R.E.M. Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 Geia sas.eixa ksanagrapsei edw gia mia karta VGA ATI 9800Pro.Me tin karta auti loipon kai afou perimena 1 mina kalixe na exei asimvatotita me to mobo Asus A7v8n pou exw.auto proekupse kai me allagi me kainourio idio kai pali den epeze i karta.Mou proteinan apo tin antiproswpeia looipon to mobo tis Abit to MF7-S.Mou eipan oti dokiman tin karta eki panw kai den parousiase provlima.Na tous empisteutw???Ek prwtis opsis fenetai kalo to mobo.Ti na kanw?Na thimisw oti i karta grafikwn einai kainouria kai den epaize me to mobo to asus.Kolouse se ola.Gia voithiste?
nousername Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 Ti zwrei trayane telos pantwn auta ta asus me tis ati... Thn eixa pathei kai egw me mia 7200 kai ena A7v266(an thymamai) paliotera. To kserw oti einai asxeto apla ithela na pw ton pono mou
aquasonic Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 gia vale ta best performance options sto bios... me thn 9200 krasare sta win me to pou fwrtwne kai telika oi mamakies pou eixa rhthmisei sth ram eftegan...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.