Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Εχω ενα δισκο Samsung 2ΤΒ εξωτερικο usb3.
Μεχρι προχτες λειτουργουσε μια χαρα..
Τον εβαλα σε μια τηλεωραση να δω μια ταινια..και εκει που επαιζε η ταινια..καποιος τραβιξε το καλωδιο της τηλεωρασης απο την μπριζα και εκλεισαν ολα..
Απο εκεινη τη στιγμη και μετα οσες φορες και να προσπαθησα..οταν ανοιγα το φακελο με τις ταινιες..μου ελεγε σφαλμα κατεστραμενο αρχειο.
Μεχρι που το πηγα και το εβαλα σε ενα laptop να δω γιατι δεν διαβαζει τον φακελο.
και δεν ανοιγε ο φακελος ουτε στο λαπτοπ..εδειχνε κενος..σαν να μην εχει τιποτα μεσα..η χωρητικοτητα του δισκου παραμενει η ιδια ομως..δεν εχει σβηστει τιποτα..
Πατησα λοιπον ελεγχο για πιθανα σφαλματα απο τις ιδιοτητες..και μολις τελειωσε ο ελεγχος..ο φακελος με τις ταινιες και μερικοι ακομα φακελοι γινανε ΑΣΠΡΑ εικονιδια..τα οποια δεν μπορουν να ανοιξουν..
Αυτο δεν εγινε σε ολους του φακελους..παρα σε 8..
Ο δισκος εχει μεσα αλλους 11 με σειρες και αλλα Που παιζουν και ανοιγουν κανονικα..

Υπαρχει καποια δυνατοτητα να καταφερω να ανοιξω τα αρχεια μου???
Μπορω να κανω κατι? Ξερει καποιος να με βοηθησει???
Ευχαριστω πολυ.

2 εικονες που δειχνουν τι συμβαινει..

Στην πρωτη ειναι ενας ελεγχος που πατησα τωρα και δεν εμφανισε τπτ για κατεστραμενους τομεις του δισκου..

Και στην δευτερη ειναι τα περιεχομενα του δισκου και εχω σημειωσει ποιοι φακελοι δεν ανοιγουν..
Τα 2 βελακια που εχω βαλει..ειναι αγνωστα αρχεια που δεν τα εχω βαλει εγω στο δισκο και δεν ξερω τι ειναι..

1)2iizggw.png

2)
2iw7iwy.png

Δημοσ.

Ο δίσκος μπορεί να μην έχει πρόβλημα/bad sectors αλλά να έχει πρόβλημα το σύστημα αρχείων. Δοκίμασε καμιά εφαρμογή για επισκευή του Master File Table (MFT).

Βασικά, πριν κάνεις οτιδήποτε, στην εξέταση δίσκων άσε τσεκαρισμένο και το automatically fix file system errors και ξανακάνε εξέταση. Γιατί έβγαλες αυτή την επιλογή?

Δημοσ.

Την ειχα κανει την πρωτη φορα αυτη απο το laptop..ειπα να μην τα κανω και τα 2 μαζι πριν μου πει καποιος καποια γνωμη..

Δεν θελω να το κανω και χειροτερα δλδ...

Το MFT τι κανει? εχει καποια επιπτωση στο δισκο?
Κανω ενα back up τωρα τα υπολοιπα μην χασω και αυτα..αλλα με καιει πολυ ενα αρχει που δεν ανοιγει και θελω οπωσδηποτε να το παρω πισω..ειναι backup6 χρονια πραγματα..

Δημοσ.

Χαλασε το laptop που ηταν το πρωτο..πριν μηνα..εσπασαν τα μηχανικα του δισκου..και τον εκλαψα..
Αυτο ηταν το εφεδρικο..και πηγε κ βαρεσε εκει...

τελικα αυτο το προγραμμα εχει επιπτωσεις πανω στο δισκο?να το τρεξω?

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...