kostas00000 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα. Μία κοπέλα μου πούλησε το iphone 6 αλλά δεν θυμάται κωδικό του icloud ούτε του email της. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να γίνει διαφορετικά ή αποσύνδεση;
turbat0s Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δηλαδή τώρα έχεις πρόσβαση στο email της?
kostas00000 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Όχι...απλός έχω ένα iphone 6 όπου έχει δικό μου λογαριασμό για itunes και λογαριασμό της κοπέλας για icloud όπου δεν θυμάτε κωδικό icloud ούτε email
taslikos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 ειναι ενεργο το find my iphone??? αν ναι δεν ξεκλειδωνει με τιποτα παραμονο με την αποδειξη αγορας. αν ειναι απενεργοποιημενο και απλα θες αποσυνδεση απο τον λογ/σμο της ενα restore και υα ειναι κομπλε.. πριν ανοιξετε τετοιο θεμα να τσεκαρετε πρωτα εχουν ανοιξει 5 ιδια μεσα σε ενα μηνα...
kostas00000 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Αν το κρατήσω έτσι θα υπάρχει πρόβλημα μελλοντικά;
taslikos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 εαν δεν μας απαντησεις σε αυτο που ρωτησα δεν μπορουμε να σου πουμε. ξανα: ειναι ενεργο το find my iphone??? μην μπλεκεις μειλ και icloud ειναι γενικες εννοιες αυτα. εχεις το κινητο στα χερια σου να σε καθοδηγησουμε για να μας πεις?
kostas00000 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι ειναι ενεργοποιημένο το find my phone και το εχω στα χέρια μου
taslikos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι ειναι ενεργοποιημένο το find my phone και το εχω στα χέρια μου τοτε δεν μπορεις να κανεις κατι. βρες αποδειξη αγορας και μιλα με αππλε... επισης επειδη ρωτησες πριν ναι θα εχεις προβλημα με ξενο λογαριασμο γιατι ξερει την ακριβη τοποθεσια σου οποτε θελει και δεν μπορεις να κατευασεις εφαρμογες και να ενημερωνεις το κινητο.
kostas00000 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Η κατάσταση έχει ως εξής... Είχε πάρει το iphone και είχε και ένα galaxy s3 μαζί όπου είχε την σιμ με τον αριθμό που είχε δηλώσει στο gmail και είχε φτιάξει πάνω σε αυτό το icloud . Όμως της έκλεψαν το s3 με την σιμ μαζί και τώρα δεν μπορεί να κάνει ανακτηση κωδικού. Της είπα να πάει σε vodafone και να βγάλει τον ίδιο αριθμό ώστε να της στείλουν καινούργιο κωδικό του gmail και μετά να σταλθεί στο email και για το icloud ο κωδικός
panos- Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Μπορεί να κάνει αντικατάσταση SIM με τον ίδιο αριθμό.
taslikos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Εε τότε τα πράγματα είναι πιο εύκολα κάνει αντικατάσταση σιμ και ξεκλειδώνει έτσι τον λογ/σμο.
kostas00000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Τελικά δεν βγαλαμε άκρη με την vodafone γιατί ο αριθμός λένε ότι ανήκει σε άλλον πλέον.. υπάρχει όμως ή απόδειξη αγοράς! Τι κάνουμε τώρα;
WalkerSW Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Πάρτε τηλέφωνο τον άλλον/αλλη που έχει το νούμερο πλέον και παρακαλεστε να σας βοηθήσει!
kostas00000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Ή vodafone μας είπε πως είναι σε ξένο όνομα και καλώ αλλά λέει πως δεν είναι διαθέσιμο το νουμερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα