Προς το περιεχόμενο

Πώς προσπαθούν να γκομενιάσουν τα μέλη του insomnia

defacer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έφτιαξα αυτό το topic επειδή βλέπω κενό στην αγορά που πρέπει κάπως να καλυφθεί. Παρακαλώ συμπληρώστε το υλικό που λείπει.

Αγαπητοί mods, αν δε φιλοτιμούνται οι απλοί χρήστες μπορείτε να δώσετε το καλό παράδειγμα μεταφέροντας εδώ κάποιο από τα posts του DDevil, δεν έχει πολλή σημασία ποιό. Ίσως κάτι από εδώ;

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Το νόημα είναι να υπάρχει ένα thread που το ποιάν κάναμε add στο fb και ποιά μας έκανε τη δύσκολη στον καφέ να είναι ontopic. Να ξέρει ο κόσμος πού να διαβάζει, γιατί τώρα δεν είσαι ασφαλής πουθενά.

• Like 1

Έχω να την πέσω σε γκόμενα πάνω από δυο χρόνια ..μάλλον φταίει που έκοψα το ποτό  :mellow:  .Προσωπικά δύσκολα να κάνω την πρώτη κίνηση εκτός αν μου αρέσει πολύ η άλλη .Γενικά δεν έκανα κάποιο ιδιαίτερο πέσιμο απλά το πήγαινα χαλαρά από απλή κουβεντούλα ..εκτός αν αναφέρεσαι σε πέσιμο για την πλάκα ..

Θυμάμαι ένα ελεεινό πέσιμο που είχα κάνει μεθυσμένος .. ήταν μια κοπελιά όρθια και εγώ καθόμουν στο πεζούλι , καθώς γυροφέρνει δίπλα ενώ μιλάει στο κινητό της πιάνω το πόδι και της λέω έχεις πολύ απαλά πόδια χαχαχα ..τα πήρε στο κρανίο και μου λεεί με πιο δικαίωμα με ακουμπάς και της λέω συγνώμη δεν μπόρεσα να αντισταθώ .Μετά από λίγα δευτερόλεπτα σκάει μύτη η παρέα της και αρχίζουν να με τραμπουκίζουν ..είπα συγνώμη κάμποσες φορές και ξεκόλλησαν .Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι ότι η τύπισσα μετά από κανέναν μισάωρο με πλησίασε και άρχισε να μου αναλύει ότι δεν ήταν σωστός ο τρόπος που την προσέγγισα ..ε με τα πολλά πολλά στο τέλος ανταλλάξαμε αριθμούς .  :-D

• Like 6

Έχω να την πέσω σε γκόμενα πάνω από δυο χρόνια ..μάλλον φταίει που έκοψα το ποτό  :mellow:  .Προσωπικά δύσκολα να κάνω την πρώτη κίνηση εκτός αν μου αρέσει πολύ η άλλη .Γενικά δεν έκανα κάποιο ιδιαίτερο πέσιμο απλά το πήγαινα χαλαρά από απλή κουβεντούλα ..εκτός αν αναφέρεσαι σε πέσιμο για την πλάκα ..

Θυμάμαι ένα ελεεινό πέσιμο που είχα κάνει μεθυσμένος .. ήταν μια κοπελιά όρθια και εγώ καθόμουν στο πεζούλι , καθώς γυροφέρνει δίπλα ενώ μιλάει στο κινητό της πιάνω το πόδι και της λέω έχεις πολύ απαλά πόδια χαχαχα ..τα πήρε στο κρανίο και μου λεεί με πιο δικαίωμα με ακουμπάς και της λέω συγνώμη δεν μπόρεσα να αντισταθώ .Μετά από λίγα δευτερόλεπτα σκάει μύτη η παρέα της και αρχίζουν να με τραμπουκίζουν ..είπα συγνώμη κάμποσες φορές και ξεκόλλησαν .Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι ότι η τύπισσα μετά από κανέναν μισάωρο με πλησίασε και άρχισε να μου αναλύει ότι δεν ήταν σωστός ο τρόπος που την προσέγγισα ..ε με τα πολλά πολλά στο τέλος ανταλλάξαμε αριθμούς .  :-D

Ε λογικό ρε μαν, έτσι όπως περιγράφεις το σκηνικό μπορεί να σε πέρασε για κανέναν ψυχοπαθή ή ναρκομανή.

• Like 1

Νομίζω ο σωστός όρος είναι «καυλαντίζω» πλέον (KotsosOreal et al. 2008, Sept. 17, www.slang.gr/lemma/1349-kaulantizo-kablantizo)

:P

Ας αλαξει τον τιτλο ο ts σε " Πως καυλαντιζει το insomnia " 

:D  :D  :D  :D

Συμφορουμίτες τα φώτα σας εκανα ένα παρε-δώσε με μια συμφοιτήρια για ένα μαθημα το οποιο χρωστάει μέσω φειςμπουκ(στο γκρουπακι εγραψε την απορια και της εστειλα μήνυμα(αφού πρωτα είδα οτι είναι καλό κομματακι :-D ). Τώρα επειδή τα φειςμπουκ και τις ιστορίες αυτές δεν τις μπορώ(τις βρισκω καπως απρόσωπες) πως να κανω κινηση - το να της στειλω ξανα μηνυμα το βρισκω λιγο ακυρο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...