Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

SKYTEC SKY-240 Τελικός Ημιεπαγγελματικός Ενισχυτής 2x120 Watt Max @ 8 Ohm

SKY-240 Τελικός Ημιεπαγγελματικός Ενισχυτής 2x120 Watt Max @ 8 Ohm

ο ένα λόγο ενισχυτής θα παίζει 2 ηχεία 6 ohm ? θα υπάρχει πρόβλημα? τι σημαίνει τελικός ? αντί για ολοκληρωμένος?
Δημοσ.

Οι περισσότεροι αν οχι ολοι οι επαγγελματικοι τελικοι κατεβαινουν μεχρι και 4ohm προβλεπόμενα. Απο οτι ειδα αυτος δεν αποτελει εξαιρεση. Δεν θα εχεις κανενα θεμα. Αν και ο συγκεριμενος βγαζει πολυ μικρη ισχυ για Professional. Ψιλο της πλακας να ξερεις αν ειναι να τον αγορασεις.

Τελικος ενισχυτης ειναι αυτος που ειναι μονον ενισχυτης. Δηλαδη για την χρηση του απαιτειται μοναδα προενισχυσης. Οι προενισχυτες εχουν το volume control, τις εισοδους - εξοδους καθως και την εναλλαγή αυτων και τα ρυθμιστικα του ηχου.

Ο ολοκληρωμενος τον εχει ενσωματομενο.

Για να χρησιμοποιησεις αυτον τον ενισχυτη με ασφαλεια χρειαζεταο ενας φθηνος μικτης η κονσολα που θα κανει τα χρεη προενισχυτη.

Δημοσ.
ευχαριστώ πολύ 

άρα ουσιαστικά για καλύτερη απόδοση και ασφάλεια στα ηχεία μου χρειάζομαι έναν ολοκληρωμένο

σκοπεύω να τρέχω home ηχεία μικρών ohm 6

τον βρήκα 45 ευρώ

post-120148-0-24506900-1473225343_thumb.jpg

Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ 

άρα ουσιαστικά για καλύτερη απόδοση και ασφάλεια στα ηχεία μου χρειάζομαι έναν ολοκληρωμένο

σκοπεύω να τρέχω home ηχεία μικρών ohm 6

τον βρήκα 45 ευρώ

Λαθος τι σχεση εχει αν ειναι ολοκληρωμενος μονο και ειναι πατατα;

Δημοσ.

Λαθος τι σχεση εχει αν ειναι ολοκληρωμενος μονο και ειναι πατατα;

για τα ηχεία που είδες στην εικόνα πάνω και πατάτα τα παίζει 

Δημοσ.

Εγω αναφερομαι σε αυτο που εγραψες:

Ο ολοκληρωμενος  (οποιος να ναι) δεν ειναι εγγυηση ουτε για καλυτερη αποδοση ουτε για ασφαλεια

Δημοσ.

Οχι δεν ειπε αυτο ειπε οτι ο ολοκληρωμενος εχει και προενισχυτη

Υπαρχουν ολοκληρωμενοι των 100€ και τελικοι των 10000€ ποιος λες να ειναι καλυτερος;

Δημοσ.

Ο ενισχυτης ειναι rms 60w ανα καναλι στα 8Ω

Αν τα ηχεια ειναι στα ιδια Ω και με καλη ευαισθησια γυρω στα 90db ναι

Τα philips ειναι μαλον για μικροσυστηματα οποτε ναι αν και δεν ειναι ιδιαιτερα δυνατος ενισχυτης

Τωρα σαν ποιοτητα απο τον συνδυασμο μην περιμενεις και πολλα εκτος αν δεν εχεις απαιτησεις

Καλο ειναι να μην τα παραζορισεις με πολλα πριμα τα ηχεια γιατι τα τουιτερ καιγονται ευκολα απο μικρους εισχυτες

στις πολλες παραμορφωσεις

Δημοσ.

Τι να σου πω στο audio συνηθως ειναι οτι πληρωνεις παιρνεις

Αν θελεις γκαζια μαλον το σετ θα αποδειχθει λιγο για να μη σου πω οτι θα καει και κατι

Αν θελεις να χτισεις κατι και να μην το αλλαξεις γρηγορα κοιτα για ενα καλης ποιοτητας ενισχυτη αναγκαστικα ολοκληρωμενο

γυρω στα 200w να οδηγησει ανετα ηχεια των 90+  db

• Like 1
Δημοσ.
OK ευχαριστώ θα κοιτάξω σε δεύτερο χέρι τίποτα.

καμια προτίμηση σε μάρκα?

τώρα έχω τα tubro X 2.1 είναι αρκετά καλά για house- deep - για rock τα κλάνουν όμως

Τι να σου πω στο audio συνηθως ειναι οτι πληρωνεις παιρνεις

Αν θελεις γκαζια μαλον το σετ θα αποδειχθει λιγο για να μη σου πω οτι θα καει και κατι

Αν θελεις να χτισεις κατι και να μην το αλλαξεις γρηγορα κοιτα για ενα καλης ποιοτητας ενισχυτη αναγκαστικα ολοκληρωμενο

γυρω στα 200w να οδηγησει ανετα ηχεια των 90+  db

OK ευχαριστώ θα κοιτάξω σε δεύτερο χέρι τίποτα.

καμια προτίμηση σε μάρκα?

τώρα έχω τα tubro X 2.1 είναι αρκετά καλά για house- deep - για rock τα κλάνουν όμως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...