Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα μιας και συνεχιστηκε το τοπικ και απο αλλους ενδιαφερουμενους ας να το συνεχισω και εγω , εγω εβαλα προσφατα αυτη την πηγη σε vw polo 2003 1.4 , και με το που την εβαλα παραμορφωθηκε τελειως ο ηχος και δεν ακουγεται καθολου καλα ουτε στα χαμηλα ουτε στα ψηλα , οποτε θελω να μου προτεινεται 2 ηχεια για μπροστα με μπατζετ 60€ για αρχη και βλεπουμε ωστε να εχω ικανοποιητικο ηχο. 

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Καλησπερα μιας και συνεχιστηκε το τοπικ και απο αλλους ενδιαφερουμενους ας να το συνεχισω και εγω , εγω εβαλα προσφατα αυτη την πηγη σε vw polo 2003 1.4 , και με το που την εβαλα παραμορφωθηκε τελειως ο ηχος και δεν ακουγεται καθολου καλα ουτε στα χαμηλα ουτε στα ψηλα , οποτε θελω να μου προτεινεται 2 ηχεια για μπροστα με μπατζετ 60€ για αρχη και βλεπουμε ωστε να εχω ικανοποιητικο ηχο. 

Ευχαριστω εκ των προτερων

Αμα πριν τα ηχεια παιζαν καλα και με την καινουργια πηγή παραμορφώνουν ακομη και σε χαμηλές σταθμες ή η πηγή έχει πρόβλημα ή η συνδεσμολογία ειναι λάθος....

• Like 1
Δημοσ.

Ναι σε χαμηλες με μια προηγουμενη πηγη(pioner) δεν ειχε τοσο θεμα , και επειδη η νεα πηγη ειχε 16πιν συνδεση , την συνδεσα μονος μου , οποτε θα το κοιταξω πρωτα μηπως φταιει η πηγη , αν ειναι ετσι και με καλυπτει ο ηχος τοτε θα μεινω ως εχει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαλλων η προηγουμενη πηγη σου ηταν κατα πολυ καλυτερη.

Υ.γ Εαν κ ξεφευγουμε απο το θεμα να κανω μια ερωτηση κ εγω.

Καποιες φορες (μπορει 2 φορες/βδομαδα)κοβετε ο ηχος απο το δεξι ηχειο.

Υποπτευομουν την καλωδιωση, αλλα εαν δυναμωσω την ενταση στιγμιαια ξαναπαιρνει μπροστα(και συνεχιζει να παιζει οκ ακομα και την ξαναχαμηλωσω.

Οποτε η ερωτηση μου,με αφηνει σιγα σιγα η πηγη η το ηχειο?

(Αν και δεν νομιζω οτι σημασια->εργοστασιακα ηχεια seat ibiza 2006 με jvc πηγη ιδιας εποχης και παιζει αποκλειστικα ραδιοφωνο)

Επεξ/σία από @topos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...