dpilio Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 θα έχει ενδιαφερον να δούμε στην πραξη την λειτουργία της κάμερας σε photo και video... σε σχέση και με τον ανταγωνισμό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuLa69 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι ειμαι apple hater.Αλλά για πρώτη φορά το iphone μου φαίνεται πανέμορφο με καλά specs και η καμερα μου φαινεται ενδιαφερουσα! οχι δεν εισαι.... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gasantony Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Λεω να το πάρω και να το βάλω δίπλα στο galaxy s7 , όπως κάνω τα τελευταια χρόνια ....Το καθένα με τις αρετές του ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anax111 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Πολύ καλή κίνηση από την Apple. Κατάλαβε πλέον ότι αν δεν βάλει κάτι καινοτόμο στην νέα συσκευή της δεν πρόκειται να τραβήξει. Είμαι σίγουρος ότι η συσκευή θα έχει φοβερή κάμερα. Η συγκυρία με την απόσυρση των Note 7, κακά τα ψέματα, είναι υπέρ της. Έχει μια καλή ευκαιρία να πάρει και πάλι το κεφάλι. Αναμένω με ενδιαφέρον ποιοτικές υλοποιήσεις αυτής της τεχνολογίας και από τους υπόλοιπους κατασκευαστές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Καλα κανει η apple και ακολουθει παλι τον ανταγωνισμο, μιας και προσφερει πλεονεκτηματαη διπλη καμεραΤο Huawei P9 δεν υποστηρίζει enhanced zoom. Η Apple για μια ακόμη φορά θα μας δώσει τη βέλτιστη δυνατή υλοποίηση, τελειοποιώντας τα υπάρχοντα χαρακτηριστικά και εμπλουτίζοντάς τα με νέα, όπως έχει κάνει άλλωστε τόσες και τόσες φορές μέχρι σήμερα, προσφέροντας στον καταναλωτή την αρτιότερη και πιο ισορροπημένη πρόταση της αγοράς. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yeroplatanos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Off topic mode on: Τουλαχιστον τωρα δεν θα λενε οτι το iphone φοραει επεξεργαστες της Sammy (βεβαια προφανως ολοι αμελουσαν το γεγονος οτι το σχεδιασμο τον εκανε η Apple ) off topic mode off Παντως το plus φαινεται πολυ ομορφη συσκευη και αναμενω τα πρωτα reviews. Επισης εχουμε τπτ για την αναλυση της οθονης? Αυτο το space black πολυ μ αρεσει!!! P.S πολυ θετικο στοιχειο το water resistance o σχεδιασμος δεν ηταν της apple.ήταν ελαφρώς παραμετροποιημένοι πυρηνες της arm.Σαν τους snapdragon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dionisis89 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Καλοδεχούμενες οι επιπλέον δυνατότητες λόγω αυτής της προσθήκης, αλλά φαίνεται ελαφρώς άσχημο κατά τη γνώμη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Το Huawei P9 δεν υποστηρίζει enhanced zoom. Η Apple για μια ακόμη φορά θα μας δώσει τη βέλτιστη δυνατή υλοποίηση, τελειοποιώντας τα υπάρχοντα χαρακτηριστικά και εμπλουτίζοντάς τα με νέα, όπως έχει κάνει άλλωστε τόσες και τόσες φορές μέχρι σήμερα, προσφέροντας στον καταναλωτή την αρτιότερη και πιο ισορροπημένη πρόταση της αγοράς. Η Apple μπορεί να αργεί καμιά φορά να βάλει κάτι στις συσκευές της, αλλά παίρνει τον χρόνο της και το υλοποιεί σωστά για να αντέξει στον χρόνο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaemonLord92 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 o σχεδιασμος δεν ηταν της apple.ήταν ελαφρώς παραμετροποιημένοι πυρηνες της arm.Σαν τους snapdragon Μπορει να εχεις και δικιο, δεν το εχω ψαξει Παντως ακομη και στη wiki γραφει "designed by apple" Anyway, το point μου ειναι οτι ηταν ακυρο το "της Sammy ειναι οι επεξεργαστες" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Μπορει να εχεις και δικιο, δεν το εχω ψαξει Παντως ακομη και στη wiki γραφει "designed by apple" Anyway, το point μου ειναι οτι ηταν ακυρο το "της Sammy ειναι οι επεξεργαστες" Οι επεξεργαστές είναι σχεδιασμένοι από την Apple καλά λέει το Wiki και πατενταρισμένοι σαν αρχιτεκτονική, απλά αναλαμβάνουν να τους κατασκευάσουν άλλες εταιρίες αφού η ίδια η Apple δεν έχει εργοστάσιο για να τους παράγει. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Ελπίζω τα bezel να παραμείνουν τεράστια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papanikoos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 ποιοτητα ποιοτητα ποιοτητα και απροβληματιστη λειτουργια...Μαλλον 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Κρίμα όμως που δεν προχώρησαν σε αλλαγή design φέτος. 3 χρόνια το ίδιο σχέδιο είναι αρκετός καιρός ακόμα και για νέους υποψήφιους αγοραστές. Ειλικρινά δεν ξέρω σε ποιους απευθύνεται αυτή τη φορά εφόσον του χρόνου θα γίνει η σημαντική αλλαγή και ταυτόχρονα θα πέσουν και οι τιμές αυτού του μοντέλου σε περίπτωση που το νέο σχέδιο δεν αρέσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpro Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Ο μονος λογος που θα αλαξω στο 6s θα ειναι αν οντως η νυχτερινη ληψη ειναι καλυτερη(το 6s φωτογραφια απλα πολυ απογοητευση ) και το 4k αν οντωσ ειναι 60 fps// για να δουμε .!77777 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Holism Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Πολύ καλά τα νέα για το καινούργιο IPHONE. Θα το έπερνα άνετα αν δεν ήταν πανάκριβο... Θα πρόδιδες έτσι εύκολα τον Nutella? Ντροπή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα