technology_guy Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Οπως εχει αναφερθει, πας τα χριστουγεννα στα public να δεις αν υπαρχει προσφορα και το τσιμπας.
DTsuras Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 μου είπε τι ακριβώς συμβαίνει με τη διαθεσιμότητα, ώστε να μην παίρνω τηλέφωνα κάθε 3 μέρες. E πες και σε μας να ξερουμε να μην παιρνουμε και εμεις καθε 1 μερα
Makis38 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Αφού έχεις κονέ Αμερική προχώρα, (έφερε φίλος δύο SE δεν θέλω μεγάλο), και εγγύηση και μια χαρά είσαι. Το μόνο ανασταλτικό, ότι παίρνεις πρώτη φουρνιά που ποτέ δεν ξέρεις αν βγάλει κάτι...
kalogero Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Αυριο εδω Αθήνα που ρώτησα το 7plus δεν θα το εχει κανεις .. Γερμανός και istorm δεν έχουν μου είπανε ενημέρωση για το ποτε θα έχουν διαθέσιμο το plus
G.bar Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Στο Mall στο μαρούσι που πηρα εγω το δικο μου, ειχε απο κανα 2 στα περισσοτερα καταστηματα εκτος απο το πλαισιο που δεν ειχε τιποτα. Οχι μαυρα βεβαια αλλα ολα τα υπολοιπα.
Fulgore Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Ωραια για να τελειωνουμε λοιπον σου ανεφερα και απο προηγουμενο σχολιο αλλου χρηστη οτι ειναι συχνο φαινομενο αυτο με την διαθεσιμοτητα τις πρωτες μερες.Παμε παρακατω.
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Ηρεμα. Το θεμα αυτο ειναι καταλληλο να φιλοξενησει την ερωτηση του kalogero καθως δεν ειναι λογικο να ανοιγουν πολλαπλα παραπλησια θεματα. Παρακαλω ληξτε το εδω και επισης μη σχολιαζετε τις ενεργειες συντονισμου. Ευχαριστω. 1
Fulgore Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δεκτο αλλα τι παραπανω μπορουμε να πουμε για την διαθεσιμοτητα του Iphone 7plus στην Ελλαδα ειναι το θεμα. Θετικο ειναι βασικα που ηρθε τον ιδιο μηνα που ανακοινωθηκε,ενω σε προηγουμενες κυκλοφοριες περιμεναμε μεχρι τον Οκτωβριο.
giorgosmcmc Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) http://m.ebay.com/itm/Neuf-Apple-iPhone-7-128GB-Unlocked-Silver-argent-/162203514728?nav=SEARCH Αν πάρεις iphone τώρα και θες να γλιτωσεις 100-200 ευρώ αξίζει να το πάρεις από εδω Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2016 από giorgosmcmc
SaFiS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Για μένα, όχι δεν αξίζει. Μόνο το ότι θα έχεις 1 χρόνο εγγύηση, μιας και είναι μη Ευρωπαικό μοντέλο, φτάνει... Επίσης, μιας και σκάνε συνέχεια θεματάκια με προβλήματα, εγώ θα περίμενα για επόμενες παρτίδες...
giorgosmcmc Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Όταν δίνεις τόσα λεφτά καλύτερα να περιμένεις ένα διάστημα (βλέπε note 7)
basilis5 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 παντως iphone 7, 32-128 διαθεσιμα σε ολα τα χρωματα εχει εδω αν θελει κανεις https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=E05&catName=preOrderDevice
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα