Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μου είπε τι ακριβώς συμβαίνει με τη διαθεσιμότητα, ώστε να μην παίρνω τηλέφωνα κάθε 3 μέρες.

E πες και σε μας να ξερουμε να μην παιρνουμε και εμεις καθε 1 μερα  :-D

Δημοσ.

Αφού έχεις κονέ Αμερική προχώρα, (έφερε φίλος δύο SE δεν θέλω μεγάλο), και εγγύηση και μια χαρά είσαι. Το μόνο ανασταλτικό, ότι παίρνεις πρώτη φουρνιά που ποτέ δεν ξέρεις αν βγάλει κάτι...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αυριο εδω Αθήνα που ρώτησα το 7plus δεν θα το εχει κανεις ..

Γερμανός και istorm δεν έχουν μου είπανε ενημέρωση για το ποτε θα έχουν διαθέσιμο το plus

Δημοσ.

Στο Mall στο μαρούσι που πηρα εγω το δικο μου, ειχε απο κανα 2 στα περισσοτερα καταστηματα εκτος απο το πλαισιο που δεν ειχε τιποτα. Οχι μαυρα βεβαια αλλα ολα τα υπολοιπα.

Δημοσ.

Ωραια για να τελειωνουμε λοιπον σου ανεφερα και απο προηγουμενο σχολιο αλλου χρηστη οτι ειναι συχνο φαινομενο αυτο με την διαθεσιμοτητα τις πρωτες μερες.Παμε παρακατω.

• Moderators
Δημοσ.

Ηρεμα. 

Το θεμα αυτο ειναι καταλληλο να φιλοξενησει την ερωτηση του kalogero καθως δεν ειναι λογικο να ανοιγουν πολλαπλα παραπλησια θεματα. Παρακαλω ληξτε το εδω και επισης μη σχολιαζετε τις ενεργειες συντονισμου. Ευχαριστω.

• Like 1
Δημοσ.

Δεκτο αλλα τι παραπανω μπορουμε να πουμε για την διαθεσιμοτητα του Iphone 7plus στην Ελλαδα ειναι το θεμα.

Θετικο ειναι βασικα που ηρθε τον ιδιο μηνα που ανακοινωθηκε,ενω σε προηγουμενες κυκλοφοριες περιμεναμε μεχρι τον Οκτωβριο.

Δημοσ.

Για μένα, όχι δεν αξίζει. Μόνο το ότι θα έχεις 1 χρόνο εγγύηση, μιας και είναι μη Ευρωπαικό μοντέλο, φτάνει...

Επίσης, μιας και σκάνε συνέχεια θεματάκια με προβλήματα, εγώ θα περίμενα για επόμενες παρτίδες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...