opcorsa Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 το τραγικο παντως ειναι να ειστε 1-2 ωρες απεναντι να ανταλλαζετε βλεμματα, και να πηγαινεις να μιλησεις ή να κερασεις και να τρως ακυρο πανηγυρικο... κλασσικη περιπτωση ελληνιδας Συμφορουμίτες τα φώτα σας εκανα ένα παρε-δώσε με μια συμφοιτήρια για ένα μαθημα το οποιο χρωστάει μέσω φειςμπουκ(στο γκρουπακι εγραψε την απορια και της εστειλα μήνυμα(αφού πρωτα είδα οτι είναι καλό κομματακι ). Τώρα επειδή τα φειςμπουκ και τις ιστορίες αυτές δεν τις μπορώ(τις βρισκω καπως απρόσωπες) πως να κανω κινηση - το να της στειλω ξανα μηνυμα το βρισκω λιγο ακυρο δυστυχως δεν υπαρχει στην περιπτωση σου αλλος τροπος φιλε... κανε το ετσι... να θυμασε γενικα... αν γουσταρει...δεν εχει σημασια τι και πως.... αν θελει θα γινει κονε... αν δεν θελει, δεν παει να προσπαθεις ακομα και με κανταδα κατω απο το μπαλκονι της.... ακυρο θα ειναι.... υ.γ. - εγω τα ακυρα τα θεωρω "τιμιτικα" , οτι τουλαχιστον προσπαθησα, κ δεν εχω και τυψεις , μηπως η αλλη με γουσταρε, 1 στο εκατομμυριο ξερωγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 χαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cool-processor Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 το τραγικο παντως ειναι να ειστε 1-2 ωρες απεναντι να ανταλλαζετε βλεμματα, και να πηγαινεις να μιλησεις ή να κερασεις και να τρως ακυρο πανηγυρικο... κλασσικη περιπτωση ελληνιδας δυστυχως δεν υπαρχει στην περιπτωση σου αλλος τροπος φιλε... κανε το ετσι... να θυμασε γενικα... αν γουσταρει...δεν εχει σημασια τι και πως.... αν θελει θα γινει κονε... αν δεν θελει, δεν παει να προσπαθεις ακομα και με κανταδα κατω απο το μπαλκονι της.... ακυρο θα ειναι.... υ.γ. - εγω τα ακυρα τα θεωρω "τιμιτικα" , οτι τουλαχιστον προσπαθησα, κ δεν εχω και τυψεις , μηπως η αλλη με γουσταρε, 1 στο εκατομμυριο ξερωγω επειδή προτιμώ από κοντά (δυστυχώς το φειςμπουκ μας εχει κάνει καπως απόμακρους) να στείλω με αφορμή πχ οτι θα είμαι στην σχολή να κανουμε καμια επανάληψη(δεν μου έρχεται κατι καλύτερο χαχα); ή με το νεο εξαμηνο για τα μαθήματα και καλά; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 το τραγικο παντως ειναι να ειστε 1-2 ωρες απεναντι να ανταλλαζετε βλεμματα, και να πηγαινεις να μιλησεις ή να κερασεις και να τρως ακυρο πανηγυρικο... κλασσικη περιπτωση ελληνιδας Και μετα τι ? Κοβεις ? Τελος παμε γι αλλα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost_Rider Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Το νόημα είναι να υπάρχει ένα thread που το ποιάν κάναμε add στο fb και ποιά μας έκανε τη δύσκολη στον καφέ να είναι ontopic. Να ξέρει ο κόσμος πού να διαβάζει, γιατί τώρα δεν είσαι ασφαλής πουθενά. οτι να ναι εισαι το ξερεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sitiros22 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 ενα εχω να πω ΤS το πολυ φικι φικι κανει το μυαλο φιρικι περαστικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 εγώ κατάλαβα πως γκομενιάζουν τα μέλη του ινσο μεταξύ τους και μπήκα να διαβάσω όλο χαρά. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι ρε TS! Αμαν πια εσυ και τα καυλαντισματα σου! [Το θρεντ το εκαμες για δικη σου καλυψη, παραδεξου το.] 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiros.13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδια και εγω πολυ δυσκολα θα κανω την πρωτη κινηση οταν δω καποια κοπελα που να μου αρεσει. Πριν 2 μηνες ομως ειχα βγει σε ενα club στις διακοπες ειδα την σερβιτορα και απλα τρελαθηκα καθε 5 λεπτα εψαχνα κατι για να την φωναζω συνεχεια σε καποια φαση ειχα ξεμείνει δεν ηξερα τι αλλο να ζητησω και ξεκίνησα να πεταω τα παγάκια (εφαγε ενας ακυρος μια γλιστρα) αλλα τουλαχιστον τα καταφερα με την σερβιτορα ! Απλα θα συμφωνήσω οτι αμα θελει η κοπελα θα γινει το θεμα ανεξαρτητα απο τον τροπο που γινεται η προσέγγιση!!# 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Αγαπητοί mods, αν δε φιλοτιμούνται οι απλοί χρήστες μπορείτε να δώσετε το καλό παράδειγμα μεταφέροντας εδώ κάποιο από τα posts του DDevil, δεν έχει πολλή σημασία ποιό. Ίσως κάτι από εδώ; κλαίω !!! έτσι, μαζεμένα και νοικοκυρεμένα τα $%#@$% του και όλων των υπολοίπων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ακολουθώ συγκεκριμένη στρατηγική, ότι κάτσει εκείνη την στιγμή. Απλα καλή διάθεση και αυτοπεποίθηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Πάντως μη χαίρεστε. Ο DDevil αποκλείεται να συμμετέχει σε αυτό το thread: «Πώς προσπαθούν να γκομενιάσουν τα μέλη του insomnia» Ο DDevil δεν προσπαθεί, γκομενιάζει. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrosunnefo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 επειδή προτιμώ από κοντά (δυστυχώς το φειςμπουκ μας εχει κάνει καπως απόμακρους) να στείλω με αφορμή πχ οτι θα είμαι στην σχολή να κανουμε καμια επανάληψη(δεν μου έρχεται κατι καλύτερο χαχα); ή με το νεο εξαμηνο για τα μαθήματα και καλά; Εξαρτάται απ' το τι συζήτηση είχατε. Αν η συζήτησή σας ήταν σύντομη κι ανταλλάξατε ίσα ίσα δύο κουβεντούλες, προς εξυπηρέτησή της για το μάθημα, τότε νομίζω πως θα ήταν κάπως. Θαρρώ πως θα ερχόταν στρωτά, αν άφηνες να δώσετε το μάθημα και να της στείλεις μήνυμα σχετικά με το πώς έγραψε. Αυτό ως αφορμή. Το πώς κι αν το συνεχίσεις είναι στη δική σου ευχέρεια. Βέβαια, αυτή είναι η δική μου γνώμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Για την ωρα παω να γκομενισω μια μπιρα. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
defacer Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 οτι να ναι εισαι το ξερεις? Ζηλεύεις επειδή σκέφτηκα να το ανοίξω πρώτος και θα πάρω πολλά views. Τι να γίνει, δε μπορεί να είμαστε όλοι γαμάτοι. ενα εχω να πω ΤS το πολυ φικι φικι κανει το μυαλο φιρικι περαστικα Ένα θα πω και γω: λίγο τρίψιμο στο πάρτι κάνει την ψωλή κατάρτι. Διάβαζε να μαθαίνεις, έχω πάει ταμείο μ' αυτή την ατάκα. Προσβολαα!! Θα τονε σκίσω ρεεεεεεεεεεεεε 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις