Ghost_Rider Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Ζηλεύεις επειδή σκέφτηκα να το ανοίξω πρώτος και θα πάρω πολλά views. Τι να γίνει, δε μπορεί να είμαστε όλοι γαμάτοι. θα συμφωνησω ο καθενας ειναι γαματος σε διαφορετικους τομεις.εσυ εδω εγω αλλου
Moderators Kercyn Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 λίγο τρίψιμο στο πάρτι κάνει την ψωλή κατάρτι. Κλαίω! Δεν το είχα ξανακούσει αυτό. 1
opcorsa Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 επειδή προτιμώ από κοντά (δυστυχώς το φειςμπουκ μας εχει κάνει καπως απόμακρους) να στείλω με αφορμή πχ οτι θα είμαι στην σχολή να κανουμε καμια επανάληψη(δεν μου έρχεται κατι καλύτερο χαχα); ή με το νεο εξαμηνο για τα μαθήματα και καλά; αυτο ειναι σιγουρη επιλογη για φρεντζοουν.... καλυτερα οπως και να της το πεις (κοντα, φβ, με σηματα καπνου, με τηλεγραφημα) να της πεις μου αρεσεις και να βγουμε... ολα τα αλλα ειναι λιγο "ρισκο" .. ειμαι παθων.. Και μετα τι ? Κοβεις ? Τελος παμε γι αλλα ? ναι δεν τις ηξερα και απο πριν, πολυ φιλικα και πολυ κυριλε και ενταξει λεω, καλως χαρηκα καλο βραδυ καλα να περνατε και ολα κομπλε
sitiros22 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Κλαίω! Δεν το είχα ξανακούσει αυτό. αυτος ειναι ο λεγομενος ζογκλερ... χαρα να μας περιβαλλουν τυπακια του λογου του
defacer Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι ρε TS! Αμαν πια εσυ και τα καυλαντισματα σου! [Το θρεντ το εκαμες για δικη σου καλυψη, παραδεξου το.]Δώσμου το τηλέφωνό σου μανάρι μου κι έχω να παραδεχτώ πολλά. Οι υπόλοιποι να βλέπετε πως γίνεται ε. Αν δε πιάσει έτσι δοκιμάστε με τρεις τελίτσες στο τέλος και κλείσιμο ματιού. Κλαίω! Δεν το είχα ξανακούσει αυτό.Ούτε γω. Αλλά είπαμε είμαι γαμάτος. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις