Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΑιδια εχω μια ερωτηση.

Εχω στον υπολογιστη μου 3 δισκους 1 ssd και δυο μηχανικους (1 τερα και 200ΜΒ αντιστοιχα).

Ο τελευταιος ειχε 3 partition με πολυ σαβουρα οποτε ειπα να του κανω ενα φορματ.

Εσβησα το περιεχομενο των partition μετα απο αυτο ομως εχω την παρακατω εικονα

5d1fua.jpg

οπου ο δισκος 2 ειναι ο δισκος για τον οποιο μιλαμε. Το προβλημα ειναι οτι δεν εμαφανιζεται στον υπολογιστη μου (κανονικα ομως στο disk management)>

Epiπλεον ο δισκος 3 κανονικα δεν υπαρχει. Με δεξι κλικ μου βγαζει αυτα.

o69ssm.jpg

αυτο που θελω ειναι αφενος μεν να ενωσω ολα τ α partition toy 200αρη σε ενα και κυριως να φανει στον υπολογιστη μου. Αν εξαφανιστει και ο δισκος 3 ακομη καλυτερα......... 

Δημοσ.

το σκεφτηκα και το ειχα ηδη κανει.

Δεν μου το βγαζει σαν επιλογη /.

Οι επιλογες που μου βγαζει ειναι οι κατωθι.

2q20ehk.jpg

Δημοσ.

Με το «Νέος απλός τόμος...» θα μπορέσεις να φτιάξεις διαμέρισμα και θα το βλέπεις κανονικά στην Εξερεύνηση των Windows. Τώρα δεν ξέρω αν με τη Διαχείριση δίσκων των Windows καταφέρεις να τα ενώσεις τελικά όλα ωραία σε ένα partition, γιατί εγώ παλιά θυμάμαι δεν το είχα καταφέρει και το έκανα τελικά με το MiniTool Partition Wizard.

Δημοσ.

Για να τα ενωσεις σε ενα πρεπει να καταργησης και το μικρο partition για να κανεις ετσι διαμορφωση σε ολο τον τομο.

To Disk 3 μαλλον το εχει φτιαξει το λειτουργικο σου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια επανερχομαι γιατι αντιμετωπιζω καποια θεματα.

Καταρχας ενωσα τα partition με το mini tool.

ΟΛα καλα μεχρι εδω.

Παραδοξως ομως το συστημα μου βγαζει εναν εξτρα δισκο που δεν υπαρχει στην περιπτωση μας τον δισκο 2

s2b9xi.jpg

ο οποιος και φαινεται να εχει μεσα ενα αρχειο. Οταν πας να μετακινησεις το αρχειο αυτο ο δισκος εξαφανιζεται απο το Intel rapid(ο δισκος Sata καταργηθηκε).

Στην επανεκκινηση επανεμφανιζεται κοκ.

Δεν ξερω αν εχει σχεση με τη διαδικασια του partition (μπορει και οχι).

Επεξ/σία από louben

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...