το να το προτείνουν κιόλας για να πάρουν στο λαιμό τους κι άλλους δεν τους τιμά.
panos- Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Μία χαρά κινητο είναι αν εξαιρέσεις τις εφαρμογές που αναβαθμίζονται.
Belisarius Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Μία χαρά κινητο είναι αν εξαιρέσεις τις εφαρμογές που αναβαθμίζονται. Τι πάει να πει μια χαρά κινητό; Ας παρει και κινητό στρατού με 20ευρω. Μια χαρά είναι κι αυτό. Είμαστε στο 2016, δίνει έως 150 ευρώ και θα πάει να χαντακωθεί με snapdragon που δεν μπαίνει ούτε σε κινέζικο των 50 ευρώ επειδή τί; Έχει ένα πιο συμπαθητικό design σε σύγκριση με τις σόλες παπουτσιών με τις οποίες μοιάζουν τα Microsoft; Το να πάρει κάποιος το 650 για δικούς του λόγους είναι δικό του πρόβλημα. Δεν χρειάζεται να μεταφέρει το πρόβλημα και σε άλλους. Πόσο μάλλον όντας ακατάλληλος να προτείνει συσκευή έχοντας επιλέξει ο ίδιος wp και δη το 650.
panos- Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Ο Snapdragon 2xx (δεν θυμαμαι ακριβώς) είναι μετονομασία του 400. Επίσης σε αυτα τα λεφτά έχεις να προτείνεις κάτι άλλο τίμιο που να μην κολλάει και να έχει μία αξιοπρεπή καμερα, οθόνη και να κάνει με άνεση τα βασικά; Όχι το Moto E είναι καλό αν θες Android, γιατί από κάμερες niet και από εμπειρία μόνο για τα βασικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα