g.smernos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα. Άλλαξα πρόσφατα την μητρική στον Η/Υ και πλέον ανοίγει εκτός από το -πατώντας κάποιο κουμπί από το πληκτρολόγιο και μετά απο μια διακοπή ρεύματος (στην οποία πολλές φορές δεν είμαι σπίτι). πως μπορώ να το ακυρώσω αυτήν την επιλογή? μέσω BIOS? Ευχαριστώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα. Άλλαξα πρόσφατα την μητρική στον Η/Υ και πλέον ανοίγει εκτός από το -πατώντας κάποιο κουμπί από το πληκτρολόγιο και μετά απο μια διακοπή ρεύματος (στην οποία πολλές φορές δεν είμαι σπίτι). πως μπορώ να το ακυρώσω αυτήν την επιλογή? μέσω BIOS? Ευχαριστώ. Ποια μητρικη εχεις? να σου πουμε..
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Στο bios θα το βρεις στο advanced/boot πεδίο νομίζω "PS/2 keyboard and mouse..."
g.smernos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Και κάτι τελευταίο πάνω στην μητρική έχει ένα λαμπάκι είναι αναμμένο πράσινο είτε δουλεύει ο Η/Υ είτε όχι παίζει κάποιο ρόλο πως μπορεί να σβήσει..
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Δες manual εδω για να εισαι σιγουρος τι ειναι https://www.asus.com/Motherboards/H61MK/HelpDesk_Download/ https://s26.postimg.org/5oknkn83t/image.png "αυτο το λαμπακι απλα υπενθιμιζει οτι για να εγκαταστησεις/απεγκατ.. καποιο εξαρτημα πρεπει να αφαιρεσεις το καλωδιο ρευματος για πεσει τελειως η ταση ρευματος" τοτε μονο σβηνει λογικα μετα απο καποια δευτερολεπτα. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2016 από Επισκέπτης
denis_kos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Καλημέρα, Πας στο APM και Στο Restore AC Power Loss βάζεις Power Off . 1
g.smernos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Συγνώμη παιδιά αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρω κάτι σχετικό με το πράσινο LED που παραμένει ΟΝ πάνω στην μητρική μου --όπως και να 'χει ....Ευχαριστώ για την βοήθεια.
denis_kos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Καλημέρα, Πας στο APM και Στο Restore AC Power Loss βάζεις Power Off . Αυτό είναι για να μην ανοίγει μετά απο διακοπή . Κοιτάζοντας το μανουαλ της μητρικής σου, δεν είναι συμβατή με Erp άρα το πράσινο led δεν γίνεται να σβήσει όσο έινια ανοιχτό το τροφοδοτικό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα