Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας! στο ιστορικο αναζητησης μου εμφανιζονται mail τα οποια ομως ειναι διεγραμμενα οταν παταω την διευθυνση αλλα στην αναζητηση μου εμφανιζει μερος του μημυματος μαζι με κατι αλλουσ κωδικουσ που δεν μπορω να διαβασω εγω..και ενω βλεοω το ονομα του αποστολεα δεν μπορω να εντοπισω τον παραληπτη του mail... υπαρχει καποιοσ να με βοηθησει? εχω και φωτο για να καταλαβετε αν θελετε

Δημοσ.

γεια σας! στο ιστορικο αναζητησης μου εμφανιζονται mail τα οποια ομως ειναι διεγραμμενα οταν παταω την διευθυνση αλλα στην αναζητηση μου εμφανιζει μερος του μημυματος μαζι με κατι αλλουσ κωδικουσ που δεν μπορω να διαβασω εγω..και ενω βλεοω το ονομα του αποστολεα δεν μπορω να εντοπισω τον παραληπτη του mail... υπαρχει καποιοσ να με βοηθησει? εχω και φωτο για να καταλαβετε αν θελετε

what ?είναι διαγραμμένα αλλά στα εμφανίζει μαζι με κωδικούς που δεν μπορεις να τους διαβάσεις αλλά τα βλέπεις και βλέπεις και το ονομά του αποστολεα και δεν μπορεις να εντοπίσεις τον παραλήπτη αρα άλλος ο αποστολέας και δεν εισαι  εσύ ο παραλήπτης και μπορεις και τα βλέπεισ μεσω google chrome αλλα για καποιο λογο δεν είναι δικα σου τα mail αφου δεν γνωρίζεις το παραληπτη και τον αποστολεα συν ότι βλέπεις κωδικούς που δεν μπορεις να τους δεις αρα στην δεν βλέπεις τιποτα .Πω μπερδεψα τα λόγια μου τι λέω ρε 1 ωρα τα μεσάνυχτα !tumblr_o4q4xfm_GWa1r8asibo1_1280.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Λογικά τίποτα headers(?!?!?!) βλέπεις ή τα κατάλοιπα απο κάποιο cookie.

Αντμιναίοι, βάλτε και ένα subforum "hire a hax0r" (ντίπ γουέπμ φάση), υπάρχει κοσμάκης που πονεί εδωμέσα.

Δημοσ.

Δεν προκειται για φβ φυσικα.η κολλητη μου θελει να δει που εχει στειλει δικος της ανθρωποσ αυτο το mail.η φωτο ειναι απο το ιστορικο της google μολις παταει πανω σε ενα μηνυμα της βγαζει κατω το mail του αποστολεα φυσικα αλλα ολα τα αλλα δεν μπορει να τα διαβασει ουτε να βρει τον παραληπτη..το μηνυμα δεν υπαρχει ουτε στο yahoo γιατι το ανοιγει κανονικα με κωδικο αλλα φαινεται διεγραμμενο.αν μπορειται βοηθηστε με ευχαριστω !!!

Αυτη ειναι η φωτο

post-173543-0-68556900-1473240184_thumb.jpeg

Δημοσ.

Αφού έχει physical access στο μηχάνημα του γκόμενου, πες της να εγκαταστήσει κάποιον keylogger και στο τέλος κάθε 2-3 ημερών να κοιτάζει τα logs του προγράμματος για να δει τι έχει γράψει ο δικός της.

• Like 3
Δημοσ.

Αυτο το σκεφτηκα κ γω...εχεις καποιο να μου προτεινεις ? Παντως δεν μπορουμε να βρουμε με τιποτα τον παραληπτη ? Με την επιθεωρηση στοιχειου η με το IP της ?

Δημοσ.

Αν φτιάξετε το κατάλληλο UI με Visual Basic, πιστεύω μπορείτε να πετύχετε αυτό που θέλετε, αλλά θα χρειαστεί να ασχοληθείτε αρκετά.

Όσο για πρόταση keylogger εφαρμογής, ιδέα δεν έχω, αλλά καλή τύχη στην αναζήτηση (γνωρίζω περίπτωση γυναίκας που δεν είχε ιδέα από υπολογιστές, έκανε αυτό που ανέφερα στο προηγούμενο μήνυμα και διαπίστωσε πως ο άντρας της όντως την απατά. Αν το κατάφερε αυτή, είμαι σίγουρος πως και εσείς τελικά δεν θα αντιμετώπισετε ιδιαίτερο πρόβλημα).

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να βρείτε τον παραλήπτη από το ιστορικό του browser στη συγκεκριμένη τουλάχιστον περίπτωση. Θα μπορέσετε να το δείτε αυτό μόνο αν κάπου κάπως υπάρχει αντίγραφο του email που εστάλη.

Η κολλητή σου πριν κάνει οτιδήποτε άλλο καλό θα ήταν να σκεφτεί ότι

1. be careful what you wish for, it might happen
  2. μπαίνοντας όλο και πιο βαθειά σε αυτά τα νερά περνάει γραμμές (και στη σχέση της, και εσωτερικά στο μυαλό της) από τις οποίες δεν υπάρχει γυρισμός
  • Like 2
Δημοσ.

Γενικα ψηλo ακυρο εν ετη 2016 να ανταλλασσεις γκομενικα email την ιδια στιγμη οπου υπαρχει app ειδικα για αυτο και ακουει στο ονομα snaptchat

Δημοσ.

Δεν προκειται για γκομενο αλλα για τον πατερα της και χρησιμοποιει το mail αλλα πλεον οχι για αυτο και το χει συνεχεια ανοιχτο στο pc της..δεν εχω ιδεα για αυτο που μου προτεινεις με το UI αλλα ναι θα δοκιμασει για keylogger..στο κινητο τα διαγραγει ολα οποτε δεν μπορει καπωσ να βρει κατι.. :/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...