life is music Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 θελω να ντισω τα καλωδια του pc ξερει κανενας να μου πει που μπορω να βρω καλοδια γ να ντισω τα καλοδια του pc ?
nikos1982 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 τι ακριβως θελεις;;; δεν θα καταλαβη κανεις ετσι οπως το γραφεις.
tsilitheo1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Εννοει τα καλωδια του τροφοδοτικου... https://www.google.gr/search?q=sleeve+cables&safe=off&client=ms-android-om-lge&site=webhp&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi9m_P6yvvOAhWKvRoKHediD6cQ_AUIBygB&biw=360&bih=518&dpr=4
life is music Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Ta kalodia Σάτα εννοώ αν μπορώ να τα ρω και σε άλλα χρώματα γ να μπορώ να τα ταίρια ξω με τα άλλα π έχω στο pc
denis_kos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Ta kalodia Σάτα εννοώ αν μπορώ να τα ρω και σε άλλα χρώματα γ να μπορώ να τα ταίρια ξω με τα άλλα π έχω στο pc Σου έχω απαντήσει στο άλλο νήμα που έκανες με ίδιο τίτλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα