Nefelh86 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδια ΣΟΣ! Εχω συνδεση Cosmote, και χρησιμοποιω το ρουτερ που μου εδωσε η εταιρεια (ZXHN H108NS). Ενω πειραματιζομουν με κατι ρυθμισεις για να στησω ενα μινι web server τον υπολογιστη μου (που μαλλον δεν γινεται, τελος παντων), πειραξα μια ρυθμιση στις επιλογες κατω απο το ACS (ή ηταν ACL, δυστυχως δεν μπορω να δω πλεον) Κατω απο τις ειπιλογες αυτες λοιπον αλλαξα μια επιλογη σε web, μηπως δουλεψει η εφαρμογη web server που ηθελα. Απο τοτε και στο εξης, δεν μπορεσα να κανω τιποτα απο εκει, και οποτε προσπαθω να μπω στο interface του ρουτερ (192.168.1.1) μου γραφει The connection has timed outThe server at 192.168.1.1 is taking too long to respond. Παντως συνδεση στο ιντερνετ εχω κανονικα! Αυτο που προσπαθησα να κανω χωρις αποτελεσμα ηταν το να σβησω το ρουτερ, να πιεσω με οδοντογλυφιδα την τρυπουλα reset και να αναψω παλι το ρουτερ, αλλα, προφανως, δεν διορθωθηκε τιποτα
turbat0s Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτο που προσπαθησα να κανω χωρις αποτελεσμα ηταν το να σβησω το ρουτερ, να πιεσω με οδοντογλυφιδα την τρυπουλα reset και να αναψω παλι το ρουτερ, αλλα, προφανως, δεν διορθωθηκε τιποτα Δοκίμασε με ανοιχτό ρούτερ να πιέσεις με την οδοντογλυφίδα για μερικά δευτερόλεπτα.
tsilitheo1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Reset κανεις παντα με αναμμενο ρουτερ. Ολα επανερχονται στις εργοστασιακες ρυθμισεις
poulinos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδια ΣΟΣ! Εχω συνδεση Cosmote, και χρησιμοποιω το ρουτερ που μου εδωσε η εταιρεια (ZXHN H108NS). Ενω πειραματιζομουν με κατι ρυθμισεις για να στησω ενα μινι web server τον υπολογιστη μου (που μαλλον δεν γινεται, τελος παντων), πειραξα μια ρυθμιση στις επιλογες κατω απο το ACS (ή ηταν ACL, δυστυχως δεν μπορω να δω πλεον) Κατω απο τις ειπιλογες αυτες λοιπον αλλαξα μια επιλογη σε web, μηπως δουλεψει η εφαρμογη web server που ηθελα. Απο τοτε και στο εξης, δεν μπορεσα να κανω τιποτα απο εκει, και οποτε προσπαθω να μπω στο interface του ρουτερ (192.168.1.1) μου γραφει The connection has timed out The server at 192.168.1.1 is taking too long to respond. Παντως συνδεση στο ιντερνετ εχω κανονικα! Αυτο που προσπαθησα να κανω χωρις αποτελεσμα ηταν το να σβησω το ρουτερ, να πιεσω με οδοντογλυφιδα την τρυπουλα reset και να αναψω παλι το ρουτερ, αλλα, προφανως, δεν διορθωθηκε τιποτα το acl λογικα ειναι access list για το ποιος θα μπαινει οποτε μαλλον εκοψες τον ευατο σου. β.το zte ειναι για πεταμα.καλο θα ηταν καποιο του εμποριου. γ.αν θες να βλεπεις το Pc απεξω θα πρεπει να κανεις port forward. δ.αν εχεις οτε θα πρεπει να κλεισεις και την αυξημενη ασφαλεια απο το site του οτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα