ManMan Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Γεια σας παιδιά, Άνοιξα σήμερα το λάπτοπ και είδα ότι για να τελειώσει η μπαταρία απομένουν ακόμα 1828 ώρες!! Το λάπτοπ δεν το έχω συνδεδεμένο με τον φορτιστή. Του έκανα και μια επανεκκίνηση και βγάζει το ίδιο. Λέτε να έχει φάει κανά κόλλημα? ή μήπως ανακάλυψα την μπαταρία που δεν τελείωνει.. χαχα Πάντως μου έκανε πολλή εντύπωση και τώρα είναι ανοιχτό το λαπτοπ εδώ και 3 ώρες χωρίς να βγάλει μύνημα ότι τελειώνει η μπαταρια...
zio10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Ε μάλλον δεν θα βγάλει μήνυμα και απλά θα σβήσει
kostas kotsias Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Γεια σας παιδιά, Άνοιξα σήμερα το λάπτοπ και είδα ότι για να τελειώσει η μπαταρία απομένουν ακόμα 1828 ώρες!! Το λάπτοπ δεν το έχω συνδεδεμένο με τον φορτιστή. Του έκανα και μια επανεκκίνηση και βγάζει το ίδιο. Λέτε να έχει φάει κανά κόλλημα? ή μήπως ανακάλυψα την μπαταρία που δεν τελείωνει.. χαχα Πάντως μου έκανε πολλή εντύπωση και τώρα είναι ανοιχτό το λαπτοπ εδώ και 3 ώρες χωρίς να βγάλει μύνημα ότι τελειώνει η μπαταρια... φοβερη ανακαλυψη εκμεταλευσου το βρε θα πνιγεις στο χαρτι πες την πατεντα στις εταιριες!!! 1
poulinos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Κατι εχει υπολογιστει λαθος.βαλε ρευμα αστο κανα δυο λεπτα και βγαλτο και λογικα θα ερθει στα ισα του 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα