mgee Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα σας! Ενας φιλος εχει επιδοτηση και μπορει να επιλεξει μονο απαυτα τα 3. Ποιο προτείνετε?
technology_guy Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Θα ελεγα το htc m9 μονο και μονο επειδη ειναι περσινη ναυαρχιδα, σε αντιθεση με τα υπολλοιπα.
Fulgore Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα σας! Ενας φιλος εχει επιδοτηση και μπορει να επιλεξει μονο απαυτα τα 3. Ποιο προτείνετε? Πρωτη φορα το διαβαζω αυτο
ziaba Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Θα ελεγα το htc m9 μονο και μονο επειδη ειναι περσινη ναυαρχιδα, σε αντιθεση με τα υπολλοιπα.+ 1 μόνο και μόνο που ναι ναυαρχίδα άρα θα πάρει και καμιά αναβάθμιση android αξίζει και από specs είναι αρκετά πιο δυνατό
AlienTechGR Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Συμφωνώ και εγώ με τους παραπάνω. Μια περσινή ναυαρχίδα είναι πάντα προτιμότερη από κάποιο φετινό mid-range.
mgee Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Οκ ευχαριστώ! Και γω για το htc λεω. Δεν εχω καταλαβει καλα, καπου δουλεύει η μανα του και της δινουν επιδοτηση σε τιμές σκρουτζ και μεχρι 400 ευρω.. Και μονο αυτα τα 3 αξιζουν αποσα μου εδειξε.
panos- Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Πρωτη φορα το διαβαζω αυτο Μπορεί και υπερεπιδότηση. Σε εμένα μου έδιναν 150 ευρώ για οποιαδήποτε συσκευή η έκπτωση στο πάγιο, αλλά 250 για δυο τρία άλλα κινητά που δεν θυμάμαι τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα