Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Σχεδιάζω να αγοράσω το πρώτο μου headset και ψάχνομαι. Budget μεταξύ 30€ και 70€ (αρκεί να κάνουν τη διαφορά με των 30€).

Πήρε το μάτι μου τα coolermaster sonuz και τα steelseries siberia 200, ωστόσο δε βρήκα κάτι το ενδιάμεσο, ούτε κάποια παρόμοια πρόταση. Μάλλον είναι υποκειμενική η αξιολόγησή τους... Έχετε κάποια άλλη πρόταση; Χρήση θα είναι all round, λίγο gaming, λίγο μουσική, τίποτα το εξεζητημένο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ψάξεις για τα Hyper X Cloud (Skroutz), θα δεις ότι έχουν αναφερθεί πολλές φορές -ειδικά στις προσφορές ως ότι, ίσως, πιο "τίμιο" μπορείς να πάρεις κάτω των 100€-.

Τα συγκεκριμένα τα έχω και τα χρησιμοποιώ καθημερινά. Είναι όντως εξαιρετικά, ιδιαίτερα για την τιμή που προσφέρονται. Αρκετά συχνά μπαίνουν σε προσφορά σε eshop και you.gr

Ξέρω ότι ξεφεύγουν λίγο από το budget σου, όμως αν μπορείς να διαθέσεις αυτά τα χρήματα, έφυγες ασυζητητί για αυτά.

*Στα συγκεκριμένα, υπάρχει και η version 2, που το μόνο διαφορετικό που σου προσφέρει είναι το usb που σου παρέχει "7κάναλο ήχο". Φυσικά και πιο ακριβά.

**Υπάρχει και η έκδοση Core. Απ'όσο βλέπω η συγκεκριμένη έκδοση έρχεται χωρίς εξτρά. Δε βρήκα όμως τι ακριβώς δεν περιέχει ( ίσως δεύτερα ear pads; ). Δες και εδώ για τα Core.

Επεξ/σία από giorgos147
  • Like 1
Δημοσ.

Αν ψάξεις για τα Hyper X Cloud (Skroutz), θα δεις ότι έχουν αναφερθεί πολλές φορές -ειδικά στις προσφορές ως ότι, ίσως, πιο "τίμιο" μπορείς να πάρεις κάτω των 100€-.

Τα συγκεκριμένα τα έχω και τα χρησιμοποιώ καθημερινά. Είναι όντως εξαιρετικά, ιδιαίτερα για την τιμή που προσφέρονται. Αρκετά συχνά μπαίνουν σε προσφορά σε eshop και you.gr

Ξέρω ότι ξεφεύγουν λίγο από το budget σου, όμως αν μπορείς να διαθέσεις αυτά τα χρήματα, έφυγες ασυζητητί για αυτά.

*Στα συγκεκριμένα, υπάρχει και η version 2, που το μόνο διαφορετικό που σου προσφέρει είναι το usb που σου παρέχει "7κάναλο ήχο". Φυσικά και πιο ακριβά.

**Υπάρχει και η έκδοση Core. Απ'όσο βλέπω η συγκεκριμένη έκδοση έρχεται χωρίς εξτρά. Δε βρήκα όμως τι ακριβώς δεν περιέχει ( ίσως δεύτερα ear pads; ). Δες και εδώ για τα Core.

Εχει ολόκληρο θέμα με τα kingston hyperx στις προσφορές  B)

http://www.insomnia.gr/topic/617250-kingston-hyperx-cloud-core-%CF%83%CF%84%CE%B1-4170-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-gearbest/

Βγαίνουν γύρω στα 40 ευρώ εάν αντέχεις την αναμονή να φτάσουν από κίνα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπορεις να τα παρεις απο κινα τα hyper x cloud http://www.gearbest.com/gaming-headphones/pp_392314.html?utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale ειναι σε προσφορα  εδω σου εχω εναν οδηγο αγορας απο την κινα αμα δεν ξερεις πως ειναι ευκαιρια παντως 

.Αλλιως σου προτεινω τα razer kraken usb που ειναι κομπλε Επεξ/σία από youjiz kavouris

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...