Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, μιας και σημερα στις 8 θα ανακοινωθει το επομενο iphone..σκεφτομαι να μεταβω απο το καλο μου 4s.Η μεταβαση θα αξιζει σιγουρα.

Το 4s μου το ειχα παρει απο μεγαλο καταστημα ελλαδος.Οχι απο καποιο sktoutzομαγαζο.

Μιας και τωρα σκεφτομαι για iphone 7. Δεν ξερω απο που να το αγορασω.

Να παω παλι σε μεγαλο καταστημα; να παω σε skroutz? Αξιζει η εγγυηση;Απο τι καταλαβα τα πιο συχνα προβληματα ειναι αυτα που δεν τα καλυπτει η εγγυηση..σπασμενη οθονη..υγρασια κλτ.

Απο τα skroutz τι προβληματα μπορει να προκυψουν?

Το δικο σας απο που το πηρατε?

Γιατι καποιος να παει να δωσει 795 ευρω σε μεγαλα καταστηματα και οχι 552 ευρω σε skroutz? Προφανως για να ρωταω δεν εχω εμπειρια με skroutz.Οριστε και ενα link.

υγ: Δεν ειναι οτι δεν μου φτανουν τα λεφτα για να παρω το 7αρι..αλλα αν ειναι να γλυτωσω 50-100 ευρω..150 ευρω που λεει ο λογος γιατι οχι;

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα, μιας και σημερα στις 8 θα ανακοινωθει το επομενο iphone..σκεφτομαι να μεταβω απο το καλο μου 4s.Η μεταβαση θα αξιζει σιγουρα.

Το 4s μου το ειχα παρει απο μεγαλο καταστημα ελλαδος.Οχι απο καποιο sktoutzομαγαζο.

Μιας και τωρα σκεφτομαι για iphone 7. Δεν ξερω απο που να το αγορασω.

Να παω παλι σε μεγαλο καταστημα; να παω σε skroutz? Αξιζει η εγγυηση;Απο τι καταλαβα τα πιο συχνα προβληματα ειναι αυτα που δεν τα καλυπτει η εγγυηση..σπασμενη οθονη..υγρασια κλτ.

Απο τα skroutz τι προβληματα μπορει να προκυψουν?

Το δικο σας απο που το πηρατε?

Γιατι καποιος να παει να δωσει 795 ευρω σε μεγαλα καταστηματα και οχι 552 ευρω σε skroutz? Προφανως για να ρωταω δεν εχω εμπειρια με skroutz.Οριστε και ενα link.

υγ: Δεν ειναι οτι δεν μου φτανουν τα λεφτα για να παρω το 7αρι..αλλα αν ειναι να γλυτωσω 50-100 ευρω..150 ευρω που λεει ο λογος γιατι οχι;

Αν μιλαμε για αμεση αγορα να ξερεις οτι ιδιες τιμες θα δεις σε αλυσιδες και σκρουτζομαγαζα αρα προφανως και αξιζει να το παρεις απο μεγαλη αλυσιδα.

Μην ξεχνας οτι το παραπανω Link που αναφερεις ειναι η τιμη που εχει διαμορφωθει 1χρονο απο την κυκλοφορια του εν λογω κινητου στην αγορα.

• Like 1
Δημοσ.

Αν εχω γνωστο και μου το φερει απο αμερικη; ποσο θα γλυτωσω?Αν κανω παραγγελεια απο UK παλι δεν θα γλυτωσω καποια λεφτα?

Δημοσ.

Αν εχω γνωστο και μου το φερει απο αμερικη; ποσο θα γλυτωσω?Αν κανω παραγγελεια απο UK παλι δεν θα γλυτωσω καποια λεφτα?

Για το πρωτο δεν γνωριζω,και κυριως ισως να εχεις θεμα με την εγγυηση εδω Ελλαδα.

Επισης και απο Αγγλια να στο φερουν πιο ακριβα θα σου ερθει απο οτι Ελλαδα.

Η τιμη που εχει το κινητο στις αλυσιδες Ελλαδας και εξωτερικου τις πρωτες μερες ειναι συγκεκριμενη και δεν αλλαζει τοσο οσο νομιζεις.

Οι επιλογες λοιπον ειναι 2.

1)Αν θες το κινητο αμεσα και δεν μπορεις να περιμενεις τοτε το χτυπας απο οποια αλυσιδα θες.

2)Η επιλογη αυτη αφορα κυριως την αναμονη για να πεσει η τιμη,αλλα οπως βλεπεις μπορει να παρει αρκετο καιρο,αναλογα με το ποσα χρηματα θες να διαθεσεις τελικα. 

Δημοσ.

Χμμ, Πρεπει να εχεις σε ολα δικαιο.

Μιας και θελω να το παρω σχεδον αμεσως μαλλον θα το παρω απο εδω και απο μεγαλη αλυσιδα λογικα για να μην εχω θεματα.

Θα αποφυγω Πλαισιο και Γερμανο διοτι ακουσα πολλλα εδωμεσα..

Ευχαριστω για τις απαντησεις.Οτιδηποτε προκυψει το αναφερω :-D

Edit: Βασικα εχω μια ακομα, Θυμαμαι πως τις πρωτες βδομαδες τουλαχιστον, τα iphone ηταν αρκετα πανω απο την κανονικη τους τιμη λογο διαθεσιμοτητας.

π.χ. αν το απλο 16αρι μοντελο κανει 700, τοτε αν θυμαμαι καλα το ειχαν 850.Ισχυει κατι τετοιο και σημερα ή το εχουν στις κανονικες τους τιμες απο την αρχη.

Αυτο το φαινομενο το ειχα δει στην Κυπρο btw

Δημοσ.

Αυτο ισχυει επειδη καποια μαγαζια τα φερνουν απο εξωτερικο νωριτερα απο τις αλυσιδες και τα πουλανε(κακως)ακριβοτερα.

Πηγαινε στο μαγαζι/αλυσιδα που σε ενδιαφερει και κλειστο το κινητο και η τιμη θα ειναι η επισημη που θα εχουν ολα τα μαγαζια.

Δημοσ.

Όσον αφορά στην εγγύηση, από όπου και να το πάρεις/φέρεις θα έχεις κανονικά εγγύηση μιας και η εγγύηση της Apple είναι universal και δεν έχει να κάνει με χώρα προέλευσης.

Έτσι όπως είναι οι ισοτιμίες αυτή τη στιγμή, συμφέρει είτε το πάρεις από Αμερική είτε από Αγγλία. Τουλάχιστον 100€ κάτω. Μιλάμε πάντα για αγορά μόλις βγει, γιατί μετά από 6-7 μήνες ασφαλώς και συμφέρει από Skroutz.

• Like 1
Δημοσ.

εγω σου λεω περιμενε τα χριστουγεννα

ολο και καποια προσφορα θα παιξει στα μεγαλα μαγαζια

εγω ειχα παρει πχ το 6s 64 τα χριστουγεννα περυσι 700

απο μεγαλη αλυσιδα καταστηματων, με ατοκες δοσεις 

• Like 1
Δημοσ.

αν εχεις ελληνικη αποδειξη απο οποιο καταστημα και να ειναι εχει ς2 χρονια εγγυηση

αν το φερεις απο εξωτερικο  1 χρονο

οποτε υπολογισε και αυτο γιατι αν γλυτωσεις κανα 50Ε απο εξω δεν ξερω αν αξιζει

για να χασεις ενα χρονο εγγυηση

Δημοσ.

εγω σου λεω περιμενε τα χριστουγεννα

ολο και καποια προσφορα θα παιξει στα μεγαλα μαγαζια

εγω ειχα παρει πχ το 6s 64 τα χριστουγεννα περυσι 700

απο μεγαλη αλυσιδα καταστηματων, με ατοκες δοσεις

+1 δε ξερω αν λεμε το ιδιο το public παντως ειχε βαλει εκπτωση στα μηλα και εβγαινε ιδια τιμη, ισως και καλυτερη απο ορισμενα μαγαζια του σκρουτζ.

Εγω παντως μαλλον θα περιμενω του 17 το μοντελο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

+1 δε ξερω αν λεμε το ιδιο το public παντως ειχε βαλει εκπτωση στα μηλα και εβγαινε ιδια τιμη, ισως και καλυτερη απο ορισμενα μαγαζια του σκρουτζ.

Εγω παντως μαλλον θα περιμενω του 17 το μοντελο

Όταν ήθελα να πάρω το iPhone 6 περίμενα πολύύύ καιρό. Είχε έρθει επισήμως στη χώρα αλλά από διαθεσιμότητα 0. Στα χέρια μου ήρθε αρκετά αργά, ίσως και 1-2 μήνες μετά την επίσημη έναρξη της κυκλοφορίας. Από Public κι εγώ.

Κατά τ' άλλα ίσως να μπω σε σκέψεις για νέο iPhone απ' του χρόνου, μαζί σου. Ανάλογα τι θα δώσουν στο καινούριο μοντέλο και αν θα 'χει αρχίσει ως τότε να μου σπάει τα νεύρα το παλιό.

EDIT: Πότε θα κυκλοφορήσει το iPhone 7 128GiB Jet Black, shut up and take my money!!!

:P

Επεξ/σία από Haldol
  • Like 1
Δημοσ.

Όταν ήθελα να πάρω το iPhone 6 περίμενα πολύύύ καιρό. Είχε έρθει επισήμως στη χώρα αλλά από διαθεσιμότητα 0. Στα χέρια μου ήρθε αρκετά αργά, ίσως και 1-2 μήνες μετά την επίσημη έναρξη της κυκλοφορίας. Από Public κι εγώ.

Γιαυτο το λογο και τα καταστηματα στελνουν ενημερωτικα email για κρατησεις κινητων για να γνωριζουν εκτως των αλλων τι ζητηση υπαρχει. Και εστω οτι δεν βρηκες απο public τον πρωτο καιρο.Τους ρωταγες ποτε θα φερουν νεα κινητα και αν σου λεγανε 1-2μηνες ή οτι δεν ξερουν κοιταζες απο αλλου.

Δημοσ.

Το θέμα ήταν ότι μου λέγανε "από 'βδομάδα" κάθε φορά, όχι "σε 2 μήνες" ώστε να πω κι εγώ "καλά ξυπνητούρια, ακυρώνω". Πάλι καλά που βρέθηκε ένας γνωστός και δούλευε στο Public και μου είπε τι ακριβώς συμβαίνει με τη διαθεσιμότητα, ώστε να μην παίρνω τηλέφωνα κάθε 3 μέρες.

Από την άλλη εντάξει, δεν έπαθα και τίποτα. Έμεινα για λίγο καιρό παραπάνω με το παλιό. Δεν το 'χω κι άχτι να πάρω day-1 τη συσκευή. Μία φορά έτυχε και το 'κανα (iPhone 4) και τι κατάλαβα; 

:P

Δημοσ.

Αν δεν άκουσα λάθος, φέτος θα έρθει πιο νωρίς από ποτέ στην Ελλάδα, μια βδομάδα μετά την πρώτη κυκλοφορία. Οπότε θα υπάρχει και πιο σύντομα διαθεσιμότητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...