afairesths Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα μιας και συνεχιστηκε το τοπικ και απο αλλους ενδιαφερουμενους ας να το συνεχισω και εγω , εγω εβαλα προσφατα αυτη την πηγη σε vw polo 2003 1.4 , και με το που την εβαλα παραμορφωθηκε τελειως ο ηχος και δεν ακουγεται καθολου καλα ουτε στα χαμηλα ουτε στα ψηλα , οποτε θελω να μου προτεινεται 2 ηχεια για μπροστα με μπατζετ 60€ για αρχη και βλεπουμε ωστε να εχω ικανοποιητικο ηχο. Ευχαριστω εκ των προτερων
WalkerSW Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα μιας και συνεχιστηκε το τοπικ και απο αλλους ενδιαφερουμενους ας να το συνεχισω και εγω , εγω εβαλα προσφατα αυτη την πηγη σε vw polo 2003 1.4 , και με το που την εβαλα παραμορφωθηκε τελειως ο ηχος και δεν ακουγεται καθολου καλα ουτε στα χαμηλα ουτε στα ψηλα , οποτε θελω να μου προτεινεται 2 ηχεια για μπροστα με μπατζετ 60€ για αρχη και βλεπουμε ωστε να εχω ικανοποιητικο ηχο. Ευχαριστω εκ των προτερων Αμα πριν τα ηχεια παιζαν καλα και με την καινουργια πηγή παραμορφώνουν ακομη και σε χαμηλές σταθμες ή η πηγή έχει πρόβλημα ή η συνδεσμολογία ειναι λάθος.... 1
afairesths Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι σε χαμηλες με μια προηγουμενη πηγη(pioner) δεν ειχε τοσο θεμα , και επειδη η νεα πηγη ειχε 16πιν συνδεση , την συνδεσα μονος μου , οποτε θα το κοιταξω πρωτα μηπως φταιει η πηγη , αν ειναι ετσι και με καλυπτει ο ηχος τοτε θα μεινω ως εχει.
@topos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Μαλλων η προηγουμενη πηγη σου ηταν κατα πολυ καλυτερη. Υ.γ Εαν κ ξεφευγουμε απο το θεμα να κανω μια ερωτηση κ εγω. Καποιες φορες (μπορει 2 φορες/βδομαδα)κοβετε ο ηχος απο το δεξι ηχειο. Υποπτευομουν την καλωδιωση, αλλα εαν δυναμωσω την ενταση στιγμιαια ξαναπαιρνει μπροστα(και συνεχιζει να παιζει οκ ακομα και την ξαναχαμηλωσω. Οποτε η ερωτηση μου,με αφηνει σιγα σιγα η πηγη η το ηχειο? (Αν και δεν νομιζω οτι σημασια->εργοστασιακα ηχεια seat ibiza 2006 με jvc πηγη ιδιας εποχης και παιζει αποκλειστικα ραδιοφωνο) Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2016 από @topos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα