sundance_kid Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Λοιπόν επειδή προχωράει το θέμα και ψιλοσοβαρά, να προσθέσω και εγώ την σοβαρή μου opinion. Το να χρησιμοποιήσεις keylogger, σε κάνει αυτομάτως cybercriminal.- Υποκλέπτεις δεδομένα κάποιου χωρίς την συγκατάθεση του, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται. Τι θέλω να πώ; Ότι ο μπαμπας, ακόμα και να έχει γκόμενα ή διακινεί όργανα (μουσικά φυσικά), άνετα τραβολογάει μάνα - κορη ή οποιονδήποτε σε δικαστήριο, γιατί κάποιος θα πετάξει το θεικό "Τα είδα τα μηνύματα σου Μήτσο στη Ρωσσιδούλα, έβαλε η φίλη της Χρυσούλας ένα μαραφέτι και τα είδαμε όλα" Ο keylogger κατα 99% θα γυρίσει μπουμεραγκ, θα δείς στο ΦΒ σου δημοσιευμένες σπιρουλίνες και τσονδες και την πέιπαλ σου να αδειάζει νεράκι. Μάθετε πως για να είσαι ευτυχισμένος στη ζωή, δεν πρέπει να σε αφορά ούτε στο ελάχιστο τι κάνει ο άλλος. Εσυ την δουλειά σου - αυτός την δική του. Οπότε αφήστε στην ακρη ιστορικά και keyloggers και ασχοληθείτε με κάτι άλλο. Χειμωνίαζει. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Βάλτο να κάνει αυτόματα forwarding όλα τα εξερχόμενα emails σε μια νέα διεύθυνση. Δες εδώ για παράδειγμα: https://webapps.stackexchange.com/questions/24626/send-a-copy-of-outbound-messages-to-another-address
Luciddream Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Λοιπόν επειδή προχωράει το θέμα και ψιλοσοβαρά, να προσθέσω και εγώ την σοβαρή μου opinion. Πέρα απο την πλάκα που κάναμε στα πρώτα πόστς, το θέμα δεν πάει πουθενά ούτε ψιλο - σοβαρά. Αυτά τα θέματα είναι τελείως off topic και θα έπρεπε να διαγράφονται - μεταφέρονται απο κάποιον moderator. Δεν είναι η πρώτη φορά που ανοίγει άσχετο θέμα στο section του προγραμματισμού. Ας πάει στο software αν είναι. Απορώ αν υπάρχει καν moderator εδω πέρα.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Πρακτικά είναι περισσότερες οι πιθανότητες να δοθεί απάντηση εδώ παρά σε ένα section που αφορά γενικότερα θέματα λογισμικού.
vasoula13 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Ευχαριστω για τη βοηθεια παιδια θα το δοκιμασω σορρυ οποιον πειραξε το ποστ αλλα καποιος που ασχολειται με προγραμματισμο θα ξερε να με βοηθησει κ οχι καποιοσ με λογισμικο π ειναι ασχετο ! Οποτε αν ξερατε ασ βοηθαγατε απο το να σχολιαζετε βλακειες επειδη δεν ξερετε
kwstaskara Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Πέρα απο την πλάκα που κάναμε στα πρώτα πόστς, το θέμα δεν πάει πουθενά ούτε ψιλο - σοβαρά. Αυτά τα θέματα είναι τελείως off topic και θα έπρεπε να διαγράφονται - μεταφέρονται απο κάποιον moderator. Δεν είναι η πρώτη φορά που ανοίγει άσχετο θέμα στο section του προγραμματισμού. Ας πάει στο software αν είναι. Απορώ αν υπάρχει καν moderator εδω πέρα. Η μπλα-μπλα η software οσο για moderator την ίδια απορία έχω και εγώ. Ευχαριστω για τη βοηθεια παιδια θα το δοκιμασω σορρυ οποιον πειραξε το ποστ αλλα καποιος που ασχολειται με προγραμματισμο θα ξερε να με βοηθησει κ οχι καποιοσ με λογισμικο π ειναι ασχετο ! Οποτε αν ξερατε ασ βοηθαγατε απο το να σχολιαζετε βλακειες επειδη δεν ξερετε Αφού λες ότι είπα βλακείες δηλαδή αδίκως εκανα σαρκασμό σε ένα νέο θεμα στο προγραμματισμο που είναι τελειως ασχετο αφου δεν εχει καμία σχέση με κώδικα η κατι παρομοίου χαρακτήρα,είναι σαν να πάω να χορέψω καλαματιανό σε μπάρ που ακούνε Rock μουσική.Και αφού λες ότι δεν ξέρω ένα θα σου πώ ξέρω αρκετά εγώ αυτά τα έκανα από τα 13 μου και όχι σε γνωστούς και μετά εμάθα τι σφάλμα έκανα δηλαδή να παρακολουθώ άλλους ανθρώπους χωρίς την θελήση τους το οποίο είναι και παράνομο γιατί ποτέ δεν σκέφτηκα την θέση τους το να σε παρακολουθούνε.Απλά πίστευα ότι θα είχε πλάκα και ότι δεν είναι κακό σαν παιδί.Πιστεψέ με ξέρω πολλά από αυτά αλλά δεν θα σε βοηθήσω σε κάτι που είμαι εναντίων και όλος κόσμος φυσικά.Δεν υπάρχει περίπτωση να παρακινήσω καποιον να κανει κάτι τέτοιο .Και πράγματικα αν δεν ήξερα από προγραμματισμό δεν θα ήμουν καν σε αυτό το θέμα και να απντάω. Και κάτι τελευταίο δεν είναι τυχαίο που λένε ότι η περιέργια τρώει τον αφέντη.Συμβουλή μου let other people do whatever they want in their lives simple enough huh? Η εμπιστοσύνη είναι το ποιο σημαντικό πράγμα.
Luciddream Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Ευχαριστω για τη βοηθεια παιδια θα το δοκιμασω σορρυ οποιον πειραξε το ποστ αλλα καποιος που ασχολειται με προγραμματισμο θα ξερε να με βοηθησει κ οχι καποιοσ με λογισμικο π ειναι ασχετο ! Εμένα δεν με πείραξε το ποστ. Αν με πείραζε θα το είχες καταλάβει ήδη, θα ήμουν πιο εκδηλωτικός. Προς το forum πήγαιναν περισσότερο αυτά που είπα, ότι χρειάζεται λίγο παραπάνω δουλίτσα στην διαχείρηση. Αν ακόμα και μετά απο αυτά που είπαμε δεν έχεις καταλάβει ότι το ποστ σου είναι τελείως άσχετο με προγραμματισμό, τότε δεν έχουμε εμείς το πρόβλημα αλλά μάλλον εσύ. Και για επιλογή δίκυκλου θα μπορούσα να σε βοηθήσω, για αθλήματα, πολεμικές τέχνες, PC games, κ.α. Δηλαδή όλα θα τα συζητάμε στο τοπικ του προγραμματισμού? Αυτό το πράγμα που οι προγραμματιστές θεωρούνται τα παιδιά για όλες τις δουλειές, πίστεψε με το ζούμε καθημερινά μέσα απο τις οικογένειες μας πρώτα. Δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμας. Αλλά δεν σημαίνει ότι μας αρέσει κιόλας. Αν θέλεις πρόταση για κάποιο πρόγραμμα, πρέπει να το ζητήσεις στο κατάλληλο τοπικ. Ο προγραμματισμός είναι μια επιστήμη που χρειάζεται διάβασμα, υπομονή, ταλέντο, σπουδές, ξανά διάβασμα, και ξανά υπομονή. Και με το να ρωτάς πράγματα που δεν έχουν σχέση με προγραμματισμό σε αυτο το τοπικ είναι τουλάχιστον ασέβεια προς τους επιστήμονες που έχουν επιλέξει αυτήν την επαγγελματική κατεύθυνση. 1
pmav99 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 ,είναι σαν να πάω να χορέψω καλαματιανό σε μπάρ που ακούνε Rock μουσική. It can be done...! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα