life is music Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 θελω να ντισω τα καλωδια του pc ξερει κανενας να μου πει που μπορω να βρω καλοδια γ να ντισω τα καλοδια του pc ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 τι ακριβως θελεις;;; δεν θα καταλαβη κανεις ετσι οπως το γραφεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Εννοει τα καλωδια του τροφοδοτικου... https://www.google.gr/search?q=sleeve+cables&safe=off&client=ms-android-om-lge&site=webhp&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi9m_P6yvvOAhWKvRoKHediD6cQ_AUIBygB&biw=360&bih=518&dpr=4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Ta kalodia Σάτα εννοώ αν μπορώ να τα ρω και σε άλλα χρώματα γ να μπορώ να τα ταίρια ξω με τα άλλα π έχω στο pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denis_kos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Ta kalodia Σάτα εννοώ αν μπορώ να τα ρω και σε άλλα χρώματα γ να μπορώ να τα ταίρια ξω με τα άλλα π έχω στο pc Σου έχω απαντήσει στο άλλο νήμα που έκανες με ίδιο τίτλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα