Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα έχει ενδιαφερον να δούμε στην πραξη την λειτουργία της κάμερας σε photo και video... σε σχέση και με τον ανταγωνισμό... 

• Απαντ. 230
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ναι ειμαι apple hater.Αλλά για πρώτη φορά το iphone μου φαίνεται πανέμορφο με καλά specs και η καμερα μου φαινεται ενδιαφερουσα!

οχι δεν εισαι....

• Like 3
Δημοσ.

Λεω να το πάρω και να το βάλω δίπλα στο galaxy s7 , όπως κάνω τα τελευταια χρόνια ....Το καθένα με τις αρετές του ...

Δημοσ.

Πολύ καλή κίνηση από την Apple. Κατάλαβε πλέον ότι αν δεν βάλει κάτι καινοτόμο στην νέα συσκευή της δεν πρόκειται να τραβήξει. Είμαι σίγουρος ότι η συσκευή θα έχει φοβερή κάμερα. Η συγκυρία με την απόσυρση των Note 7, κακά τα ψέματα, είναι υπέρ της. Έχει μια καλή ευκαιρία να πάρει και πάλι το κεφάλι. Αναμένω με ενδιαφέρον ποιοτικές υλοποιήσεις αυτής της τεχνολογίας και από τους υπόλοιπους κατασκευαστές.

Δημοσ.

Καλα κανει η apple και ακολουθει παλι τον ανταγωνισμο, μιας και προσφερει πλεονεκτηματαη διπλη καμερα

Το Huawei P9 δεν υποστηρίζει enhanced zoom. Η Apple για μια ακόμη φορά θα μας δώσει τη βέλτιστη δυνατή υλοποίηση, τελειοποιώντας τα υπάρχοντα χαρακτηριστικά και εμπλουτίζοντάς τα με νέα, όπως έχει κάνει άλλωστε τόσες και τόσες φορές μέχρι σήμερα, προσφέροντας στον καταναλωτή την αρτιότερη και πιο ισορροπημένη πρόταση της αγοράς.
  • Like 8
Δημοσ.

Off topic mode on: Τουλαχιστον τωρα δεν θα λενε οτι το iphone φοραει επεξεργαστες της Sammy :P (βεβαια προφανως ολοι αμελουσαν το γεγονος οτι το σχεδιασμο τον εκανε η Apple )

off topic mode off

Παντως το plus φαινεται πολυ ομορφη συσκευη και αναμενω τα πρωτα reviews. Επισης εχουμε τπτ για την αναλυση της οθονης?

Αυτο το space black πολυ μ αρεσει!!!

P.S πολυ θετικο στοιχειο το water resistance

o σχεδιασμος δεν ηταν της apple.ήταν ελαφρώς παραμετροποιημένοι πυρηνες της arm.Σαν τους snapdragon

Δημοσ.

Το Huawei P9 δεν υποστηρίζει enhanced zoom. Η Apple για μια ακόμη φορά θα μας δώσει τη βέλτιστη δυνατή υλοποίηση, τελειοποιώντας τα υπάρχοντα χαρακτηριστικά και εμπλουτίζοντάς τα με νέα, όπως έχει κάνει άλλωστε τόσες και τόσες φορές μέχρι σήμερα, προσφέροντας στον καταναλωτή την αρτιότερη και πιο ισορροπημένη πρόταση της αγοράς.

Η Apple μπορεί να αργεί καμιά φορά να βάλει κάτι στις συσκευές της, αλλά παίρνει τον χρόνο της και το υλοποιεί σωστά για να αντέξει στον χρόνο.

• Like 3
Δημοσ.

o σχεδιασμος δεν ηταν της apple.ήταν ελαφρώς παραμετροποιημένοι πυρηνες της arm.Σαν τους snapdragon

Μπορει να εχεις και δικιο, δεν το εχω ψαξει :P Παντως ακομη και στη wiki γραφει "designed by apple" 

Anyway, το point μου ειναι οτι ηταν ακυρο το "της Sammy ειναι οι επεξεργαστες"

Δημοσ.

Μπορει να εχεις και δικιο, δεν το εχω ψαξει :P Παντως ακομη και στη wiki γραφει "designed by apple" 

Anyway, το point μου ειναι οτι ηταν ακυρο το "της Sammy ειναι οι επεξεργαστες"

Οι επεξεργαστές είναι σχεδιασμένοι από την Apple καλά λέει το Wiki και πατενταρισμένοι σαν αρχιτεκτονική, απλά αναλαμβάνουν να τους κατασκευάσουν άλλες εταιρίες αφού η ίδια η Apple δεν έχει εργοστάσιο για να τους παράγει.

• Like 4
Δημοσ.

Κρίμα όμως που δεν προχώρησαν σε αλλαγή design φέτος. 3 χρόνια το ίδιο σχέδιο είναι αρκετός καιρός ακόμα και για νέους υποψήφιους αγοραστές.

Ειλικρινά δεν ξέρω σε ποιους απευθύνεται αυτή τη φορά εφόσον του χρόνου θα γίνει η σημαντική αλλαγή και ταυτόχρονα θα πέσουν και οι τιμές αυτού του μοντέλου σε περίπτωση που το νέο σχέδιο δεν αρέσει.

Δημοσ.

Ο μονος λογος που θα αλαξω στο 6s θα ειναι αν οντως η νυχτερινη ληψη ειναι καλυτερη(το 6s φωτογραφια απλα πολυ απογοητευση )  και το 4k αν οντωσ ειναι 60 fps// για να δουμε .!77777

Δημοσ.

Πολύ καλά τα νέα για το καινούργιο IPHONE. Θα το έπερνα άνετα αν δεν ήταν πανάκριβο...

Θα πρόδιδες έτσι εύκολα τον Nutella? Ντροπή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...